Localarin olmasini klup kendi istedi. Birseyler yapildiktan sonra tepki vermek tipik turkiyedeki muhalefet mantigi gibi geliyor bana. Tribunler biraz daha ortaya ciktikca bursa stadina olan ragbetin azalacagini dusunuyorum bence bizim stadimizinda atmosferi guzel.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sorun localar değil, iki kat arasındaki mesafenin fazlalığı.
planlanan şeklinde loca olmamasına rağmen iki kat arasındaki mesafeyi neden bu kadar fazla tuttular anlayabilmiş değilim. localar bu boşluğu kapatma noktasında ufak rütuşlarla fayda bile sağlayabilir. keşke üst kat biraz daha aşağıya doğru sarkıyor olsaydı. sivas antalya bile yaptı biz yapamadık bunu.
Yorum
-
arkadaşlar burda bişe söledim kimse önemsemiyo ama bence önemli şimdiden sölersek bu proplem çözelibiliriz stada koşu pisti gibi renki olmasın bunu çözelim bari stadın dışıda çim olsun olmasada onun renkinde olsun bana katılmayan varmı arkadaşlar ? bunu yönetime söleyip çözelim2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun localar değil, iki kat arasındaki mesafenin fazlalığı.
planlanan şeklinde loca olmamasına rağmen iki kat arasındaki mesafeyi neden bu kadar fazla tuttular anlayabilmiş değilim. localar bu boşluğu kapatma noktasında ufak rütuşlarla fayda bile sağlayabilir. keşke üst kat biraz daha aşağıya doğru sarkıyor olsaydı. sivas antalya bile yaptı biz yapamadık bunu.
Yorum
-
iki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 21.10.2014, 08:21.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.
Orda gercekten merdiven mi var? Ilk şimdi gözüme çarptı
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursanın stadı bana futbol stadı gibi gelmiyor..
Ben beğenmiyorum..
Bizim stat gayet iyi..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
bursanin stadini nasil begeniolar anlamiorum.mimari acidan hic biseye benzemeyen bi stad.akyazi bittiginde fark belli olacak
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bizim tribünlerin dikliği diğer stadların tribünlerine nazaran nasıl. Bana daha yatıkmış gibi geliyor.
Yorum
-
İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki tarafta da bulunan kırmızı işaretli bölüm kötü görünüyor ve görünecek bence.Yukarı kata çıkışı başka türlü yapabilirlerdi.yukarı çıkış arka taraftan verilebilirdi mesela.Arkadaki seyircinin görüş açısını da kesebilir bu merdivenler.
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar burda bişe söledim kimse önemsemiyo ama bence önemli şimdiden sölersek bu proplem çözelibiliriz stada koşu pisti gibi renki olmasın bunu çözelim bari stadın dışıda çim olsun olmasada onun renkinde olsun bana katılmayan varmı arkadaşlar ? bunu yönetime söleyip çözelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum