Prekast işinin 5/2'si bitmiş gibi görünüyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporun 20 efsanesini seçelim buradaki heykel gibi stad yürüyüş yoluna koyalımSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Çelikle ilgili çatı makasları ile ilgili bir şey göremiyorum...Stadın oraya gelmiş bir çelik imalatları var mı?SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
Stad gitgide daha da güzelleşiyor ama şu numaralı tribün görüntüsüne bir türlü alışamadım.
İki taraftan yanlamasına inen duvarlar göze hoş gelmiyor.Bu kısma bir görsellik katılmalı. Numaralı locaların üst kısmında kalan sıralar 10-15 basamak fazla olsa daha tribün gibi dururdu.
Bir diğer önemli konuda rakip tribünün yeri. Nerede olacağıyla ilgili bir bilgim yok ama görüntü bütünlüğü açısından kamera açısında olmaması taraftarıyım. Yani Maraton ile kale arkalarının birleştiği yerlerden birinde değil de numaralı tribünle kale arkalarının birleştiği bir yerde olmalı. Hatta mümkünse numaralı tribün locaların üstünde kalan sıralar boydan boya rakip tribün olabilir.Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo merdivenler hiç olmamış.yaşlı, engelli korkutur."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu köşe bitti artık o vinç niye hala orda duruyor
Kardesim birakalim boyle sorulari bence. adamlarin bildigi vardir ki halen orada duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş sen ne çok biliyorsun, inşaat mühendisi misin?
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGozlu'lu Mühendiiiiisadamum benim belediye binasii etdi okadar borumu
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Babam bugun cekmis resmi, buyuklugu ve konumu buyuluyor insani diyor. Proje bittiginde Turkiyenin en guzel stadi bizde olacak
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarda asansörleri kullansin , ne de olsa süs icin yapilmayacaklaröyle olmaz ama. olayın piskolojik tarafı da vardır, düz alan elli tane çözüm bulunur. uğraşmak istememişler. hastalar, yaşlılar şurdan gitsin denmez. kalp hastları var, astım var. herşeyi geçtim kötü duruyor yani.madem ki eleştiriyoruz. yine de bir çevre düzenlemesine bakmak lazım.
En son artvints tarafından düzenlendi; 13.11.2014, 15:57.
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardesim birakalim boyle sorulari bence. adamlarin bildigi vardir ki halen orada duruyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum