Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iki mükemmel stad, Antalyanın stadının bu kadar güzel olacağını düşünmüyordum.

bu ne güzelliktir ya
    O nasıl avatar öyle ya hahahahaha ne alem adamsın ya
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o nasıl avatar öyle ya hahahahaha ne alem adamsın ya
      :d :d :d

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        laflarına dikkat etsen iyi olur. bu benim görüşüm kimseyi bağlamaz. Hele dıştan bakıldığında bi katı merdiven yüksekliği kapattığı için tek katlı stad gibi duruyor.
        Ben ne dedigimi iyi biliyorum laflarimdada bi Sorun yok istedigini tabi dusunup soyleyebilirsin a ma goz var nizam var sen ferrariyi torosla karsilastirirsan.. neyse kolay gelsin

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha öncede aynı mesajı başkasınada atmıştı. Nasıl kutsallaştırdıysa artık stadı kendi içinde, laf ettirmiyor...

Gesendet.
          Herkese her seyi tabiki kimse begendiremez ama insallah bircogumuz bu guzel stadyumu sevecek sahip cikacak ben bu yaz gittim gordum cok heybetli duruyo bi bitsin hayirlisiyla catisiyla butun etrafiyla vede gorelim

Yorum

• çalışmalarda genel bir yavaşlama var sanki bana mı öyle geliyor ?
            sakin olun...

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkese her seyi tabiki kimse begendiremez ama insallah bircogumuz bu guzel stadyumu sevecek sahip cikacak ben bu yaz gittim gordum cok heybetli duruyo bi bitsin hayirlisiyla catisiyla butun etrafiyla vede gorelim
              Mesela bana görede stadın şu anki Beton hali heybetli duruyor, prekastlar yerleşince heybeti dahada artacak, localar iyi kamufle edilirse stadın çekirdeğine edecek lafım olmayacak. Ama o çatı o şekil uygulanınca bana göre heybetinden alıp götürecek, stadyumdan çok nezih çay bahçesine benzeyecek.

Bu mimari bir tasarım sonuçta, ben beğenmem şu şu şu sebepten dolayı, sen beğenirsin ondan bundan dolayı. Ama çıkıpta adama gözlerin bozuk, sen ne anlarsın diyemezsinya?

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://akyazicanli.trabzonspor.org.tr/

bu link daha iyi çalışıyo gib geldi bana
                Arkalarda kalmasın.

Yorum

• Gün içinde kameradan izleme şansım olmuyor da, arkadaşlardan rica etsem sabah ve akşamları kameradan bir iki foto atsalar burayada en azından gün içindeki değişimi görmüş olurduk. Ilgilenen arkadaşlara teşekkürler. Gerçi arka sayfalarda paylaşan arkadaşlar olmuş, devamını bekleriz.

Yorum

• Ben paylaşırım kardeş.. Sonra 2 satte neden bı prekast takmadılar diye veryansın ederim
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Arkadaş daha 1 kare bile göremedim kameradan napıyorsunuz çekirdek alıp bilgisayar başında inşaatı mı izliyorsunuz

Yorum

• Yorum

• bu linke ne zaman baksam limit dolu diyor yokmu bunun bi çözümü yoksa bendemi bi sıkıntı var
                          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bizim stat fotoğraflarda ve kamera görüntüsünde küçük gözüküyor ama yanına gittiğinizde devasa bir görüntüsü var ben hala çözemedim bu durumu.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• hele şükür açabildim kamerayı adam sayısı az mı bana mı öle geldi ?

Yorum

• İlk olarak ed61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hele şükür açabildim kamerayı adam sayısı az mı bana mı öle geldi ?
                                Yemek arası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X