Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stat filan bir yana da, memleketimin güzelliğine kurban olayım. Bu arada bizim ev söğütlü'de... Stada tam 500 metre...

Yorum

• En iyi dönemimizde bile 24 bin lik stadı dolduramıyoruz 41 binlik stadı doldurabileceğimizi düşünmüyorum ve stadlar ne kadar güzel olursa olsun boş olduklarında birşeye yaramıyorlar.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stat filan bir yana da, memleketimin güzelliğine kurban olayım. Bu arada bizim ev söğütlü'de... Stada tam 500 metre...
        Abim sizin ev yıldızlıda olmasın Söğütlü 2 km den başlıyor

Yorum

• İlk olarak Leralonde tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En iyi dönemimizde bile 24 bin lik stadı dolduramıyoruz 41 binlik stadı doldurabileceğimizi düşünmüyorum ve stadlar ne kadar güzel olursa olsun boş olduklarında birşeye yaramıyorlar.
          Önemli maçlarda dolar meraklanmayın birçok kişi yeni stad heyecanıyla gelecektir maça.İnanın insanın Avni Aker e gidesi gelmiyor bazı yaşananlardan dolayı.

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önemli maçlarda dolar meraklanmayın birçok kişi yeni stad heyecanıyla gelecektir maça.İnanın insanın Avni Aker e gidesi gelmiyor bazı yaşananlardan dolayı.
            neden dolmasınki? ulaşım açısından bi sıkıntı olmasa ki olacağını düşünmüyorum ve bilet fiyatları trabzon halkının bütçesine göre ayarlanırsa gayette güzel dolar. mesela ben bu sene hariç diğer geçmiş maçların nerdeyse hepsine gitmiş biri olarak akyazıdan kesinlikle kombine almayı düşünüyorum. (yol tarafı kale arkası üst maratona yakın köşeden)

Yorum

• Beşirli'den öteye belediye otobüsü bile çalışmıyor, o kadar insanı orayı nasıl taşımayı düşünüyorlar gerçekten çok merak ediyorum, 10 kişilik dolmuşlarla falan bu işi halledebileceklerini mi zannediyorlar.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 12:04.

Yorum

• Twitter'da Swarovski muhabbeti geçiyor yine.

Yazılanlara göre anlaşma 10 senelik olacakmış ve 10 sene için 70 milyon euro ödeyeceklermiş.

Kaynak her zamanki gibi yok.

Bana biraz sallama gibi geldi, en azından ücret olayı, göğüs reklamı ve stadın isim hakkı için senelik 20 milyon lira ödemezler gibime geliyor.

Stadyumun kullanım hakkı neden alınmıyor onu da anlayabilmiş değilim, locaları falan şimdiden satmaya başlayabilirler, tabii alıcıları çıkarsa.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 12:05.

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşirli'den öteye belediye otobüsü bile çalışmıyor, o kadar insanı orayı nasıl taşımayı düşünüyorlar gerçekten çok merak ediyorum, 10 kişilik dolmuşlarla falan bu işi halledebileceklerini mi zannediyorlar.
                    Otobüs çalışmıyor mu? 23 senede fark etmemişim

Yorum

Otobüs çalışmıyor mu? 23 senede fark etmemişim
                      Akçaabat-KTÜ arasında çalışan özel halk otobüsleri bu işi görür diyorsun yani.

Maç günleri maçtan sonra eve dönüşler eziyet haline gelir mevcut sistem ile.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akçaabat-KTÜ arasında çalışan özel halk otobüsleri bu işi görür diyorsun yani.

Maç günleri maçtan sonra eve dönüşler eziyet haline gelir mevcut sistem ile.
                        Ulaşım sıkıntısının yer ile alakası yok onu anlatmaya çalışıyorum.Trabzonun orta yerinde bu problemi yaşıyoruz, otobüs ile 40 bin kişinin transportu mümkün değil dolmuşlarla olmayacağı gibi. En azından park sıkıntısı olmayacağından daha rahat olacağı kanaatindeyim.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [IMG][/IMG]

denizin gökyüznün mavisindeki canlılığa bak muhteşem çıkmış

bu mavinin yanına tamamen bordo bir çatı mı yapsalar

Müthiş fikir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• red bullun acik kapi gününden
                            laser sov
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 15.11.2014, 12:44.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu stadın üstü kapatılmassa sanki daha güzüel görünecek...
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Abim sizin ev yıldızlıda olmasın Söğütlü 2 km den başlıyor
                                beşirli ya da ama ora da uzak be
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X