Bekir cok tesekkürler, resimler gercekten harika, eline saglik...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularin mac öncesi koridoru...Sahaya girisleri buradan yani..
Baya büyük bir alan..
http://forum.bordomavi.net/attachmen...1&d=1416746360İnsan ol evlat!
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gerek vardı tavanı bu kadar yüksek yapmaya anlamıyorum.
Yorum
-
Arkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.
Benim aklımda bir şablon var ama sizler isteklerinizi tekrar belirtin (gözümden kaçan bi konu olmasın). Ayrıca yetenekli arkadaşlar bu istekleri görsellerle desteklerlerse çok iyi olur. Ben bişeyler yapacağım ama benim yapmam başka, ehil arkadaşların yapması başka...
Desteğinizi bekliyorum, inşallah perşembe günü bir sunum fırsatımız olur...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.
Benim aklımda bir şablon var ama sizler isteklerinizi tekrar belirtin (gözümden kaçan bi konu olmasın). Ayrıca yetenekli arkadaşlar bu istekleri görsellerle desteklerlerse çok iyi olur. Ben bişeyler yapacağım ama benim yapmam başka, ehil arkadaşların yapması başka...
Sunum konusuna gelince;
1- Tartan pist konusu.
2- Merdivenlerin sarı renk olmaması
3- Futbolcu çıkış tüneli bize özgü bir çıkış tüneli düzenlenmesi.
Benim aklıma gelen şimdilik bunlar.
Yorum
-
Çatının altı bu şekilde kapatılmalı.
Locaların bir şekilde gizlenmesi gerekiyor.
Kat aralarına stadı komple çevreleyen elektronik reklam panosu.
Ve en önemlisi misafir tribünü numaralı ile kale arkasının birleştiği yerde olmalı. Maraton ile kale arkasının birleştiği yerde değil.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Erol Bey perşembe günü Trabzon'a geliyormuş. Toplantı olursa seni de çağıracağım, taraftarın isteklerinin ne olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorum dedi. Ben de bir sunum hazırlamayı düşündüm, fırsat olursa görsellerle neler istediğimizi anlatmaya çalışacağım.
Yorum
-
1- localari gizlemek icin elektronik reklam panolari belki zor ama reklam tabelasiyla olabilir biruerde gormustum arsenal stadi olabilir prekastlari koyuldugu yerin altina dogru katlamali birsekildr yani bjk betinla yaptigini biz reklam panolari.ile yapabiliriz
2- merdiven boslugu renki cok onemli kesinlikle sari olmamali
3-localarin onu nasil muhafaza edilecek bursa stadu gibi mi yoksa onune yuksek koktuklar koyularak mi
4-tartan pis kesinlikle cim yada suni cim olmasi.
5-trubun isitmasi
6-misafir takim seyircisi kapali ile kale arkasi kosesinde olmasi.
7-koltuk renkleri
8-ses duzenegi
9-basin bolumun ust tarafta olmasi
10-stad zemininin yuksekligi
11-birde su saha kenarindaki reklam panolari lutfen maratonu ve kale arkalarini tamamen koselerine kadar gelsin suan kale arkalarinin yarisina kadar geliyor,
benim aklima simdilik.bunlar geliyor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum