Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Müze
    Kumsal
    Alışveriş merkezi
    Restaurantlar
    Çeşitli oyun alanları

Stat çevresi büyük bir cazibe merkezi yapılabilir.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Saha içi yavaş yavaş boşalıyor, yakında prekastları getirmeye başlarlar, şu kale arkalarındaki testere kirişler de tamamlandıktan sonra iyice son haline yaklaşır stadyum.

Yorum

• Şaka maka hızla ilerliyor stad. Bence herşeye rağmen güzel görünüyor. Türkiyede konum olarak inönüyle beraber ilk sıraları zorlar. Deniz yeşil ne ararsan var.
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şaka maka hızla ilerliyor stad. Bence herşeye rağmen güzel görünüyor. Türkiyede konum olarak inönüyle beraber ilk sıraları zorlar. Deniz yeşil ne ararsan var.
          hızlı yapmak zorundalar...

5 normal çim 2 sentetık çım, 1 tane kulup binası 1 tane tff binası ve diger boş kalan yşil alan calısması... ayrıyetten yol asvaltı suandakı sevıye alcak, anayol seviyesine kadar cıkacak.. ondan

Yorum

• Canı sıkılan bu başlıkta bile gelip Trabzon taraftarına laf ediyor.
            Bi bitmediniz.

Yorum

• valla baştan beri projeye karşı çıkan sırma saçlının bu gün bu projeden siyasi nema çıkarmaya çalışması utanılacak bir durumdur.. ama nerde o surat?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ilk kez canli görme firsatim oldu 2 hafta önce. bakalim ne cikacak ortaya

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hey gidi ne günlerdi, Faruk Özak'ın projeyle dalga geçmesi ütopik bulması, ama görüyorumki hala takiptesin Faruk
                  ne kadar günaha giriyorum bir bilseniz
                  sakin olun...

Yorum

• Localar bence fazla goze batmayacak. Ne konya ne mersin stadi gibi olacak. Gorunusu gomulu olacagini gosteriyo suan. Ya da bana oyle geldi bilmiyorum

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Göktaş öyle diyor ama Farauk Özak'ta Ak Parti olarak taahhüt edersek yapmak zorundayız yoksa faturası bize kesilir diye vekilleri uyarıp duruyor. Ortada fol yok yumurta yok bu söylemleri neyi dayanarak söylüyorsunuz diyor. Karmankarışık bir durum yani. İnşallah olur şu kompleks valla yapabilenleri sırtımda taşımaya razıyım yeterki olsun anasını satayım.
                      2008 yılında Faruk Özak ın stada yönelik eleştirisini eleştiren bir taraftarımız. Faruk Özak bu stad için neler diyordu bir hatırlayalım istedim.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Dolgu devam ediyor.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Açılacağın günü iple çekiyorum...
                          ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Farklı bir şeyler olmalı Akyazı da.
                            Kuru kuru br stat değil.
                            Tarihimizi görsel bir şölene çevirebilmeliyiz.
                            sağda solda heykeller olabilir.
                            Gol krallarımızın olduğu..
                            Şampiyonluk kazandıran başkanlarımız olabilir..
                            Efsane futbolcularımız da..
                            onların arasından yürüyerek gidebiliriz stata doğru.
                            Bu gibi şeyler yapılabilmeli.

Hiç bişe yapamıyorsan onlarca örnek var yurt dışında.
                            Gidip barca madrid yada diğerleri neler yapmış gözlemlenebilir.
                            Yapılabilecek çok güzel şeyler var ..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Farklı bir şeyler olmalı Akyazı da.
                              Kuru kuru br stat değil.
                              Tarihimizi görsel bir şölene çevirebilmeliyiz.
                              sağda solda heykeller olabilir.
                              Gol krallarımızın olduğu..
                              Şampiyonluk kazandıran başkanlarımız olabilir..
                              Efsane futbolcularımız da..
                              onların arasından yürüyerek gidebiliriz stata doğru.
                              Bu gibi şeyler yapılabilmeli.

Hiç bişe yapamıyorsan onlarca örnek var yurt dışında.
                              Gidip barca madrid yada diğerleri neler yapmış gözlemlenebilir.
                              Yapılabilecek çok güzel şeyler var ..
                              Stada gidiş yolunda bir açık hava müzesi yapılması fikrini çok kez belirtmiştim. Ayrı bir hava katar.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ben nedense canlı yayını izleyemiyorum, gerekli eklentiyi yüklememe rağmen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X