Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekir cok tesekkürler, resimler gercekten harika, eline saglik...
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Sağolun arkadaşlar, yeni bilgi yok. Normalde bu hafta çatı için vinçlerin gelmesi lazımdı ama henüz görünürde bişey yok, bakalım...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncularin mac öncesi koridoru...Sahaya girisleri buradan yani..

Baya büyük bir alan..

http://forum.bordomavi.net/attachmen...1&d=1416746360
        Aynı tt arenadaki gibi bence şık durur
        İnsan ol evlat!

Yorum

• Projenin içerisinde futbolculara özel villalar olacak mı ? Yoksa böyle bir şey mantıklı olmaz mı ? Bir villalardan konut projesiazami 20 civarında.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Locaların bazıları gerçekten çok küçük olmuş.

İnce işler de oldukça ilerlemiş.

Yorum

• ne gerek vardı tavanı bu kadar yüksek yapmaya anlamıyorum.

Yorum

• Burada konuşulan stadyumda gök gürültüsü vs. sesi çalınmasını BJk yapıyor şimdi, oyuncuları tribüne çağırıyor taraftar her giden oyuncuyla kartal sesi çalınıyor.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne gerek vardı tavanı bu kadar yüksek yapmaya anlamıyorum.
                  Tavani kapatacaklar merak etme insaatdan anlamadigin ortada

Yorum

• Arkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.

Benim aklımda bir şablon var ama sizler isteklerinizi tekrar belirtin (gözümden kaçan bi konu olmasın). Ayrıca yetenekli arkadaşlar bu istekleri görsellerle desteklerlerse çok iyi olur. Ben bişeyler yapacağım ama benim yapmam başka, ehil arkadaşların yapması başka...

Desteğinizi bekliyorum, inşallah perşembe günü bir sunum fırsatımız olur...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.

Benim aklımda bir şablon var ama sizler isteklerinizi tekrar belirtin (gözümden kaçan bi konu olmasın). Ayrıca yetenekli arkadaşlar bu istekleri görsellerle desteklerlerse çok iyi olur. Ben bişeyler yapacağım ama benim yapmam başka, ehil arkadaşların yapması başka...

Öncelikle resimler için eline sağlık Bekir.
                      Sunum konusuna gelince;
                      1- Tartan pist konusu.
                      2- Merdivenlerin sarı renk olmaması
                      3- Futbolcu çıkış tüneli bize özgü bir çıkış tüneli düzenlenmesi.
                      Benim aklıma gelen şimdilik bunlar.

Yorum

• Çatının altı bu şekilde kapatılmalı.

Locaların bir şekilde gizlenmesi gerekiyor.

Kat aralarına stadı komple çevreleyen elektronik reklam panosu.

Ve en önemlisi misafir tribünü numaralı ile kale arkasının birleştiği yerde olmalı. Maraton ile kale arkasının birleştiği yerde değil.
                        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Arkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.

Sony Vegas, CS programlarını sağlam kullanan arkadaşlar el atalım

Yorum

• Bekir kardes

Boyle bir stadin isiklandirilmasi gorsellik bakimindan cok onemli. Turkiyenin en guzel stadina masraftan kacmasinlar, bir kere oluyor bu stad bari tam yapilsin.

HEP
                            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

kardes benim aklima gelenler;
                              1- localari gizlemek icin elektronik reklam panolari belki zor ama reklam tabelasiyla olabilir biruerde gormustum arsenal stadi olabilir prekastlari koyuldugu yerin altina dogru katlamali birsekildr yani bjk betinla yaptigini biz reklam panolari.ile yapabiliriz
                              2- merdiven boslugu renki cok onemli kesinlikle sari olmamali
                              3-localarin onu nasil muhafaza edilecek bursa stadu gibi mi yoksa onune yuksek koktuklar koyularak mi
                              4-tartan pis kesinlikle cim yada suni cim olmasi.
                              5-trubun isitmasi
                              6-misafir takim seyircisi kapali ile kale arkasi kosesinde olmasi.
                              7-koltuk renkleri
                              8-ses duzenegi
                              9-basin bolumun ust tarafta olmasi
                              10-stad zemininin yuksekligi
                              11-birde su saha kenarindaki reklam panolari lutfen maratonu ve kale arkalarini tamamen koselerine kadar gelsin suan kale arkalarinin yarisina kadar geliyor,

benim aklima simdilik.bunlar geliyor.....

Yorum

• Vodafone neler yapıyor öyle ya. Bizde bi tane bulalım artık.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X