Açıldığı gün 3 boyutlu koreografi yapmalıyız. Gerekirse gs ye danışmalıyız sonuçta yardım istemek ayıp değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıldığı gün 3 boyutlu koreografi yapmalıyız. Gerekirse gs ye danışmalıyız sonuçta yardım istemek ayıp değil.
Altı üstü bir pankartı düzgün şekilde yukarı çekiyorlar at la deve değil.
O kadar müteahhit in inşaat mühendisinin olduğu Trabzon kıçı kırıp iki pankartı stada çekip asamıyorsa kapatalım dükkanıTengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki aya mekik fırlatacaz anasını satayım gs den yardım isteyecekmişiz.
O kadar müteahhit in inşaat mühendisinin olduğu Trabzon kıçı kırıp iki pankartı stada çekip asamıyorsa kapatalım dükkanıBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
stadı yakından gören arkadaşlar stadın yukseklıği şimdiki stadla karşılaştırarak tarif edebilirmi. mesela yavuz selimin zemininden maraton tribünün yüksekliği kadar var mı? veya şimdiki kale arkassı , yeni stadın kale arkasının alt tribününden buyuk mu kucuk mu? kaleye uzaklıklar? şimdiden teşekkürler.
Yorum
-
buarada basın masaları vs nerde olacak. resimlere baktıgımda bır tek loca kısmı konyanın stadından kucuk. alt kat normal zaten. üst kat yok bizde. basın masaları inşallah alt katta olmaz. atalım onları en uste zaten doğru yazdıkları bişe yokayrıca bızım alt trıbunde komple butun. giriş çıkış kesmıyor butunlugu. ve elips stad bana hep futbol sahasından cok olimpiyat hissi veriyor. futbol sahası dediğin kutu gibi olur. o yönden de iyidir stad. benim tek endişem tavanın çok yuksek yapılması. stad kucukte gozukse dısardan yıne de alçak yapardım ben. boğar sesle sahayı. son olarak eklenen locaların önüne 2 3 sıra koltuk eklemek lazım. hakkaten çok yuksek olmuş orası. ya reklam panosunu sarkıtın ya da koltuk ekleyin. yoksa pankart hazırlayıp asacam aşağa
"
Yorum
-
İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada basın masaları vs nerde olacak. resimlere baktıgımda bır tek loca kısmı konyanın stadından kucuk. alt kat normal zaten. üst kat yok bizde. basın masaları inşallah alt katta olmaz. atalım onları en uste zaten doğru yazdıkları bişe yokayrıca bızım alt trıbunde komple butun. giriş çıkış kesmıyor butunlugu. ve elips stad bana hep futbol sahasından cok olimpiyat hissi veriyor. futbol sahası dediğin kutu gibi olur. o yönden de iyidir stad. benim tek endişem tavanın çok yuksek yapılması. stad kucukte gozukse dısardan yıne de alçak yapardım ben. boğar sesle sahayı. son olarak eklenen locaların önüne 2 3 sıra koltuk eklemek lazım. hakkaten çok yuksek olmuş orası. ya reklam panosunu sarkıtın ya da koltuk ekleyin. yoksa pankart hazırlayıp asacam aşağa
"
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu stadyumdaki heykelden açılmış olunca Emirates Stadyumu önündeki Henry heykelini es geçmek olmaz. Efsane;
@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki aya mekik fırlatacaz anasını satayım gs den yardım isteyecekmişiz.
O kadar müteahhit in inşaat mühendisinin olduğu Trabzon kıçı kırıp iki pankartı stada çekip asamıyorsa kapatalım dükkanıİlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç ya. Bu ne ezikliktir. Sen çakmıyosun bu işlerden diye taraftar grupları da mı anlamıyor sanıyosun. 4 yanı çatı olan stad vardı da taraftarlar mı 3 boyutlu kareografi yapmadı?En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 12.11.2014, 12:50."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLocalarin onunde portatif uc sira eklenecek kardesim dedigin gibi kutu gibi stadyumumuz oluyo catida alcak olacak simdi kaldi is taraftarimizda ama ondada suphem yok degil
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'a yapılan 25.000 kişilik bir stad var ona bi bakın derimKim çiziyor bu projeleri hadi çizdin kim onaylıyor
Yorum
-
İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYokmu fotoğraf atacak içerden. Günlük sabah yada akşam dan fotoğraf paylaşsaniz günlük değişimi de görmüş olurduk. Paylaşanlara teşekkürler.
Yorum
-
Belki bilmeyenler olabilir diye linki tekrar yazayım dedim. Burdan canlı izlenebiliyor, görüntü kalitesi pek iyi değil ama yine de idare eder.
Yorum
Yorum