Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanya'da çizildi diye referans mı olur Allah aşkına ya Stat bir Alman kulübüne çizilmiş 2. 3. sınıf bir projenin bir sebep dolayısıyla kabul edilmemesinden sonra Trabzon'un büyük önderi Albayrak tarfından bizlere lütfetmedilmesiyle kakalanmış bir proje Kutsamaya gerek yok. Mal ortada
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Almanya'da çizildi diye referans mı olur Allah aşkına ya Stat bir Alman kulübüne çizilmiş 2. 3. sınıf bir projenin bir sebep dolayısıyla kabul edilmemesinden sonra Trabzon'un büyük önderi Albayrak tarfından bizlere lütfetmedilmesiyle kakalanmış bir proje Kutsamaya gerek yok. Mal ortada
      Bizim en iyi projemizden emin ol çok daha iyidir bu...bitsin de gör bak. Albayrağı da fazla küçümseme onun çağırdığı hollandalı şirket ve çizdirdiği projeleri beğenmeyen yok gibiydi ama yönetimde kalamadı.

Yorum

• Projenin Albayrak ile bir alakasi yok olursa Erdogan Bayraktar ile olur.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Projenin Albayrak ile bir alakasi yok olursa Erdogan Bayraktar ile olur.
          Yanlış yazmışım
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• arkadas da yukarida belirtmis..

su kulube isini tribune cikarma sansimiz yok mu yahu..2-3 basamak yukarida olsa bile farkeder..

boyle bi ihtimal yok mu?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizimkisi daha güzel olacak ,hiç merak etmeyin..stadın projesi almanya'da çizildi.yani alman standardlarına göre inşa ediliyor.

ben koltuklar için yapmıştım koltuk rengini görmek adına stadda buna benziyor çok farklı değil

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimkisi daha güzel olacak ,hiç merak etmeyin..stadın projesi almanya'da çizildi.yani alman standardlarına göre inşa ediliyor.

Allah aşkına bizim bilmediğimiz ne biliyosun ya ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• renkler asla ve asla degrade kullanmamızaa uygun değil ortaya pembe eflatun gibi saçma sapan renkler çıkabiliyorr çalıştığım gibi motif tarzı işlemeler daha hoş olur olabilir diye gözüküyor çizdiğim motifte hem karadenizinin dalgalarını hemde yaşatabilirsek cehennem ateşini yansıtmaya çalıştım beyazı da kullanmak istedim ateşte biliyorsunuz bir kaç renk oluyorr amatörce bir çalışma profesyonel değilim belirtiym
                  En son kanforfi tarafından düzenlendi; 02.11.2014, 22:41.

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

renkler asla ve asla degrade kullanmamızaa uygun değil ortaya pembe eflatun gibi saçma sapan renkler çıkabiliyorr çalıştığım gibi motif tarzı işlemeler daha hoş olur olabilir diye gözüküyor çizdiğim motifte hem karadenizinin dalgalarını hemde yaşatabilirsek cehennem ateşini yansıtmaya çalıştım beyazı da kullanmak istedim ateşte biliyorsunuz bir kaç renk oluyorr amatörce bir çalışma profesyonel değilim belirtiym
                    Bu iyi olmuş buna benzer özgün şeyler yapılabilir.
                    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

renkler asla ve asla degrade kullanmamızaa uygun değil ortaya pembe eflatun gibi saçma sapan renkler çıkabiliyorr çalıştığım gibi motif tarzı işlemeler daha hoş olur olabilir diye gözüküyor çizdiğim motifte hem karadenizinin dalgalarını hemde yaşatabilirsek cehennem ateşini yansıtmaya çalıştım beyazı da kullanmak istedim ateşte biliyorsunuz bir kaç renk oluyorr amatörce bir çalışma profesyonel değilim belirtiym
                      Eline saglik kardesim devam edersen sevinirim farkli tonlarda vs..

Yorum

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eline saglik kardesim devam edersen sevinirim farkli tonlarda vs..

farklı tonlardan kastın ne farklı bi ton olmaz bunun tam tersi olur komple mavi bordo desen negatif yanii ben ton farkına karşıyımm bordo mavi olmalıı

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadas da yukarida belirtmis..

su kulube isini tribune cikarma sansimiz yok mu yahu..2-3 basamak yukarida olsa bile farkeder..

boyle bi ihtimal yok mu?
                          Sanmiyorum hele Türkiyede öyle birsey olacagini düşünme bile düşünemiyorum.. misal fb veya baska takimin yedek oyuncuları neredeyse tribünde oturmus gibi olacak.. bunun gol sonrasi vs vs var.. yüzde -99% ihtimal veriyorum
                          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

farklı tonlardan kastın ne farklı bi ton olmaz bunun tam tersi olur komple mavi bordo desen negatif yanii ben ton farkına karşıyımm bordo mavi olmalıı
                            Evet farkli tonlardan dedigin tersi mavi tribun vede degrade mesela ama tabikide bordo mavi renklerle hani degradede bir secenekya onun icin dedim.istedigimden degilde 3 secenekten bitanedi diye..
                            Tskler

Yorum

• [QUOTE=f1bekir;1919844624]1 Kasım 2014

[/
                              bu vincin 1 haftadır aynı yerde olmasına rağmen neden hala bir prekast koymamış olmasını bilen varmı ? yoksa başka bi görevimi var ?
                              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Kameradan anladığım kadarıyla hava baya bozmuş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X