Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eleştiri ve Savunmalar için teşekkür ederim. Hem stat muhalifi hemde stat muhalifi olanlara muhalif olarak yargılanan tek kişi olarak tarihe geçtim
    Tarih seni yazacak Emirhan

Yorum

• Gölleşme olmamamıs iyi işte.

Yorum

• böyle olmalı

stadı güzel gösterecek maddeler ;

koltuk rengi
        koltuk rengi;
        alt tribün ve üst tribün arası kamufle edilmesi
        yan çizgi ve kale arkası çizgi ile seyirci bölümünün yeşil tabaka yada cimle kaplanması
        Kamufle edilecek bölgelere reklam veya TS ile ilgili panlartlar ;
        misafir tribün kamera açısında olmaması;
        VE ÖNEMLİSİ PROJESYONEL TARAFTAR GRUPLARI HER İKİ KALE ARKASINDA VE BÜTÜNLÜK HALİNDE OLMASI
        VE HER NEKADAR FİFA KURALLARI OLSADA KALE ARKASI MESAFELERİ 10 MT DEĞİL MİNUMUM 7M OLACAK ŞEKİLDE OLMASI

Yorum

• [QUOTE=onurlu_olsun;1919745501]stadı güzel gösterecek maddeler ;

koltuk rengi
          koltuk Kalitesi;
          alt tribün ve üst tribün arası kamufle edilmesi
          yan çizgi ve kale arkası çizgi ile seyirci bölümünün yeşil tabaka yada cimle kaplanması
          Kamufle edilecek bölgelere reklam veya TS ile ilgili panlartlar ;
          misafir tribün kamera açısında olmaması;
          VE ÖNEMLİSİ PROJESYONEL TARAFTAR GRUPLARI HER İKİ KALE ARKASINDA VE BÜTÜNLÜK HALİNDE OLMASI
          VE HER NEKADAR FİFA KURALLARI OLSADA KALE ARKASI MESAFELERİ 10 MT DEĞİL MİNUMUM 7M OLACAK ŞEKİLDE OLMASI

Yorum

• aynen öyle

İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hızlanır, yavaşlar netice olarak bir terslik olmadığı sürece yapılan planlar "2015-2016 sezonunda" ilk maçı çevresiyle beraber tamamen bitmiş olarak bu stadda oynamak.
            Önemli olan dediğin gibi çevre düzenlemesi dahil 2015 yılının ağustos ayına yatişmesi ,önümüzde 1 yıl var,yazı var kışı var ,ama muhakkak bitirilmeli ,bu arada genel seçimde var kesin biter
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamlar bulaşık reklamlarındaki parlatma efektlerini yapmışlar tabi güzel görünecek
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar bulaşık reklamlarındaki parlatma efektlerini yapmışlar tabi güzel görünecek
                :d :d

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stat yüzme havuzuna benziyor

Yorum

• Zenit stadyumunu 4 tane ambulans cikis yeri var..
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eleştiri ve Savunmalar için teşekkür ederim. Hem stat muhalifi hemde stat muhalifi olanlara muhalif olarak yargılanan tek kişi olarak tarihe geçtim
                      Senden önce bana oldu sevinma.

İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sen heralde bursanın yeni yapılan stadını yada gs nin stadını görmemişsin 3 tane trübün bir trübün fuul loca sen beyenmeye davam et kardeş
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zenit stadyumunu 4 tane ambulans cikis yeri var..
                        aman sus renkdaş o çıkışlar ambulans çıkışı değildir ... topa tutarlar adamı burada o çıkışlar saçma bir projeyle sadece akyazıda yapılıyor ... onlar havalandırma delikleridir başka bişeydir ....
                        Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• şu stadın takıma etkisi çok olacak.. gelen yabancılar özellikle şu stadda daha bi ambiyanslı oynayacaklar eşi çoluğu çocuğu doğru düzgün yerlerde oturacak aklı tribünde olmayacak adamın.. ivme kazandıracak bu rüzgarı arkamıza almamız ve şampiyon olmamız lazım..

Yorum

• konu açamadığımdan buraya yazıyorum umarım yetkili biri görür de başlık açar.

atlanta hawks kendi sahasındaki maçlarda al harford sayı atınca stadyumda bi kartal sesi yankılanıyor acayipte gaza getiriyor en azından beni. böyle ses efektli uygulamalar tüm NBA da var.

asıl konuya gelecek olursak. avni akerde başlayıp bunu akyazı stadında da devam ettirebiliriz.

gol attıktan sonra şiddetli bi gök gürültüsü efekti fena olmazdı. rakip olsam korkardım yalan yok. madem ki fırtına diyoruz alın size fırtına. hafif bi rüzgarla başlayıp gök gürültüsüyle bitebilir sonrasında trabzonsporumuzun golü .... diye gider işte.

veya maçı kazandıktan sonra ancak maç içinde olması daha iyi olur.
                            lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konu açamadığımdan buraya yazıyorum umarım yetkili biri görür de başlık açar.

atlanta hawks kendi sahasındaki maçlarda al harford sayı atınca stadyumda bi kartal sesi yankılanıyor acayipte gaza getiriyor en azından beni. böyle ses efektli uygulamalar tüm NBA da var.

asıl konuya gelecek olursak. avni akerde başlayıp bunu akyazı stadında da devam ettirebiliriz.

gol attıktan sonra şiddetli bi gök gürültüsü efekti fena olmazdı. rakip olsam korkardım yalan yok. madem ki fırtına diyoruz alın size fırtına. hafif bi rüzgarla başlayıp gök gürültüsüyle bitebilir sonrasında trabzonsporumuzun golü .... diye gider işte.

mükemmel fikir renkdaş ç.çç
                              Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                konu açamadığımdan buraya yazıyorum umarım yetkili biri görür de başlık açar.

Bu fikir benim hoşuma gitti.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X