Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kendi cebinden beş lira çalınsa tüm şehri ters çevirecek adamlar gelmiş burda Trabzonsporun hak ettiği kupa mücadelesine laf ediyor. O kupa gelince sevindiğiniz günün yarınını göremezsiniz inşallah.

Gesendet.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kendi cebinden beş lira çalınsa tüm şehri ters çevirecek adamlar gelmiş burda Trabzonsporun hak ettiği kupa mücadelesine laf ediyor. O kupa gelince sevindiğiniz günün yarınını göremezsiniz inşallah.

Gesendet.
      inşallah kupa gelecek herkesde görecek inanmayanlar gölge etmesin
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ne demek oluyor şimdi ? Şikeyi unutalım önümüze mi bakalım diyorsunuz ? Trabzonspor'un geleceği bu stad değil şike davasıdır.
        Bu kafayla hic bisey olmaz.
        Onur Recep Kivrak

Yorum

• Sevgili arkadaşlar;

İkili tartışmalara son verip forumumuzda bayan ve çocuk üyelerimizinde olduğunu hatırlamanız gerektiğini düşünüyorum.

İkinci bir uyarı yapılmayacak forum kuralları uygulanacak lütfen tartışacaksanız bile içeriğinde hakaret bulunmayan medeni bir seviye ve üslup içerisinde tartışın.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sana o zaman hatırlatmak gerekiyor bu resmi demek ki akyazı stadı tından daha önemli şeylerde varmış
            En son jojuk tarafından düzenlendi; 01.07.2014, 02:22.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Şu bir gerçek ki Trabzonspor taraftarı takımına sahip çımıyor, çıt kırıldım.

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakmayın sizin bu söylediklerinizi Ramazan ayı içerisinde olmamıza veriyorum. Yoksa bir Trabzonspor taraftarı 2010-2011 sezonunu hiçe sayamaz.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu bir gerçek ki Trabzonspor taraftarı takımına sahip çımıyor, çıt kırıldım.
                  Onu Trabzonspor klübü ve yönetimleri kendi taraftarına ve kadrolarına sahip çıkmıyorken düşünecekti.

Yorum

• canlı yayın şifresi mi değişti??????????

Yorum

• Forumda daha önce tartışıldı mı bilmiyorum ama kale arkası tribünlerinin üst katlarının çıkışı resimlerde görülen (4 yada 5 adet) dar merdivenlerden mi olacak? Bunların dışında çıkış imkanı yok ise bu durum ne kadar güvenli ? Stadın ani bir şekilde boşaltılması icap etse (deprem, yangın, bomba ihbarı v.s.) binlerce insan bu dar merdivenlere yüklense izdiham olmaz mı ? Farklı bir çıkış alternatifi varsa sorun değil ama sadece bu merdivenlerden çıkılacaksa tehlikeli bir durum var gibi. En azından bu merdivenler biraz daha geniş yapılabilirdi diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rusyada yapılması planlanan statlardan biri. bizim statla dış tasarım olarak %90 aynı. farkı alt kısımları yani bizim de dediğimiz kısımları kapalı..
                        Aylardır beklediğim şey şu yani iki membran daha ekleyip şöyle yapsalar olmaz mı tabi projeye ya da mimariye uyugunluğunu bilemem ama...
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazdığın mesajın sağ alt köşesinde "edit" seçeneği vardır. Yoksa editleme süresi geçmiş demektir. Mesaj silemezsin.
                          çok teşekkür ederim
                          Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
                          Son nefese kadar Trabzonspor.

Yorum

• Ağaoğlu nun twter hesabında 3 yeni resim var.Isteyen oradan bakabilir veya buraya da atarsa herkes bakabilir. Prekastlar biraz daha belli gözüküyor. Kale arkalari bence etkileyici olacak.Alt ve üst katta anlaşabilen iki gurup kale arkalarinda etkileyici bir atmosfer oluşturabilir diye düşünüyorum.Bu stad full taraftar dolu olduğunda etkileyici duracaktır.

Yorum

• İlk olarak bz hr yr trbzn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ağaoğlu nun twter hesabında 3 yeni resim var.Isteyen oradan bakabilir veya buraya da atarsa herkes bakabilir. Prekastlar biraz daha belli gözüküyor. Kale arkalari bence etkileyici olacak.Alt ve üst katta anlaşabilen iki gurup kale arkalarinda etkileyici bir atmosfer oluşturabilir diye düşünüyorum.Bu stad full taraftar dolu olduğunda etkileyici duracaktır.

.

Yorum

• şu son dönemeç bitmedi mi ?
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X