bu stada apartman goruntusu var diyenlere acaip sasiriyorum yeni caga ayak uyduramamis insanlar, onlar icin stad dedinmi akla gelen klasik bi stadyum baska birsey dusunemiyolar, biraz farkli olun arkadaslar farkli dusunun biz Trabzonspor olarak hep farkli olduk stadimizda farkli olsun, bence cok guzel birstad olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stada apartman goruntusu var diyenlere acaip sasiriyorum yeni caga ayak uyduramamis insanlar, onlar icin stad dedinmi akla gelen klasik bi stadyum baska birsey dusunemiyolar, biraz farkli olun arkadaslar farkli dusunun biz Trabzonspor olarak hep farkli olduk stadimizda farkli olsun, bence cok guzel birstad olacak.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stada apartman goruntusu var diyenlere acaip sasiriyorum yeni caga ayak uyduramamis insanlar, onlar icin stad dedinmi akla gelen klasik bi stadyum baska birsey dusunemiyolar, biraz farkli olun arkadaslar farkli dusunun biz Trabzonspor olarak hep farkli olduk stadimizda farkli olsun, bence cok guzel birstad olacak.ANADOLU KAPLANI
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stada apartman goruntusu var diyenlere acaip sasiriyorum yeni caga ayak uyduramamis insanlar, onlar icin stad dedinmi akla gelen klasik bi stadyum baska birsey dusunemiyolar, biraz farkli olun arkadaslar farkli dusunun biz Trabzonspor olarak hep farkli olduk stadimizda farkli olsun, bence cok guzel birstad olacak.
Evet bu loca tribünü tam bir apartman görüntüsü ve de bana göre çok çirkin duruyor. Farklı olmak tribün bütünlüğünü, stadyum atmosferini yok eden bu kaba şekle güzel demekse ben farklı değilim !..▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
"Küçük bir kentin büyük savaşı"kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu kameranın açısını bir müslüman değiştirsin ya :-)
Yorum
-
Fikre saygi gostermek cok onemli bir erdemdir. Stadi begenen olacak, begenmeyen olacak. Bu stad sevsekte, sevmesekte yapilacak ve bitecek. Bizlerde hep beraber tribunlerde yerimizi alacagiz. Ancak burada birbirimize uygun uslupla konusmazsak nasil birbirimizin yuzune bakacagiz? Hakaret sadece kufur etmek degildir. Bazen haddini asan kelimeler de hakarettir, saygisizliktir.
Dedem bana hep birsey soylerdi. Eger karsindaki kisinin senin anlattigini anlamadigini dusunuyorsan, siz beni anlamadiniz ya da yanlis anladiniz yerine ben anlatamadim de derdi... Bu cok onemlidir dostlar.
Baska bir baslikta konu acildigi icin ben daha fazla dikkat edecegim bu tur soylemlere. Ve sadece kufure degil, usluba da onem verecegim... Uzulerek soyluyorum, uslubundan rahatsiz olduklarimi da raporlayacagim. Bende rahatsiz oldugunuz birsey olur ise lutfen sizde aynisini yapmaktan cekinmeyin...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Stadyum'un kafama yatan tek yönü locaların tek tribünde toplanmasıydı. Bu şekilde maraton ve kale arkasında tribün bütünlüğü daha hoş olabilirdi. O yüzden son revize ile bütün tribünlere loca eklenmesi işi sulandırdı. Elindeki 49 locayı istediğin fiyat ve şartlarda satıp, eğer talep varsa maraton'a loca ekleme yoluna gidilseydi daha mantıklı olabilirdi. Tribünlerin birinci katlara fazla yatay. O yüzden ek locaları kamufle etmek zor olacak. Loca üzerine gelen 3 basamak aynen Mersin'de de uygulandı ama localar kabak gibi görünüyor.
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 16.06.2014, 16:14.
Yorum
-
Ayrıca mersinin localarının önünde baya boşluk var. Bizim numaralıdaki locaların önü gibi olmuş. Dahası 25 bin kişilik stadın locaları ile 40 bin kişilik stadın localarını karşılaştırmak doğru olmaz.
Tek korktuğum konu üstte bahsedildiği gibi tribünlerin eğim açısı. Sanıyorum Türkiye'de en az eğimi olan biz olacağız. Tam bir ingiliz hesabı. Locaların kamufleleri zor olacak. Umarım istediğimiz gibi olur.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
bence biraz locayı konuşalım veya konuşun ))
kaç tane loca olacağı görüntüsü kaçm2 olacağı birazda bunlardan behsedilsin ))
fiyatları ne olur locaların ya çok önemli varya ))
ah bu localar başka yere seyirci almıyacaklar dimi sadece apartman görüntülü localardan izleniyo maç vah vah ))
yedin bizi loca ))
localara olan öfke konuşulurken
sürekli bu konu etrafında gezinildiğini
resmen sevmediğiniz şeyin reklamını yaptığınızı belirtiyim
diğer konularda çatı
yer kaplaması bi arkadaş diyodu bordo-mavi taşlardan olsun
ne biliyim başka bi arkadaş dordmunt antrenman sahasından bahsetmiş (bu sistemi eml de yapabilirler)
konuşulsa daha faydalı olmaz mı ?
sana mı sorcaz diyebilirsiniz
isteyen istediğini tabii düşünür yazar ama görüntü şu hiçbişeyi paylaşamayan uzlaşamayan 3.dünya ülkesi insanlarısamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
Yorum