öncelikli olarak takım sahaya farklı bi noktadan çıkmalı.. eskiden kapılının okul kale arkası köşesinden çıkardı.. takım çıkışa dizilince ortalık hareketlenir.. ortasahaya koşarken coşku doruğa çıkardı..
konu açamadığımdan buraya yazıyorum umarım yetkili biri görür de başlık açar.
atlanta hawks kendi sahasındaki maçlarda al harford sayı atınca stadyumda bi kartal sesi yankılanıyor acayipte gaza getiriyor en azından beni. böyle ses efektli uygulamalar tüm NBA da var.
asıl konuya gelecek olursak. avni akerde başlayıp bunu akyazı stadında da devam ettirebiliriz.
gol attıktan sonra şiddetli bi gök gürültüsü efekti fena olmazdı. rakip olsam korkardım yalan yok. madem ki fırtına diyoruz alın size fırtına. hafif bi rüzgarla başlayıp gök gürültüsüyle bitebilir sonrasında trabzonsporumuzun golü .... diye gider işte.
veya maçı kazandıktan sonra ancak maç içinde olması daha iyi olur.
Bence en iyisi maçtan önce AC/DC - Thunderstruck çalsın o şarkıyla gaza gelmeyecek topçu yoktur bence Ayrıca fikriniz güzel bence denenmeli.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
valla fikir inanılmaz yıllardır kimsenin aklına nasıl gelmemiş hacı başkan sever bence böyle şeyleri ünal abi arif abi falan bunu yönetime iletse aslında
Birde faraday kafasi falan yıldırım çaktırırsak ooooo mevzuya bak sen ( yapılabilirliği hakkında bir fikrim yok )
Maazallah biri falan çarpılır gerek yok ışık çaksalar yeter
golden sonra rakip takım santraya gelmişken 3 saniyeliğine stad ışıkları söndürülüp gökgürültüsü efektiyle sahaya yıldırım ışığı gibi beyaz ışık yakıp söndürülse etkili ve orjinal olur sahaya çıkış müziğimiz şu an çok güzel ancak son mohiknada çok etkiliydi
disko ve benzeri mekanlarda kullanılan benim gibi ışık tasarımcısı olan bir çok kişinin konserlerde insanları coşturmak için kullandıkları flashor dediğimiz ışıklar mevcut ... tabi bu ışıklar karanlık veya loş ortamlarda daha çok etkili olmaktalar ... ancak çok daha güçlüsü de bulunmakta ve sahanın 4 tarafında olucak şekilde kullanılırsa çok güzel bir görüntü elde edile bilir. ancak bunun etkili kulanımıda müzik ve sesin uyumu ile olacaktır. bununda içinde que masa dediğimiz ışık ve ses masaları bulunmakta bu masalarda ışık ve ses aynı anda programlana bilmekte ve ses istenilen kanaldan geçerken ışıkda devreye girmekte ... bu şekilde kullanılar bilirse mükemmel sonuçlar alınır. örneğin 10 saniyelik bir müzikde ortalama olarak 4x20 çakar ile gerçekten mükemmel bir görüntü elde edile bilir ... eğer önümüzdeki günlerde fırsatım olursa size bununla ilgili bir görselde hazırlaya bilirim ... yönetime sunma konusunda da elimizde somut bir şey olmuş olur ...
Madem yeni fikirler arıyorsunuz ben size çok hayati bir konuda fikir vereyim mi,artık trabzonspor taraftarlarıyla hamsi yada hamsi kafalı diye alay edilmesinden siz de en az benim kadar bıktıysanız ki bırakın bıkmayı bu durumdan zevk alan bazı mazoşist taraftarlarımız mevcut malesef,bir an evvel azda olsa bir kısım taraftarlarımızın kullanmış,olduğu kaplan figürünü iyi perçinlememiz ve sembol haline getirmemiz lazım,bu küçük bir ayrıntı gibi gözükebilir ama gerçekten çok önemli,şimdi ordan bazıları çıkacak,trabzonda kaplan mı var diyecek,sanki inönüde kartal,mecidiyeköyde aslan yetişiyormuş gibi,bir kısmıda bizim sembolumuz fırtınadır diyecek,ama ona fırtınayı bir sembol olarak çiz,pankart yap bakayım dediğimde,apışıp kalacak,ve kulupte sağolsun tişörtlere ben yavru bir hamsiyim yazmaya devam edecek,ve biz hamsi kafalılar olarak bizans takımları tarafından aşağılanmaya devam edeceğiz bu şekilde devam ederse.Oysa kaplan trabzonspora okadar yakışıyorki,gücü ve asaleti bakımından,Zaten bu konuda en büyük adımı edirne belediye başkanı attı.Edirne meydanına 4 büyüklerin sembollerinin heykelini dikerek,Ah birde bizim taraftarımız bunun değerini bilip sahip çıkarak,şu hamsi muhabbetinden bir kurtarabilse bizi.
öncelikli olarak takım sahaya farklı bi noktadan çıkmalı.. eskiden kapılının okul kale arkası köşesinden çıkardı.. takım çıkışa dizilince ortalık hareketlenir.. ortasahaya koşarken coşku doruğa çıkardı..
Bende bu tür şeylere hastayım.
Trabzonspor o şanlı yıllarında ne yapıyorsa, bugün aynılarını yapmamızı istiyorum bende. Bize has, bize özgün olan şeylerin yapılmasını isterim.
Mesela eskiden Trabzonspor atağa kalkarken davul çalınırmış. Bu sene o uygulanacakmış. Benim çok hoşuma gitti.
Gesendet.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
disko ve benzeri mekanlarda kullanılan benim gibi ışık tasarımcısı olan bir çok kişinin konserlerde insanları coşturmak için kullandıkları flashor dediğimiz ışıklar mevcut ... tabi bu ışıklar karanlık veya loş ortamlarda daha çok etkili olmaktalar ... ancak çok daha güçlüsü de bulunmakta ve sahanın 4 tarafında olucak şekilde kullanılırsa çok güzel bir görüntü elde edile bilir. ancak bunun etkili kulanımıda müzik ve sesin uyumu ile olacaktır. bununda içinde que masa dediğimiz ışık ve ses masaları bulunmakta bu masalarda ışık ve ses aynı anda programlana bilmekte ve ses istenilen kanaldan geçerken ışıkda devreye girmekte ... bu şekilde kullanılar bilirse mükemmel sonuçlar alınır. örneğin 10 saniyelik bir müzikde ortalama olarak 4x20 çakar ile gerçekten mükemmel bir görüntü elde edile bilir ... eğer önümüzdeki günlerde fırsatım olursa size bununla ilgili bir görselde hazırlaya bilirim ... yönetime sunma konusunda da elimizde somut bir şey olmuş olur ...
Burda ne duruyotsun o zaman.oncelikle bir baslik acip sen ve fikrin sahibi detayli bilgiler verin.forum uzerine konussun.ordan da yonetime ulasir elbet.ziyan olmasin guzelim fikir.
Burda ne duruyotsun o zaman.oncelikle bir baslik acip sen ve fikrin sahibi detayli bilgiler verin.forum uzerine konussun.ordan da yonetime ulasir elbet.ziyan olmasin guzelim fikir.
elimden gelen hereyi yapmaya hazırım... konu açmak kısmına gelirsek bence gerekli değil buradan devam etmemiz daha iyi olur konu dağılmasın ... görselin hazırlanması için zamana ihtyacım var yoğun bir iş tempom var elimden geldiğince hızlı bir şekilde tamamlayarak foruma ekliyeceğim
Madem yeni fikirler arıyorsunuz ben size çok hayati bir konuda fikir vereyim mi,artık trabzonspor taraftarlarıyla hamsi yada hamsi kafalı diye alay edilmesinden siz de en az benim kadar bıktıysanız ki bırakın bıkmayı bu durumdan zevk alan bazı mazoşist taraftarlarımız mevcut malesef,bir an evvel azda olsa bir kısım taraftarlarımızın kullanmış,olduğu kaplan figürünü iyi perçinlememiz ve sembol haline getirmemiz lazım,bu küçük bir ayrıntı gibi gözükebilir ama gerçekten çok önemli,şimdi ordan bazıları çıkacak,trabzonda kaplan mı var diyecek,sanki inönüde kartal,mecidiyeköyde aslan yetişiyormuş gibi,bir kısmıda bizim sembolumuz fırtınadır diyecek,ama ona fırtınayı bir sembol olarak çiz,pankart yap bakayım dediğimde,apışıp kalacak,ve kulupte sağolsun tişörtlere ben yavru bir hamsiyim yazmaya devam edecek,ve biz hamsi kafalılar olarak bizans takımları tarafından aşağılanmaya devam edeceğiz bu şekilde devam ederse.Oysa kaplan trabzonspora okadar yakışıyorki,gücü ve asaleti bakımından,Zaten bu konuda en büyük adımı edirne belediye başkanı attı.Edirne meydanına 4 büyüklerin sembollerinin heykelini dikerek,Ah birde bizim taraftarımız bunun değerini bilip sahip çıkarak,şu hamsi muhabbetinden bir kurtarabilse bizi.
Kaplan dedidigin sey istanbul basininin uydurmasi.
Sahip oldugun sembolün cizilebilir olmasina gerek yok. Illa ki ürünlerde kullanacaksan güzel bir yazi fontuyla karadeniz firtinasi da cok cazip sekle getirilebilinir.
Herhangibi bir hayvanla özdeslesmek zorunda degiliz.
Yorum