Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen hiç bir şey yapmayıp 40 milyona sadece dolguyu yapsaydın eğer zaten o stadı yapacak bir firma bulurdun. orada otel yaptırırdın hastane yaptırırdın hatta tesisleri taşımaz başka para edecek şeyler yaptırırdın bjk gibi sponsor bulur yine yaptırırdın.. 40 milyon liraya trabzon ölçeğinde 1 milyar liradan fazla para edecek bir arsa sahibi olabilirdin.. tabi bunu kimse o zaman akıl edemedi orası ayrı..

bu konuda da kimse sadri şeneri savunmasın. ağzı kokan bjk bile stadını yıkıp yeni stat yapıyor sen sadece dolgu parasıyla elde edeceğin dünya kadar yeri elinin tersiyle itiyorsun.. vizyon farkı bu olsa gerek..
    iho dami vizyon var peki ? agzi kokan bjk dedigin arkasinda koca bir Vodafone sirketini almis durumda. sen daha formana reklam bulacak bir yonetim kabiliyetin bile yok. Transferlerin nasil yapildiginida bana iho nun basarisi diye anlatma burda.
    u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avni Aker'den niye para kazanamıyoruz ki? Sonuçta devlete stadını yapıyoruz yine. Yani bu anlaşmayı da yapamıyorsak tamam, herşey müstehak bize...
      İyide f1bekir kardeşim biz stadı kendimize yaparız o zaman devlete niye verelim yaptığımız stadı

5 yıl bu stadı yapmak için uğraştı Trabzonspor. Yapamadı. Trabzonlu işadamları yardım etsin dendi edilmedi. Sponsorda olan olmadı.

Beşiktaş stadı 15 yıl vodafoneye verdi 145 milyon dolar karşılığında stattan localar ve biletler haricinde geliri olmayacak.
      Ayrıca 3 dönümlük bir yerleri vardı.Doğuş grubuna devretti haklarını. Restoranlar olacak orada. ( ne kadara verdiğini bilmiyorum )

Eğer seneye Hacıosmanoğlu stadın isim hakkını sadece 15 yıllığına 145 milyon dolar veya üstüne satabilirse haklı olur.

En fazla bir sene sonra göreceğiz eleştirenlerin direksiyon başında ne yapacak

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyide f1bekir kardeşim biz stadı kendimize yaparız o zaman devlete niye verelim yaptığımız stadı

5 yıl bu stadı yapmak için uğraştı Trabzonspor. Yapamadı. Trabzonlu işadamları yardım etsin dendi edilmedi. Sponsorda olan olmadı.

Beşiktaş stadı 15 yıl vodafoneye verdi 145 milyon dolar karşılığında stattan localar ve biletler haricinde geliri olmayacak.
        Ayrıca 3 dönümlük bir yerleri vardı.Doğuş grubuna devretti haklarını. Restoranlar olacak orada. ( ne kadara verdiğini bilmiyorum )

Eğer seneye Hacıosmanoğlu stadın isim hakkını sadece 15 yıllığına 145 milyon dolar veya üstüne satabilirse haklı olur.

En fazla bir sene sonra göreceğiz eleştirenlerin direksiyon başında ne yapacak
        Kendimize yapıp ne yapacağız hocam? Stadlar nispeten cüzi fiyatlara kiralanabildiği için Avni Aker'in yerinden gelecek parayı kullanmak daha mantıklı geliyor bana da ondan dedim.

Hacıosmanoğlu'nun haklılığından bahsetmiyorum, isim hakkı falan bunlardan da bahsetmiyorum. Benim anlamadığım denize sıfır 800 dönüm araziyi görüp bu işi yapamamak. O arazi en az 800 milyon değerinde. Bu işe kalkışmaya cesaret edilemiyorsa demek ki o araziye bizim düşündüğümüz tarzda yapılar yapılamayacak. Yoksa herkes bu işin üstüne balıklama atlardı diye düşünüyorum.

Belki nedeni şu olabilir... Kesin olarak bilmiyorum ama oraya bizim düşündüğümüz tarzda gelir getirici binaların yapılabilmesi için öncelikle limanın yapılması gerekiyor olabilir, böyle bir bilgi de geçiyordu aralarda. Bu da süreci epey bi uzatır. Eğer durum buysa anlarım...

Böyle bişey varsa muhtemelen şu an ihalesi yapılmış olan tarafa bu tarz binaların değil de sahaların ve sporla ilgili binaların yapılma nedeni de ön tarafta liman olmamasıdır.

Yorum

• 2012 yılında Trabzon Belediyesinin açıkladığı bilgiler şunlar
          -42 bin kişilik UEFA standardında stat
          -Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası,
          -3 bin seyirci kapasiteli spor salonu,
          -1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası,
          -6 adet açık tenis kortu,
          -1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu),
          -Kamp eğitim merkezi binası,
          -3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası,
          -1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanları
          -Kruvasier liman, Otel ve otobüs terminali yapılacak.

Gelir getirecek yapılar
          * Terminal tam belli değil. (Belediyeye ait olur)
          * Kruvasier limanı rafa kalktı
          * Otel (Olacak gibi belki bunu ts uğraşırsa alabilir)
          En son kani6161 tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 14:43.

Yorum

• Ne zaman Barcelona veya petrol zengini rus takımlarından biri olmadığımızn farkına varacağız?

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2012 yılında Trabzon Belediyesinin açıkladığı bilgiler şunlar
              -42 bin kişilik UEFA standardında stat
              -Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası,
              -3 bin seyirci kapasiteli spor salonu,
              -1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası,
              -6 adet açık tenis kortu,
              -1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu),
              -Kamp eğitim merkezi binası,
              -3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası,
              -1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanları
              -Kruvasier liman, Otel ve otobüs terminali yapılacak.

Gelir getirecek yapılar
              * Terminal tam belli değil. (Belediyeye ait olur)
              * Kruvasier limanı rafa kalktı
              * Otel (Olacak gibi belki bunu ts uğraşırsa alabilir)
              Her konuda olduğu gibi bu konuda da bilgilendirme eksikliği var. Yukarıdaki tesisler çoktan değişti. Spor salonu yok, centerkort yok. Yukarıda 1 adet doğal, bir adet sentetik saha diyor, aşağıda 3 adet doğal saha diyor? Şu an yapılan ise 2 adet doğal, 5 adet sentetik...

Yani güvenilebilecek bir liste olduğunu düşünmüyorum bunun. Hatta geçen günlerde Faruk Özak oraya bişey yapabilmemiz için önce limanı yapmamız lazım demişti. ama bunlar hep yarım ağız, haber sitelerinde birkaç satırda geçtiği için kime neye güveneceğimizi de bilemiyoruz tabi.

Neyse hayırlısı olsun, inşallah bi şekilde Trabzonspor istediğini alır buradan, ne diyelim...

Yorum

• bişey sormak istiyorum, bizim stadımızın ölçülerinde, kale arkalarında 10 m, taç çizgileri ile tribünler arasında da 8,5 m boşluk olacak diyor... yani koşu pisti diyor.. yani istanbul olimpiyat stadının bir benzeri gibi olacak... ne kadıköyde ne gs stadında ne de bjk nin yeni stadında hatta kayseride, konya da , bursada.. vs vs vs bu koşu pisti yok iken, neden bizim stadımızda var.. tribün ambiyansını ne hale getireceğinin farkında mısınız... bunun için bişeyler yapamaz mıyız ?

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bişey sormak istiyorum, bizim stadımızın ölçülerinde, kale arkalarında 10 m, taç çizgileri ile tribünler arasında da 8,5 m boşluk olacak diyor... yani koşu pisti diyor.. yani istanbul olimpiyat stadının bir benzeri gibi olacak... ne kadıköyde ne gs stadında ne de bjk nin yeni stadında hatta kayseride, konya da , bursada.. vs vs vs bu koşu pisti yok iken, neden bizim stadımızda var.. tribün ambiyansını ne hale getireceğinin farkında mısınız... bunun için bişeyler yapamaz mıyız ?
                  abi verdiğin örnekteki stadyumlarda da aşagı yukarı mesafeler aynı büyütmeye gerek yok

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sen hiç bir şey yapmayıp 40 milyona sadece dolguyu yapsaydın eğer zaten o stadı yapacak bir firma bulurdun. orada otel yaptırırdın hastane yaptırırdın hatta tesisleri taşımaz başka para edecek şeyler yaptırırdın bjk gibi sponsor bulur yine yaptırırdın.. 40 milyon liraya trabzon ölçeğinde 1 milyar liradan fazla para edecek bir arsa sahibi olabilirdin.. tabi bunu kimse o zaman akıl edemedi orası ayrı..

bu konuda da kimse sadri şeneri savunmasın. ağzı kokan bjk bile stadını yıkıp yeni stat yapıyor sen sadece dolgu parasıyla elde edeceğin dünya kadar yeri elinin tersiyle itiyorsun.. vizyon farkı bu olsa gerek..
                    Dolgu yapılacak alanı bedavaya mı vereceklerini sanıyorsun?
                    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• @Ahmet Çolak
                      Dolgu yapmak bu dediğin kadar kolay olsaydı bunu herkes yapardı.
                      Mesele o izni alabilmekte.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Stadın dışı çok kötü gerçekten, sırf sponsorumuz olmadığı için stadın göz alıcı yerlerinde ki her şey iğrenç olacak parasızlığın gözü kör olsun, ledli bir dış cephe giderdi şu deniz üzerinde ki stada, deniz feneri gibi bir şey olurdu ve ışıl ışıl, beyaz tente gerdiler mabede, oldu sana yörük çadırı.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• numaralı üst katta testere bloklara yukseltme yapıyolar galiba sahanın tamamı görünmediği için olabilir.

Yorum

• İlk olarak ogunbakirezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

numaralı üst katta testere bloklara yukseltme yapıyolar galiba sahanın tamamı görünmediği için olabilir.
                            İçinde prekastların yerleştirileceği deliklerin de olduğu yeni bir beton dökülüyor testerelerin üzerine...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Ahmet Çolak
                              Dolgu yapmak bu dediğin kadar kolay olsaydı bunu herkes yapardı.
                              Mesele o izni alabilmekte.
                              o izin zaten 2008 de mi ne çıkarılmıştı meclisten geçirilmişti yani toki değil siz yapın denmişti ama ne kulüp ne de her hangi bir firma bunu kabul etmedi.

eğer firmalara avni aker arazisi ve bir kaç tane yapı yerine akyazıya stat yapın denmişse kimsenin kabul etmemesi doğal ama eğer bugün ki tokinin uyguladığı gibi dolgununda yarısı teklif edilseydi bence bir çok firma kıyasıya yarışırdı..

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bişey sormak istiyorum, bizim stadımızın ölçülerinde, kale arkalarında 10 m, taç çizgileri ile tribünler arasında da 8,5 m boşluk olacak diyor... yani koşu pisti diyor.. yani istanbul olimpiyat stadının bir benzeri gibi olacak... ne kadıköyde ne gs stadında ne de bjk nin yeni stadında hatta kayseride, konya da , bursada.. vs vs vs bu koşu pisti yok iken, neden bizim stadımızda var.. tribün ambiyansını ne hale getireceğinin farkında mısınız... bunun için bişeyler yapamaz mıyız ?
                                Koşu pisti yok.
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X