Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çatıya bu ay içerisinde başlanacaktı ?
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim bahsettiğim yamukluk şu;

Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.
      Mimar-mühendis arkadaşlar bunu daha iyi yorumlayabilir ama 3 boyutlu bir yapının çizgilerine iki boyutlu bir fotoğraf üzerinden paralellik testi ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Ama bu kısmı yaparken çalışanların çok zorlandıkları bilgisini de almıştım. Üç boyut-iki boyut noktasındaki yanılma ihtimalini saklı tutmak kaydıyla fotoğrafta dümdüz görünmediğine katılıyorum

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çatıya bu ay içerisinde başlanacaktı ?
        Çatıyı yapacak olan firma belirlendi ve çalışmalarına başladı ama fiziki olarak çatının başladığını biz ne zaman görürüz bilemiyorum. Belki bonanzia bilir???

Yorum

• Çok güzel inşallah seneye yeni stadımızda şampiyonlar ligi maçlarımızı oynarız

Yorum

• Çalışmalar yavaşladı mı, bana mı öyle geliyor?

Yorum

• Şu kalearkasının üst katındaki çıkış sayısına bakın delik değik ya Alt kat da öyle.. Locaları artık söylemiyorum onlar zaten kötü. Tribünlerin dikliği son derece standart sahaya uzaklıklar standart hatta fazla.

Vasat bir stadyum. Türkiye'ye yapılan diğer stadlar gibi bu da vasat.

Dün akşam Mersin stadını gördük. Zeminle ilgili söylemiyorum ama boşa para dökmüşler çok kötü stad o da.

Yıl 2014 yapılan stadlara bakın ya yazık gerçekten. Dünyadaki örnekleriyle karşılaştırınca ............

Yorum

• stad bitmeyen yapilan yorumlara bak.. git sen daha iyisini yap
                Onur Recep Kivrak

Yorum

• Arkadaşlar yavaşlama gibi bir durum yok. Stadimizin çatısının dünyada bir örneği daha yok bundan dolayı çok özen gösteriliyor inşallah Trabzonumuza yakışır güzel bir stad olacak ve dünyadaki önemli projelerin arasına girecek.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu kalearkasının üst katındaki çıkış sayısına bakın delik değik ya Alt kat da öyle.. Locaları artık söylemiyorum onlar zaten kötü. Tribünlerin dikliği son derece standart sahaya uzaklıklar standart hatta fazla.

Dün akşam Mersin stadını gördük. Zeminle ilgili söylemiyorum ama boşa para dökmüşler çok kötü stad o da.

Yıl 2014 yapılan stadlara bakın ya yazık gerçekten. Dünyadaki örnekleriyle karşılaştırınca ............
                    Dunyadaki hangi statlara bakinca mesela? Stadimizin mimari Mete Arat çok ünlü projeleriyle tanınan ve artık stad konusunda ekol olmuş bir insandır ama anlıyorum ki sizin stad konusunda çok önemli bir geçmişiniz var ve türkiyedeki projeleri beğenmiyorsunuz umarım ilerde daha güzellerini çizersiniz.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu kalearkasının üst katındaki çıkış sayısına bakın delik değik ya Alt kat da öyle.. Locaları artık söylemiyorum onlar zaten kötü. Tribünlerin dikliği son derece standart sahaya uzaklıklar standart hatta fazla.

Ben stadı beğeniyorum. Katlardaki çıkış sayılarıda iyi, gayet medeni, maç bitince insanların bir iki kapıya yığılarak birbirini ezmeleri gerekmeyecek artık. Bir stadın ne kadar sürede dolup boşaldığı bile çok önemli. O nedenle bu işi uzmanlarına bırakalım.

Yorum

• Mersin maçının özetine baktım da kale arkası cidden çok uzak.2 metre daha yakın yapamadılar şunu.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Mersin stadi guzel aslinda ama taraftar doldurmayinca kotu duruyor
                          Onur Recep Kivrak

Yorum

• 1461 için mini bir stadyum yapılabilir aslında

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bahsettiğim yamukluk şu;

Tam düz bi şekilde aşağı inmiyor gibi, makette ve örnek fotoğraflarda orası dümdüz ve tek hat gibi.

Bi biçimsiz oldu sanki şu haliyle oralar. Ya da bana öyle geliyordur belki.

edit:

Prekastlar yerleştirildiğinde o görüntü ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum...

Yorum

• Fotografin cekim acisi zaten ters! Orada okadar mühendis var illaki acilari ölcmüslerdir! Taktiginiz seye bak! Tipik Trabzon davranisi illaki elestirecek bir sey bulur ne olursa olsun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X