Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yol tarafı kale arkasında var mıydı bunlardan aceba??? İlk defa farkettim de ondan şey ettim
    Ben fark etmedim yol tarafında ama eski resimlere bakmak lazım

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu balkonun olduğu yere bi cafe açmak lazım

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.

Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor

Stadyum bizim, aldığımızı seveceğim mecbur. Öyle Nuh diyip peygamber demeyen biri değilimdir.

Bu duvarla kaplanmış bölgeye duvar dizmek yerine genişletip bir kaç cafe, mağazayla donatıp camla kaplamayı düşünselerdi ağzımı açmazdım. Benim en başından beri tek derdim buydu.

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kamera işi ne oldu yahu, girebiliyor musunuz?

Yorum

Kamera işi ne oldu yahu, girebiliyor musunuz?
          Kamera sabah belli olacak Ayrıca eski resimlere baktım ve yol tarafı kale arkalarında da aynı bölümler var dediğim gibi güvenlik içindir onlar .

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyum bizim, aldığımızı seveceğim mecbur. Öyle Nuh diyip peygamber demeyen biri değilimdir.

Bu duvarla kaplanmış bölgeye duvar dizmek yerine genişletip bir kaç cafe, mağazayla donatıp camla kaplamayı düşünselerdi ağzımı açmazdım. Benim en başından beri tek derdim buydu.

Gesendet.
            İlerde belki olur, ne diyelim

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamera sabah belli olacak Ayrıca eski resimlere baktım ve yol tarafı kale arkalarında da aynı bölümler var dediğim gibi güvenlik içindir onlar .
              Fatih çatıyla ilgili bişey bulsana yahu, geri kalıyoruz

Yorum

Kamera işi ne oldu yahu, girebiliyor musunuz?
                kamera açık çalışıyor. Yağmurdan olsa gerek Karıncalı ekran biraz.
                HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Fatih çatıyla ilgili bişey bulsana yahu, geri kalıyoruz
                  hele bi çatı malzemeleri gelsin bir ona da bir kulp bulacaz

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kamera açık çalışıyor. Yağmurdan olsa gerek Karıncalı ekran biraz.
                    Link mi değişti? Bende "connect failed" hatası veriyor.

Yorum

hele bi çatı malzemeleri gelsin bir ona da bir kulp bulacaz
                      Sahada vardı 3-5 paket çelik profil, yap bişeyler

Yorum

Link mi değişti? Bende "connect failed" hatası veriyor.

evet link bu oldu

Yorum

Tamam, bendeki de bu ama hata veriyor. Sen de girebiliyor musun?

Yorum

Sahada vardı 3-5 paket çelik profil, yap bişeyler
                            Onlar çatıyı askıda tutacak prekastların üzerine kurulacak sehpalar için )

Yorum

Tamam, bendeki de bu ama hata veriyor. Sen de girebiliyor musun?
                              Ben giriyorum bende de bazen o hata oluyor ama düzeliyor sonra.

Yorum

Onlar çatıyı askıda tutacak prekastların üzerine kurulacak sehpalar için )
                                Olsun o da olur, yeter ki somut bişeyler görelim

Şaka maka bu çatı işi zorlayacak bizi sanki, inşallah hedeflenen zamandan fazla sapma olmaz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X