Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Localarin olmasini klup kendi istedi. Birseyler yapildiktan sonra tepki vermek tipik turkiyedeki muhalefet mantigi gibi geliyor bana. Tribunler biraz daha ortaya ciktikca bursa stadina olan ragbetin azalacagini dusunuyorum bence bizim stadimizinda atmosferi guzel.

Yorum

• sorun localar değil, iki kat arasındaki mesafenin fazlalığı.

planlanan şeklinde loca olmamasına rağmen iki kat arasındaki mesafeyi neden bu kadar fazla tuttular anlayabilmiş değilim. localar bu boşluğu kapatma noktasında ufak rütuşlarla fayda bile sağlayabilir. keşke üst kat biraz daha aşağıya doğru sarkıyor olsaydı. sivas antalya bile yaptı biz yapamadık bunu.

Yorum

• arkadaşlar burda bişe söledim kimse önemsemiyo ama bence önemli şimdiden sölersek bu proplem çözelibiliriz stada koşu pisti gibi renki olmasın bunu çözelim bari stadın dışıda çim olsun olmasada onun renkinde olsun bana katılmayan varmı arkadaşlar ? bunu yönetime söleyip çözelim
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sorun localar değil, iki kat arasındaki mesafenin fazlalığı.

planlanan şeklinde loca olmamasına rağmen iki kat arasındaki mesafeyi neden bu kadar fazla tuttular anlayabilmiş değilim. localar bu boşluğu kapatma noktasında ufak rütuşlarla fayda bile sağlayabilir. keşke üst kat biraz daha aşağıya doğru sarkıyor olsaydı. sivas antalya bile yaptı biz yapamadık bunu.
          Sivas'a bir kez daha bak istersen onlarında katla birlikte düz şekilde uzanıyor. Antalyanın farklı bir mimarisi var opera salonu gibi.

Yorum

• iki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.
            En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 21.10.2014, 08:21.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.

Orda gercekten merdiven mi var? Ilk şimdi gözüme çarptı

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Beyler bizim tribünlerin dikliği diğer stadların tribünlerine nazaran nasıl. Bana daha yatıkmış gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bursanın stadı bana futbol stadı gibi gelmiyor..

Ben beğenmiyorum..

Bizim stat gayet iyi..
                  Bursaspor stadyumu maket projelerın ıcınde en ıyısıydı,ama taki maketten gerçeğe geçene kadar...Kazın ayağı hıcte öyle değilmiş : )
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• bursanin stadini nasil begeniolar anlamiorum.mimari acidan hic biseye benzemeyen bi stad.akyazi bittiginde fark belli olacak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    https://twitter.com/AlihanGedik

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler bizim tribünlerin dikliği diğer stadların tribünlerine nazaran nasıl. Bana daha yatıkmış gibi geliyor.
                      Bende bunu merak ediyorum mesela Konya'da Vodafonda falan kaç bizde kaç

Yorum

• Alttankoltuklar ustten reklam panolari birazdaha gizler localari.
                        GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.
                          O gördüğünüz merdiven değil loca ile tribünleri kesen bölüm. Prekastların en ön tarafında bulunan set halindeki gibi.

Yorum

• Asil stad girisleri loca olmasaydi cok kotu gozukurdu stad. Koltuklar takilsin reklam panolari yerlestirilsin guzel olur.
                            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• İnşaat bitmeden, stad ortaya çıkmadan net bir yorumda bulunmamak lâzım.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar burda bişe söledim kimse önemsemiyo ama bence önemli şimdiden sölersek bu proplem çözelibiliriz stada koşu pisti gibi renki olmasın bunu çözelim bari stadın dışıda çim olsun olmasada onun renkinde olsun bana katılmayan varmı arkadaşlar ? bunu yönetime söleyip çözelim
                                Ben bi ara demiştim de, anket mi yaptınız nerden karar verdiniz yeşil olacağına denilmişti. Zevk meselesi sonuçta, bence de yeşil olmalı ama bu konu için de anket yapacak halimiz yok. Yönetime bıraktım ben, kırmızı ve tonları da iyidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X