Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prekast işinin 5/2'si bitmiş gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonsporun 20 efsanesini seçelim buradaki heykel gibi stad yürüyüş yoluna koyalım
      Ben bu teklifi çok öncelerinde yönetime yaptım ama sadece efsaneleri değil Trabzonsporda oynamış, ter akıtmış bütün futbolcuların heykelleri yapılsın diye.. alan çok geniş nasıl olsa
      SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
      SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Çelikle ilgili çatı makasları ile ilgili bir şey göremiyorum...Stadın oraya gelmiş bir çelik imalatları var mı?
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlginç stad harbi tanka benziyor.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• Stad gitgide daha da güzelleşiyor ama şu numaralı tribün görüntüsüne bir türlü alışamadım.

İki taraftan yanlamasına inen duvarlar göze hoş gelmiyor.Bu kısma bir görsellik katılmalı. Numaralı locaların üst kısmında kalan sıralar 10-15 basamak fazla olsa daha tribün gibi dururdu.

Bir diğer önemli konuda rakip tribünün yeri. Nerede olacağıyla ilgili bir bilgim yok ama görüntü bütünlüğü açısından kamera açısında olmaması taraftarıyım. Yani Maraton ile kale arkalarının birleştiği yerlerden birinde değil de numaralı tribünle kale arkalarının birleştiği bir yerde olmalı. Hatta mümkünse numaralı tribün locaların üstünde kalan sıralar boydan boya rakip tribün olabilir.
            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
            -ismail-

Yorum

• o merdivenler hiç olmamış.yaşlı, engelli korkutur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o merdivenler hiç olmamış.yaşlı, engelli korkutur.
                onlarda asansörleri kullansin , ne de olsa süs icin yapilmayacaklar
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yol taraf kale arkası prekast montaj işi bitmiş.
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bu köşe bitti artık o vinç niye hala orda duruyor

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu köşe bitti artık o vinç niye hala orda duruyor

Kardesim birakalim boyle sorulari bence. adamlarin bildigi vardir ki halen orada duruyor.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş sen ne çok biliyorsun, inşaat mühendisi misin?
                        Kaldırım mühendisiyim kardeşim

İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gozlu'lu Mühendiiiiis adamum benim belediye binasii etdi okadar borumu
                        Gozlu'nun hayati projelerinden ikisine imza atmış bir mühendisim bilader,bırakın da gonuşuk edeyim
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Babam bugun cekmis resmi, buyuklugu ve konumu buyuluyor insani diyor. Proje bittiginde Turkiyenin en guzel stadi bizde olacak
                          Süper bir manzara. Bu arada dışardan bir vinç çalışmalara destek veriyor.

Yorum

• Panzer Arena
                            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onlarda asansörleri kullansin , ne de olsa süs icin yapilmayacaklar
                              bu cevabın geleceğini biliyordum öyle olmaz ama. olayın piskolojik tarafı da vardır, düz alan elli tane çözüm bulunur. uğraşmak istememişler. hastalar, yaşlılar şurdan gitsin denmez. kalp hastları var, astım var. herşeyi geçtim kötü duruyor yani.madem ki eleştiriyoruz. yine de bir çevre düzenlemesine bakmak lazım.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 15:57.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardesim birakalim boyle sorulari bence. adamlarin bildigi vardir ki halen orada duruyor.
                                Bravo.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X