Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence kamerayı biri yakaladı, Meydan'da parayla izletiyor....
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence kamerayı biri yakaladı, Meydan'da parayla izletiyor....
      Ben izleyebiliyorum hemde HD Sorun olmuyor şimdilik .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben izleyebiliyorum hemde HD Sorun olmuyor şimdilik .
        kedi gözü mübarek gece gece neyi izliyon
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kedi gözü mübarek gece gece neyi izliyon
          Ay ışığı var ses etma

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak işte başladık yaratıcı fikirler gelmeye başladı bile
            B.k var Akçaabatta Dörtyolağzında yapmadılar stadı. Az arkaya köye çevirebilirdim kamerayı bi güzel.

Gesendet.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bu link daha iyi çalışıyo gib geldi bana
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni belediye sarayı Avni Aker’in yerinde yapılacak

Trabzon Meydan Parkı’nda düzenlenen miting ile il genelinde yaklaşık 52 milyona mal olan 17 tesisin toplu açılışını gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Beraberindeki Bakanlar Kurulu üyeleri, milletvekilleri ve bürokratlar ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ndan Trabzon’da gerçekleştirilmekte olan çalışmalarla ilgili detaylı brifing alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Başbakanlık görevini yürüttüğüm süre boyunca Trabzon’a her zaman özel önem verdim ve Trabzon’da bize bunun karşılığını fazlası ile verdi. Cumhurbaşkanlığı görevinde de Trabzon’u yakından takip etmek; yatırımlarla, şehrin talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenmek asli görevimdir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor oy ile bizlere destek olan aziz Trabzon halkına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Ziyarette Trabzon’un taleplerini cevaplandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hüseyin Avni Aker Stadı’nın üzerinde bulunduğu arazinin Büyükşehir Belediyesi hizmet binası, kültür merkezi ve yeşil alan olarak düzenlenmesi konusunda yeşil ışık yaktı. Erdoğan, bu konunun TOKİ ile birlikte görüşülerek karara bağlanmasını istedi. Trabzon’a kazandırılması planlanan şehir hastanesi ile ilgili olarak da değerlendirme de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanesi için Avni Aker Stadı’nın üzerinde bulunduğu araziden çok daha geniş bir arazi temin edilmesini istedi. Erdoğan, yeni şehir hastanesinin 300 dönümlük bir araziye kurulmasının daha faydalı olacağını kaydetti.

10 Ekim 2014
                Yeni sehir hastanesi dolgunun diger yanina düsünülüyor olabilirmi acaba ?

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sehir hastanesi dolgunun diger yanina düsünülüyor olabilirmi acaba ?
                  trabzonda 300 dönümlük bi arazi olsaydı oraya stad yapılırdı.. geri kalan kısmı umarım sadece hastane olarak planlamazlar.. kesinlikle otel ve bi avm olmalı o alanda.. orta büyüklükte bir de hastane olsa zaten 7/24 yaşayan bir alan olur orası..

Yorum

• Erol Ağaoğlu'na kamera ve limit sorununu yazdım "kapasitesini büyütüyoruz" cevabını aldım. Kamerayı takmaları ayları aldı, umarım limit sorununu çözmeleri haftaları ve ayları bulmaz.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Seyredemiyoruz maalesef.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Şu anda bende açık kamera ama sabit şekilde duruyor.

Yorum

• bende problem yok

buda dünden kalma
                          En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 11.10.2014, 13:26.
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonda 300 dönümlük bi arazi olsaydı oraya stad yapılırdı.. geri kalan kısmı umarım sadece hastane olarak planlamazlar.. kesinlikle otel ve bi avm olmalı o alanda.. orta büyüklükte bir de hastane olsa zaten 7/24 yaşayan bir alan olur orası..
                            Alana saydiklarinla beraber yeni otobüs terminali ve rayli ulasim (akcaabat-meydan-yomra) kurulursa trabzon icin müthis olur

Yorum

• Stadyumun alt taraflarında hiç çıkış olmaması güzel olmuş, bütünlük açısından güzel bir görünüm.

Yorum

• bekir abi bugun resim koyucakmii bilgisi olan varmi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X