Keşke 30 bin kapasiteli yapsalardı 41 binde boşluklar atmosferi bozacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıda şöyle bi durumla karşılaşmayız umarım20 metre yukardan başlamış atmosfer sıfır..
boyle bir talimat almış olabilirler . yoksa baska bır acıklaması yok bunun bu ne iğrenc bi stattır la boyle61
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu nedir anlamadım? başka bi takımın projesi mi?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stat ile birlikte artık maçlara hiç bir yaşlı insan gelmeyecek.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda maçların oynanması için stadın bitmesi yeterli mi? Yoksa komple projenin bitmesi mi beklenecek?
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyakin arkadasim mimarlik okuyor o bi ara göstermisdi
mimar faslimiydi, tunuslumudur, adama biraz hayranligi var
o proje realize edildimiki???İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMimar bayan , eserleri bayağı ilgi çekici
Buproje uygulandı mı tam olarak bilmiyorum ama Azerbaycandaki Haydar Aliyev Kültür Merkezi var uygulanmış aynı mimarın o da bayağı güzel.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
Sapa bir yerde degil ulasim icin iyi bir yerde."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de stadın mevkisi şehir merkezine çok mu uzak? Bu konuda baya bir sitem duymuştum.İstanbul'dan örnek verecek olursak Olimpiyat stadı gibi sapa bir yerdemi?
yeni stad 30dk tutmuyor
tabiiki arsin tarafindan gelenler icin yol biraz uzayacak, ama onlarda artik sehir icine girmesi gerekmeyecek
sahil yolundan direk stada gidebilirler
bence sorun olmaz
tersi akcaabata yakinligindan ordan daha cok seyirci cekilebilinirEn son selcuk tarafından düzenlendi; 14.11.2014, 13:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemisafir takım tribünü de maratonla yol tarafı kale arkasının birleştiği köşe olacak
bunun değişme ihtimali var mı? numaralıyla birleşen bir köşede olsa misafir tribün tv kamera açısı komple bordo-mavi olur. görüntü bütünlüğü sağlanır.
bu konuda baskı yapılmalıBordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun değişme ihtimali var mı? numaralıyla birleşen bir köşede olsa misafir tribün tv kamera açısı komple bordo-mavi olur. görüntü bütünlüğü sağlanır.
bu konuda baskı yapılmalı
bunu çok kez dile getirdim ancak çok dikkat çekmedi anlaşılan. bu saatten sonra da değişir mi bilmiyorum. ancak değişmezse çok ahlanıp vahlanacağımız kesin.
Yorum
-
* O kadar eleştiriyorsun,sallıyorsun Trabzona gidince tüm sözlerimi yiyorum muhtemelen bunlarıda yicemAllah beni kahretmesin ne diyim
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum