Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim başgan çıkar der ki ; "Bu ismi istemeyen vatan hainidir" bakın görün.
    Katılıyorum zaten bu olaydan önce Hacıosmanoğlu'nun haberi olmuştur kimse merak etmesin,başkan herkesten önce onay vermiştir. Adam Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin diyen bir adam bazı arkadaşlar karşı çıkacağını sanıyor bu olaya ama en baş destekçisi Hacıosmanoğlu'dur bu olayın akşama kadar öğreneceğiz gerçekleri zaten.
    DOZER CEMİL

Yorum

• en baştan belirtmeliyim ki siyasi görüş olarak hep Tayyip erdoğanı savundum ve bundan sonrada savunup oyumu vereceğim.
      ama iş trabzonspora gelince stadın isminin recep tayyip erdoğan olmasını KABUL EDEMEM. anlayamadığım şey tamda fener maçı öncesi böyle provakatif bir hareket yaparak müzmin erdoğan muhaliflerini erdoğana sövdürmek için hangi kafayı yaşadıkları. anlayamadılar desem bu kadar aptal olamazlar. bilerek yapıyorlarsa da bunlar tayyip düşmanı. Yazık ki yazık. ne adamlara kaldı trabzon siyaseti.

Yorum

• ACİL EYLEM!

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Bizim başkan bu konu hakkında ne diyecek ben gerçekten çok merak ediyorum.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

O kadar transfer yapıldı, siz hiç haketmiyorsunuz bu transferleri

Siz "world leader 53" hakkında nasıl konuşuyorsunuz??
            Hacı çıkar eleştirenleri vatan haini ilan eder o zaman görürsünüz gününüzü

Bakalım yalakalık yarışında hangi siyasetçi en son açıklamayı yapacak.
            Oyumu "rte ye dokunmak ibadettir" diyen şahsa veriyorum.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• File Önerisi‏

Dün, İspanya- Makedonya maçını izlerken ''Estadio Ciudad de Valencia'' Stadında kalelerin fileleri çok güzel duruyordu ve bunun yeni stadımızda kesinlikle çok güzel bir hava katacağını düşünüyorum .Fikirleriniz neler.

Yorum

• İlk olarak mucococo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün, İspanya- Makedonya maçını izlerken ''Estadio Ciudad de Valencia'' Stadında kalelerin fileleri çok güzel duruyordu ve bunun yeni stadımızda kesinlikle çok güzel bir hava katacağını düşünüyorum .Fikirleriniz neler.
                Kasap Et, koyun can derdinde. Niyetin herhalde kendine küfrettirip millete ceza aldırmak....
                Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• 10 dakika sonra başlıyoruz yüklenmeye!

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu konuyla ilgili kimseyle polemiğe bile girmeye gerek yok.çıkacak iho kulüp sitesinden açıklama yapacak.o stadın ismi ts tarihine yakışan bir isim olmaz ise avni akerde maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz diyecek. sonra rte kompleksinde oynatacak bi takım bulsun rte, belediye başkanı.o yaptıkları stad orda çürür. biz avni akerde devam ederiz.bu resti çek iş bitsin ama para daha tatlı geliyor işte sıkıntı orda.boşver parayı dik dur
                    Bunu İHO mu diyecek.
                    Gurur duyarız RTE den diyecek başka birşey diyecek cesareti var mı sence.
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kasap Et, koyun can derdinde. Niyetin herhalde kendine küfrettirip millete ceza aldırmak....
                      Bu başlıkta fikir beyan etmesi küfür yemesi anlamına mı geliyor.?

Yorum

• Bu isim meselesi hakkında bir kaç kelam da ben edeyim.
                        Adı Tarih sayfalarında elbette yer alacak bir Siyasi Liderin , O tarih sayfalarında hangi konularda yer alacağı da değişken

PKK ile Anlaşarak, Apo'yu danışman yapan adam

Amerika ile bozulan ilişkilerini yeniden tesis etmek amacıyla Eremeni Soykırım meselesine sıcak bakan adam

Kıbrıs'ı elden çıkaran adam

Çoluk Çocuğu ve kendisi ile birlikle , Yaptıkları hırsızlık günyüzüne çıktığında, Çocuklarını almak için gelen Polislere,i korumaları ile çatışmaya girip oğlunu adalete vermeyen adam

Yolsuzluk ile ilgi ses kayıtları ortadayken, Bunlar montajdır demesine rağmen, Montaj olduğuna daire bir tane belgesi yokken, O ses kayıtlarını ortaya çıkartanları içeri tıktıran adam

Ergenekon adını verdiklkeri örgüt için yüzlerce kişi içeri tıkarken oy toplayan ve Ergenekoncuların masum oldukları ortaya çıktığında dışarı çıktıklarında da oy toplayan adam

Cemaat ile beraber bu ülkede yemedikleri nane yokken, Cemaat ile ilişkileri bozuldu diye, Herkese paralel ilan eden adam

ŞİKECİ FENERİ AKLAMAK İÇİN PLATİNİ İLE BERABER ANLAŞARAK, KİŞİLER İLE KURUMLAR BİRBİRİNDEN AYRILSIN DİYEREK, FENERİN CEZA ALMASINI ENGELELEYEN ADAM

DEMİRÖREN DENEN TÜP KAFAYI TFF NIN BAŞINA GETİRİP, HER TÜRLÜ NANEYİ YİYEN ADAM

Şimdi Trabzon stadının ya da komklesinin adı Ona verilecekmiş. Yazıklar olsun yazıklar olsun
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Stad ismi öneriyorum

AZİZ VE TAYYİP KONSORSYİYUMU ŞİKE KOMPLEKSİ

Yorum

• Yükleniyoruz!

Ayağa KALK!

Yorum

• Belediye başkanımızın dünya görüşü

"kıç yalamakla dil aşınmaz"
                              İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak bitirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadın ismi konusunda neden endişe duyuyorsunuz ki? Adam yalakalık sergiledi bu da siyasetin doğasında var.Stadın isminin RTE olamayacağını o şahıs da biliyor zaten. Koyun can derdinde dediğin durum ne yani.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X