Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir kaç resim

Yorum

• ne olursa olsun da koltuklar kadir has taki gibi rengarenk dalga dalga saçma motifli olmasın adam gibi tek düz renk olsun

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne olursa olsun da koltuklar kadir has taki gibi rengarenk dalga dalga saçma motifli olmasın adam gibi tek düz renk olsun

Aynen katılıyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Suan kolombiya macinin oynandigi stada stad derim ben.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne olursa olsun da koltuklar kadir has taki gibi rengarenk dalga dalga saçma motifli olmasın adam gibi tek düz renk olsun
            Aynen. Arti, koltuklar açık renk de olmamali.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın konumum Türkiye'deki en efsane konum heralde. O yeşilliğin yıllar içerisinde dönüm dönüm betona dönüşeceğini bilsem de...
              akıl almaz bir gözü dönmüşlük canilik var ortada

karadeniz gibi dünyanın en yeşil yerinde bile binalar birbirine yapışık ,
              yeşil alan sosyal alan çoçuklar için oyun alanları vs yok

böyle bir parselleme böyle bir mantık yok

böyle saçmalık dünyanın başka ülkesinde yok

devletin verdiği imar ve göz yumduğu imar rantları görülmemiş boyutlara ulaştı.
              sakin olun...

Yorum

• beşiktaş'ın stadında bir ilerleme göremedim, öylece duruyor gibi..
                Biz bu konuda iyiyiz ve daha hızlı ilerliyoruz..

Yorum

• Evet koltuklar yalnızca bordo olur umarım....
                  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                  "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                  kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    size komik gelebilir ama bunu endüstri meslek lisesinde yapabilirler

metal..elektrik-elektronik ve otomasyon bölümleri varsa yapılabilir

metal bölümü iskelet kısmını yapar

ışıklı kısmı ve yazılımı elektrik-elektronik bölümünde

topun çıktığı noktada top havanın basıncı ile atılıyorsa (pnömatik) otomasyon bölümü yapar

tabii birebir aynısı olmaz yazılım oyuncu performansını ölçme vs ama daha cüzi bir miktara işe yarar bişey oluşturulabilir benden söylemesi
                    Biliyomusun alper patent ihlaki denen bisey var. Ucururlar adami
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla kumsal yapılsında, oranın derinliği fazla, olur mu acaba ?
                      Bence de baya tehlikeli bir yer orası.

Ama o derinlik bize güzel bir yat limanı olabilir aslında...

Maç günleri de sahil turu yapılabilir.

Ayrıca Tekne restaurantlarda olabilir.
                      En son anth tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 00:58.

Yorum

• Karadenizin derin olmayan yeri yok zaten. Her türlü 10 metreden sonra su boyu geçiyor. Çok fark yapmaz yani. Oraya plaj şart

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          beşiktaş'ın stadında bir ilerleme göremedim, öylece duruyor gibi..
                          Biz bu konuda iyiyiz ve daha hızlı ilerliyoruz..
                          Sabah ben yanından geçtim Maratonu çıkmışlar baya ama bizimkinden gerideler, ve beleş tepeden baktım tribünleri sanki unzip yapmışlar sıkıştırılmış bir stad gibi geldi bana bizimki gibi alanı geniş değil ve atmosfer olsun diye sahaya dik olmuş tribünleri ama bence güzel olmamış çok dar ve sıkıştırılmış bir görüntüsü var bizimki gibi heybeti yok .
                          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vakti zamanında Akyazı Projesi'ne hayal diyen Sayın Faruk Özak, stat inşaatını gezdi. Vay be Özak'ın ufku çok genişmiş hayaldi gerçek oldu onun için o da şaşırdı herhalde.

Diğer yandan sahil olayında şimdiden o kayalık alan kumla doldu bile belediye oraya gemilerle kum doldurursa tadında yenmez. Hafta sonu gel yemeğini ye denize gir dinlen maç saatine kadar güzel zaman geçir, maça git sinir hastası ol eve doğru voltalan
                            Hey gidi ne günlerdi, Faruk Özak'ın projeyle dalga geçmesi ütopik bulması, ama görüyorumki hala takiptesin Faruk
                            DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Karadenizin derin olmayan yeri yok zaten. Her türlü 10 metreden sonra su boyu geçiyor. Çok fark yapmaz yani. Oraya plaj şart
                              50 100 metre gittiğin halde belini geçmeyen kumsallar var
                              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biliyomusun alper patent ihlaki denen bisey var. Ucururlar adami
                                bence hiçbirşey yapamazlar

yapabiliyorlarsa şb küme düşürsünler))

patentde sorun olacağını düşünmüyorum yazılımı kare sayısını az çok biçimini değiştirirsin olur biter
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X