Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğru diyorsun ama bir ayrıntıyı kaçırıyorsun bu saydığın tesislerin hiçbiri Trabzonspor'un malı değildi yani yine devletindi..kendi malını alıp bir başka yerde yine kendisi bize tesis yapıyor.

İyi güzelde 49 yıllığına da kira hakkı bizimdi..

Sen ev sahibisin, kiracıya burda değil de şurda otur diyorsun..
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yani ? eski ev kötü ben yenisini yapıyorum oraya geçeceksin diyor sıkıntı nerede ?
      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kira süresi doldu 1951 den bu yana kullanıyoruz.

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yani ? eski ev kötü ben yenisini yapıyorum oraya geçeceksin diyor sıkıntı nerede ?
          eski evi yıkıp yerine yeni ev yapsalardı o zaman. ayrıca sıkıntı stad şehrin dışında yapısı şeklini çoğu kimse beyenmedi peki sana bişey sorayım şehrin içinde apartman dairesindemi oturmak istersin yoksa dağda villadamı

Yorum

bu kira süresi uzatılmıyormu milletvekillerimiz ne işe yarar birde kira süresi dolan her yer yıklıp başka yerde başka stadmı yapılıyor

Yorum

51'den bu yana ise, kira da 49 yillik ise, 2000'de bitti süre, e ondan beri nasil isliyor bu süreç o zaman ?
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bize stadı yapıp veriyor

karşılığında sayılan yerleri aldı bir de stad bahanesiyle doldurduğu denizden stad hariç kalan kocaman araziyi alacak

stadın arkasındaki boş arsalar tepeler ne durumda buralar da pastanın çileği

evet devlet bize beleş stad yapıyo he he
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  51'den bu yana ise, kira da 49 yillik ise, 2000'de bitti süre, e ondan beri nasil isliyor bu süreç o zaman ?
                  Bütün stadyumlar Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne ait. Sadece “üst kullanım” hakları belli bir bedel karşılığında ya 10 yıllık ya da 49 yıllık sözleşmelerle kiralanıyor.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eski evi yıkıp yerine yeni ev yapsalardı o zaman. ayrıca sıkıntı stad şehrin dışında yapısı şeklini çoğu kimse beyenmedi peki sana bişey sorayım şehrin içinde apartman dairesindemi oturmak istersin yoksa dağda villadamı
                    soyu Maçka'nın dağlarından gelen birine bu soruyu cidden soruyormusun tabi ki dağdaki villa derim

şaka bi yana ama ben genel olarak stadı beğeniyorum zevkler ve renkler tartışılmaz..
                    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Bütün stadyumlar Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne ait. Sadece “üst kullanım” hakları belli bir bedel karşılığında ya 10 yıllık ya da 49 yıllık sözleşmelerle kiralanıyor.
                      Olabilir ona bir sey diyemem
                      Karisk isler yaa
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hala bizden onları bunları aldı yerine ucube bi stat yaptı diyenler var ya

Şenol GÜNEŞ

Yorum

hala bizden onları bunları aldı yerine ucube bi stat yaptı diyenler var ya
                          bursa bjk vodfone arena ila karşılaştırılınca yanlarına ucube gibi kalıyor madem o kadar iyi biliyorsun sivastan eskişehirden gaziantepten vb toki bunlarada stad yapıyor onlardan ne almış stad karşılığı ben bizden çok şey alındı demek istiyorum ok soyumuz dağlarda yaşamaya alışmış ama biz dağlara yaylalara yazın gidiyoruz hep oralarda yaşamıyoruz şehirde yaşamaya alışmış biri dağda altından villada yapılsa 6 ay sonra sıkılıp şehre döner

Yorum

• bizde bu stada şehir içinde alıştık

Yorum

hala bizden onları bunları aldı yerine ucube bi stat yaptı diyenler var ya
                              huyları kötü ne yapacan

Yorum

huyları kötü ne yapacan
                                ben görücem bakalım huyları iyi olanları şehrin dışındaki o stadı doldurucaklarmı

Yorum

Çalışıyor...
                                X