Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Konuyla alakası olmayan tartışmalara dair tek mesaj raporlamayıp, üstüne bir de sitem etmeyin lütfen...

Konuyla ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 08:28.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• bundan önemli konumu var be

şerefimiz oylanıyor trabzon meclisinde farkında değilsiniz
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 28 dk.

Akyazi Stadı'nda alttan ısıtma sistemi de olacak
        En son Tayfun tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 10:13.
        .

Yorum

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          en baştan belirtmeliyim ki siyasi görüş olarak hep Tayyip erdoğanı savundum ve bundan sonrada savunup oyumu vereceğim.
          ama iş trabzonspora gelince stadın isminin recep tayyip erdoğan olmasını KABUL EDEMEM. anlayamadığım şey tamda fener maçı öncesi böyle provakatif bir hareket yaparak müzmin erdoğan muhaliflerini erdoğana sövdürmek için hangi kafayı yaşadıkları. anlayamadılar desem bu kadar aptal olamazlar. bilerek yapıyorlarsa da bunlar tayyip düşmanı. Yazık ki yazık. ne adamlara kaldı trabzon siyaseti.
          İnanamıyorum senin gibi insanlara adam fenerini korumak için federasyonu değiştirdi ,etik kuruluna kardeşinin ve rıdvanın avukatını yerleştirdi ,dünyada ceza almadıkları kurum kalmadı sırf fenerini korumak için türkiye de ceza verilemiyor çünkü ceza verirse kupayı Trabzon a vermek zorunda şu şartlarda bile onu savundum ve devam edeceğim diyebiliyorsun , biraz insaf biraz vicdan ,biraz geniş düşünün yaaaa ulan bizde oy verdik adama ama adaletsiliğe karşı nasıl oy verebiliyorsunuz hala destekleyeceğim demek adaletsizliği onaylıyorum demektir ,yazık çok yazık...
          Kahpe Bizans;
          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyla alakası olmayan tartışmalara dair tek mesaj raporlamayıp, üstüne bir de sitem etmeyin lütfen...

Konuyla ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.
            O Veda organizasyonu beraber yapacagiz seninle.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 28 dk.

vay anasini Sayin seyirciler.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yunus Emre Sel ‏@yunusemresel 28 dk.

çatıda olacakmı bari ısıtma sistemi . normal şartlarda olmayacaktı
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 13:59.

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnanamıyorum senin gibi insanlara adam fenerini korumak için federasyonu değiştirdi ,etik kuruluna kardeşinin ve rıdvanın avukatını yerleştirdi ,dünyada ceza almadıkları kurum kalmadı sırf fenerini korumak için türkiye de ceza verilemiyor çünkü ceza verirse kupayı Trabzon a vermek zorunda şu şartlarda bile onu savundum ve devam edeceğim diyebiliyorsun , biraz insaf biraz vicdan ,biraz geniş düşünün yaaaa ulan bizde oy verdik adama ama adaletsiliğe karşı nasıl oy verebiliyorsunuz hala destekleyeceğim demek adaletsizliği onaylıyorum demektir ,yazık çok yazık...
                  konu benim siyasi görüşüm değil düzgün okursan büyük harfle ve altını çizerek yazdım ki stada isminin verilmesini KABUL EDEMEM. gerisi benim siyasi görüşüm. nasıl ki senin kime oy verdiğin beni zerre kadar ilgilendirmiyorsa benim de kime oy veriğim seni ilgilendirmez.

Yorum

• ...
                    En son atomantcum tarafından düzenlendi; 11.09.2014, 14:21.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

konu benim siyasi görüşüm değil düzgün okursan büyük harfle ve altını çizerek yazdım ki stada isminin verilmesini KABUL EDEMEM. gerisi benim siyasi görüşüm. nasıl ki senin kime oy verdiğin beni zerre kadar ilgilendirmiyorsa benim de kime oy veriğim seni ilgilendirmez.
                      Dostum içselleştirmişsin konuyu ancak şunu bilmeni isterim bu ülkeye istediği hizmeti yapsın adaleti sağlayamadığı sürece ona oy verenlerde bu adaletsizliğin parçasıdır ,bu parçanın devamı olmak istiyorum söylemin rahatsızlık verici mideniz nasıl kaldırıyor , uzatmayada gerek yok konuyu sonuçta senin tercihin ,tercihlerimizdir kalitemizi belirleyen...
                      Kahpe Bizans;
                      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Ben kesin kararimi verdim o isim oraya koyulursa kesinlikle mac izlemeyecegim o stadta

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dostum içselleştirmişsin konuyu ancak şunu bilmeni isterim bu ülkeye istediği hizmeti yapsın adaleti sağlayamadığı sürece ona oy verenlerde bu adaletsizliğin parçasıdır ,bu parçanın devamı olmak istiyorum söylemin rahatsızlık verici mideniz nasıl kaldırıyor , uzatmayada gerek yok konuyu sonuçta senin tercihin ,tercihlerimizdir kalitemizi belirleyen...
                          trabzonspor ve siyaset konusunda atay aktuğun başkan olmasına, sadri şener zamanında volkan abinin trabzonsporun içlerine kadar işlemesine ( ki insan olarak çok severim ), tapelerde ortaya çıkan yönetimden adamların yerel muhalefete direktif vererek başbakanı yuhalatmalarına ses çıkarmayanların kalkıpta şimdi trabzonspora siyaset bulaştı demeleri bana iki yüzlülük geliyor. adalete gelince ben bu memlekette adalet olduğuna hiçbir dönem inanmadım ve olacağınada inanmıyorum. bu tayyibin değiştirebileceği bi konu değil. sokrates in de devlet kitabında dediği gibi devlet zengin olanın malını fakirden korumak için vardır. bu o zamandan bugüne değişmedi. güçlüysen ve zenginsen haklısındır. ha ben böyle devleti ve adaleti kabul etmiyorum diyorsan şeriata göre bir devlet kurmak gerekir.
                          işin aslına inip temelden değişiklik yapmadan adalet beklemek saflıktır bana göre. düzen buysa bu düzenin kurallarına göre oynamak gerek.
                          bu düzende benim siyasi görüşüm budur.
                          kalite konusuna gelince onda haklısın. herkes savunduğu şeyler ve bunun nedenlerini bildiği ölçüde kalitesini ortaya koyar.

kusura bakma uzun oldu biraz ama konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. isteyen olursa sen veya bir başkasıyla bunun gibi birçok konuyu özelden veya dışarda bir muhabbet ortamında konuşuruz. çaylar benden olmak kaydıyla burası yanlış anlamalara açık bir platform.
                          hepimizin ortak paydası trabzonspor , hiçbirimiz ona zarar gelmesini istemeyiz. kalın sağlıcakla.

Yorum

• Ya kardesim biz bu baslikta Resimler görmek istiyoruz yada stad hakkinda konusmak istiyoruz. Öbür dava icin baska bir baslik var zaten ordan yapin tartismanizi.
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

trabzonspor ve siyaset konusunda atay aktuğun başkan olmasına, sadri şener zamanında volkan abinin trabzonsporun içlerine kadar işlemesine ( ki insan olarak çok severim ), tapelerde ortaya çıkan yönetimden adamların yerel muhalefete direktif vererek başbakanı yuhalatmalarına ses çıkarmayanların kalkıpta şimdi trabzonspora siyaset bulaştı demeleri bana iki yüzlülük geliyor. adalete gelince ben bu memlekette adalet olduğuna hiçbir dönem inanmadım ve olacağınada inanmıyorum. bu tayyibin değiştirebileceği bi konu değil. sokrates in de devlet kitabında dediği gibi devlet zengin olanın malını fakirden korumak için vardır. bu o zamandan bugüne değişmedi. güçlüysen ve zenginsen haklısındır. ha ben böyle devleti ve adaleti kabul etmiyorum diyorsan şeriata göre bir devlet kurmak gerekir.
                              işin aslına inip temelden değişiklik yapmadan adalet beklemek saflıktır bana göre. düzen buysa bu düzenin kurallarına göre oynamak gerek.
                              bu düzende benim siyasi görüşüm budur.
                              kalite konusuna gelince onda haklısın. herkes savunduğu şeyler ve bunun nedenlerini bildiği ölçüde kalitesini ortaya koyar.

kusura bakma uzun oldu biraz ama konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. isteyen olursa sen veya bir başkasıyla bunun gibi birçok konuyu özelden veya dışarda bir muhabbet ortamında konuşuruz. çaylar benden olmak kaydıyla burası yanlış anlamalara açık bir platform.
                              hepimizin ortak paydası trabzonspor , hiçbirimiz ona zarar gelmesini istemeyiz. kalın sağlıcakla.

parti adında "adalet" var ama rte adaleti getirmeyecek,demek ki kalınma kısmına tav oldunuz ) güzel kafa. adaleti getirmeyen adaletsiliğin de sebebi bunun için bahane bulunabilir? antik yunanı bir tarasanız

Yorum

• Maçlarımız Avni Aker'de oynansın....

O komplekse hiç gidilmesin....

Kimler için yapıldıysa gitsinler onlar orada maç izlesinler.....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X