Çatıya bu ay içerisinde başlanacaktı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bahsettiğim yamukluk şu;
Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.
Ama bu kısmı yaparken çalışanların çok zorlandıkları bilgisini de almıştım. Üç boyut-iki boyut noktasındaki yanılma ihtimalini saklı tutmak kaydıyla fotoğrafta dümdüz görünmediğine katılıyorum
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇatıya bu ay içerisinde başlanacaktı ?
Yorum
-
Şu kalearkasının üst katındaki çıkış sayısına bakın delik değik yaAlt kat da öyle.. Locaları artık söylemiyorum onlar zaten kötü. Tribünlerin dikliği son derece standart sahaya uzaklıklar standart hatta fazla.
Vasat bir stadyum. Türkiye'ye yapılan diğer stadlar gibi bu da vasat.
Dün akşam Mersin stadını gördük. Zeminle ilgili söylemiyorum ama boşa para dökmüşler çok kötü stad o da.
Yıl 2014 yapılan stadlara bakın ya yazık gerçekten. Dünyadaki örnekleriyle karşılaştırınca ............
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu kalearkasının üst katındaki çıkış sayısına bakın delik değik yaAlt kat da öyle.. Locaları artık söylemiyorum onlar zaten kötü. Tribünlerin dikliği son derece standart sahaya uzaklıklar standart hatta fazla.
Dün akşam Mersin stadını gördük. Zeminle ilgili söylemiyorum ama boşa para dökmüşler çok kötü stad o da.
Yıl 2014 yapılan stadlara bakın ya yazık gerçekten. Dünyadaki örnekleriyle karşılaştırınca ............
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Mersin maçının özetine baktım da kale arkası cidden çok uzak.2 metre daha yakın yapamadılar şunu.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bahsettiğim yamukluk şu;
Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.
Bi biçimsiz oldu sanki şu haliyle oralar. Ya da bana öyle geliyordur belki.
edit:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum