Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu şekilde bir kaç çalışma yapıp uygulasalar Akyazıya. Bu denli büyük bir projeye yapılan Peyzaj çalışması basit kaçıyor. Yanı başımızda bulunan Batum da bu gibi bir çok görsel çalışma yapılmış durumda bizde neden olmasın. Dolgu alanındaki o yapmacık peyzaj çalışmaları yerine stadyumu dahada özel yapacak bir kaç proje uygulanmalı diye düşünüyorum. Bunu uygulayacak vizyon var mı yok mu onu bilemem.!

Bunların olabilmesi için illa kumarı serbest mi bırakmak lazım yahu

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bunların olabilmesi için illa kumarı serbest mi bırakmak lazım yahu
      Öyle gözüküyor

Yorum

• Şu balkonun olduğu yere bi cafe açmak lazım

Yorum

Şu balkonun olduğu yere bi cafe açmak lazım

Sen bağlantıyı kur hemen açalım oraya bir cafe

Yorum

• Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.

Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor

Yorum

Sen bağlantıyı kur hemen açalım oraya bir cafe
              Cafeye izin çıkarsa orada, bağlantıya falan bakmazlar topuğumuza sıkarlar valla

Yorum

Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.

Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor
                Çok haklısın resimden heybeti güzelliği belli olmuyor yakından görmek gerek. Bana nasip oldu inşallah diğer arkadaşlara nasip olur .

Yorum

Cafeye izin çıkarsa orada, bağlantıya falan bakmazlar topuğumuza sıkarlar valla

Yorum

• Adı Muhsin olan varsa alınmasın lütfen, lafın gelişinde ilk Muhsin geldi aklıma

Yorum

Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.

Sedat Abi sevmeden, o stada stad demem ben
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• Şunlar ne ola ki? Daha önce gözünüze çarpmış mıydı hiç?

Bana herşey çatıyı hatırlatıyor

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sedat Abi sevmeden, o stada stad demem ben
                          O daha geçenlerde tribünlerin baya dik olduğunu, atmosferin iyi olacağından bahsetmişti, ironi yapmadıysa. Ben onu stadı beğenmiş sayıyorum

Yorum

Şunlar ne ola ki? Daha önce gözünüze çarpmış mıydı hiç?

Bana herşey çatıyı hatırlatıyor
                            Orada çatı olmaz Düşündüm ve mantıklı bir cevap buldum O kısımlar prekast takılırken işçilerin güvenliğini sağlayacak emniyet kemerlerinin bağlı olduğu çelik halatlar olabilirler diye düşünüyorum güvenli bir yol gibi yani
                            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 19.10.2014, 02:43.

Yorum

Orada çatı olmaz
                              Çatının kendisi olmaz da başka bişeyi olur belki da, geçici bişeyler yani

Yorum

Orada çatı olmaz Düşündüm ve mantıklı bir cevap buldum O kısımlar prekast takılırken işçilerin güvenliğini sağlayacak emniyet kemerlerinin bağlı olduğu çelik halatlar olabilirler diye düşünüyorum güvenli bir yol gibi yani
                                Yol tarafı kale arkasında var mıydı bunlardan aceba??? İlk defa farkettim de ondan şey ettim

Yorum

Çalışıyor...
                                X