Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hangi binalar?
    En son Samet Yildirim tarafından düzenlendi; 28.11.2014, 18:48.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Hangi binalar?
      GSGM binası ile kamp eğitim merkezi binası.

Yorum

• İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim arkadaşlar, eksik olmayın...

Yorum

• Prekastlar konusunda çok acele etmiyorlar anladığım kadarıyla, bu arada Trabzon'un o karanlık, bulutlu havasını buralardan görmek çok iyi geldi, tekrar çok sağol Bekir.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi spor salonu kesin projeden çıkartıldı mı?
            Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi spor salonu kesin projeden çıkartıldı mı?
              Evet, kesin kardeşim.

Yorum

Peki o hali sahalar da yapilacak mi cevre düzenlemesi ile birlikte.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• daha önce de değinmiştim ancak pek dikkat çekmedi. şimdi de geç kaldık muhtemelen.

yapılacak 7 antreman sahasında sadece 2si standart ölçülere sahip(68-105m). diğer sahalar daha küçük planlanmış.(60-90m).

ilerde m.a.yılmaz tesislerinden çıkıp buraya yerleşirsek saha problemi yaşanabilir. şuanki tesislerde standart ölçülere sahip 4 saha var. Ts 2 sahayı kullanıyor. 1461 1 saha kullanıyor. diğer sahayı genellikle alt yapı kullanıyor.

5 tane küçük saha yerine 3 tane daha standart ölçülere sahip saha daha akıllıca olurdu.

Yorum

Peki o hali sahalar da yapilacak mi cevre düzenlemesi ile birlikte.
                    İhalede var, 2015-16 sezonuna kadar hepsinin bitmesi lazım.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      daha önce de değinmiştim ancak pek dikkat çekmedi. şimdi de geç kaldık muhtemelen.

yapılacak 7 antreman sahasında sadece 2si standart ölçülere sahip(68-105m). diğer sahalar daha küçük planlanmış.(60-90m).

ilerde m.a.yılmaz tesislerinden çıkıp buraya yerleşirsek saha problemi yaşanabilir. şuanki tesislerde standart ölçülere sahip 4 saha var. Ts 2 sahayı kullanıyor. 1461 1 saha kullanıyor. diğer sahayı genellikle alt yapı kullanıyor.

5 tane küçük saha yerine 3 tane daha standart ölçülere sahip saha daha akıllıca olurdu.
                      Bu tesis konusunu Erol Bey'e sormuştum, sanki hiç oradan çıkılmayacakmış gibi konuşmuştu, çözemedim yani bu konuyu...

Yorum

Bu tesis konusunu Erol Bey'e sormuştum, sanki hiç oradan çıkılmayacakmış gibi konuşmuştu, çözemedim yani bu konuyu...

Tesisler akyazı stadı çevresine taşınacak.
                        https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• tesisler kesinlikle akyazıda olmalı. düşünsenize maçtan önce kamp yerinden stada güvenlik şeridi içinde futbolcular yürüyerek stada gidiyo şeridin etrafında futbolculara tezahüratlarla moral veriliyor vs..

umarım tesisler akyazı da olur alt yapı ve 1461 may tesislerine kalabilir. zaten trabzonda tesis çok haluk ulusoy tesisleri de alt yapı için kullanılabiliyor..

Yorum

• Beklediğimize değer inşallah!
                            Bir bordon var bir de mavin
                            Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kötü be
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]6299[/ATTACH]

Kötü be
                                Gerçekten çok kötü. Kör müydü bunu çizen mimar merak ettim. Yil 2014 bu kadar tipsiz bir loca sistemi görmedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X