Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke 30 bin kapasiteli yapsalardı 41 binde boşluklar atmosferi bozacak
    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çatıda şöyle bi durumla karşılaşmayız umarım 20 metre yukardan başlamış atmosfer sıfır..

Mümkün oldugunca estetiği sıfıra indirin . parayı dert etmeyın . yeterki estetık sıfır olsun .
      boyle bir talimat almış olabilirler . yoksa baska bır acıklaması yok bunun bu ne iğrenc bi stattır la boyle
      61

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu nedir anlamadım? başka bi takımın projesi mi?
        Ciddi olamazsın!?

Gesendet.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni stat ile birlikte artık maçlara hiç bir yaşlı insan gelmeyecek.
          Niye ? Bir suru asansor yapildi engelli ve yaslilar icin hemde oyle bi gelebilirlerki ..

Yorum

• Burda maçların oynanması için stadın bitmesi yeterli mi? Yoksa komple projenin bitmesi mi beklenecek?
            Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• 14.11.2014
              Saat 9:30

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burda maçların oynanması için stadın bitmesi yeterli mi? Yoksa komple projenin bitmesi mi beklenecek?
                Stad bitse yeterli olacaktır , Arenayı hatırlayın stadın etrafı çamurken maç oynanıyordu stadda.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yakin arkadasim mimarlik okuyor o bi ara göstermisdi
                  mimar faslimiydi, tunuslumudur, adama biraz hayranligi var

o proje realize edildimiki???
                  İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mimar bayan , eserleri bayağı ilgi çekici
                  Buproje uygulandı mı tam olarak bilmiyorum ama Azerbaycandaki Haydar Aliyev Kültür Merkezi var uygulanmış aynı mimarın o da bayağı güzel.
                  Mimar Zaha Hadid, günümüzün en meşhur mimarı.Hatta bi ara İstanbul Kartal'da yapılacak kentsel dönüşüm projesi için bir projede hazırlamıştı.

Yorum

• Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
                      Cok uzak sayilmaz,3-4 km gibi bir sey olmasi lazim.

Sapa bir yerde degil ulasim icin iyi bir yerde.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Bir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
                        Trabzonda bir uçtan bir uç 5 dakika ulaşım falan diğer stada göre trafik açısından daha rahat olur yeri çok güzel.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

bizim daireden avni aker yürüme 5dk.
                          yeni stad 30dk tutmuyor

tabiiki arsin tarafindan gelenler icin yol biraz uzayacak, ama onlarda artik sehir icine girmesi gerekmeyecek
                          sahil yolundan direk stada gidebilirler
                          bence sorun olmaz
                          tersi akcaabata yakinligindan ordan daha cok seyirci cekilebilinir
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 13:55.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            misafir takım tribünü de maratonla yol tarafı kale arkasının birleştiği köşe olacak

bunun değişme ihtimali var mı? numaralıyla birleşen bir köşede olsa misafir tribün tv kamera açısı komple bordo-mavi olur. görüntü bütünlüğü sağlanır.

bu konuda baskı yapılmalı
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bunun değişme ihtimali var mı? numaralıyla birleşen bir köşede olsa misafir tribün tv kamera açısı komple bordo-mavi olur. görüntü bütünlüğü sağlanır.

bu konuda baskı yapılmalı

bunu çok kez dile getirdim ancak çok dikkat çekmedi anlaşılan. bu saatten sonra da değişir mi bilmiyorum. ancak değişmezse çok ahlanıp vahlanacağımız kesin.

Yorum

• * O kadar eleştiriyorsun,sallıyorsun Trabzona gidince tüm sözlerimi yiyorum muhtemelen bunlarıda yicem Allah beni kahretmesin ne diyim
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X