Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sahanin kenarinda umarim Kayseri'deki gibi kiremit renginde zemin olmaz. Bu konuya cok önem veriyorum. Görüntüyü inanilmaz bozuyor. Yesil veya mavi olabilir.
    Evet kesinlikle bu örnekteki gibi olmamalı o sarı merdivenler ve tartan pistin rengi çok kötü.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Beyler peki merdiven boşlukları ne renk olmalı sizce, beyaz güzel bir görüntü oluştutur mu?

Yorum

• katiliyorum kiremit renginde olmasin.. Tribünler eger bordo olacaksa, saha kenarindaki zemin bence acik mavi olsun..City'nin stadindaki gibi..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler peki merdiven boşlukları ne renk olmalı sizce, beyaz güzel bir görüntü oluştutur mu?
          Siyah olsun,boğucu olsun

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beyler peki merdiven boşlukları ne renk olmalı sizce, beyaz güzel bir görüntü oluştutur mu?
            Şimdi koltukları aynı bu stadyumda olduğu gibi yapıyorsan merdivende onun gibi olsun derim ben. Bu söz hakkı doğdu bize bir kere

Yorum

• Evet siyah güzel duruyor seyirci giriş çıkışları da siyaha boyanmalı tıpkı San Mames gibi.Ama tribünler tek renk bordo olursa güzel durur.
              En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 12:33.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Koltuğun resmi varsa atabilir misiniz ?
                Biz dar sokaklarında
                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Siyah olsun,boğucu olsun
                  Siyah yada füme...

Yorum

• ya bekirim ben şu çatının stadın kenarlarını tamamen kapatmamasına takıldım. biraz daha çarpışsan onun için
                    o rüzgar iner ya sahaya
                    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Abi şu kayseri stadı dıştan çok iyi içi de bir o kadar berbat, çok makyajlı uzaktan güzel görünen hatunlar gibi
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Arkadaşlar stadın içi kadar dışınada önem verilmeli ki efsanelerin heykelleri konusunun gerçeğe dönmesini çok istiyorum.

bu seferde kimlerin heykeli yapılıp dikilecek büyük kaos çıkar.

Yorum

• Bu koltuktan takacaklarını hayal bile etmemiştim.İnşallah fikir değiştirmezler.Süper bi görüntü olur

Yorum

• örnek koltuk harika insallah boyle kalıtelı bır koltukta karar kılarlar..

bu arada bir kez daha teşekkürler @f1bekir
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Merdivenleri koltuklarla ayni renk yapip, sagli sollu ice gömük LED'lerle aydinlatabiliriz aslinda. Yasak degildir, sahane olur.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Merdivenleri koltuklarla ayni renk yapip, sagli sollu ice gömük LED'lerle aydinlatabiliriz aslinda. Yasak degildir, sahane olur.

Renk tas bu mu bizim örnek koltuklar eğer bunlarda çok iyi
                                Biz dar sokaklarında
                                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

Çalışıyor...
                                X