Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mesafe konusunu bence dert etmemelı trabzondakı kardeslerımız.ıstanbulda ankarada maca gıtmek oyle cokta kolay degıl ...ıstanbuldakı olımpıyat stadı sehır dısında.ankarada sehır merkezınde ama bır sıncandan etımesgutta oturan o sehır trafıgınde en az 30 km gıtmek zorunda hadı batıkent desenız oda 20 km ....mesafeden zıyade ınsanlar trafıkten dolayı saatler once yola cıkmak zorunda .
    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      turkıyede boyle alttan ısıtmaşı stat varmı acaba merak ettım ?
      Sivas'ın stadyumunundaki çok başarılı bir sistem, eskiden buz pisti olan çimler şimdi buz falan tutmuyor.

Yorum

• simdi bizim stat kesin altan isitmali olacakmi ?

Yorum

• Spartak Moskova'nın yeni stadyumu, plan olarak bizimkine benziyor tabi çatısı ve dışı bizimkiyle kıyaslanmayacak kadar kaliteli.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Spartak'ın stadının dışı
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Arena Lviv

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Burada 40 bin kapasitenin üstünde ki tüm stadlar mevcut..

En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 00:04.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                  Lazanat' lı

Yorum

• Bizim stadyum dağdan bakınca denizdeki yelkenliye benzeyecekmiş

Yorum

• Şu Arena Liviv stadı tribünler çok mu dik yoksa fotoğraf mı öyle gösteriyor
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• [QUOTE=HOPA'LI TS'Lİ;1919435959]şunu belirtmeliyim ki, h. Avni aker ismi akyazı'da da daima yaşatılmalı
                        40.000 fena değil
                        hüseyin avniaker mevcut eski stadyum, akyazi yeni stadyum.
                        En son tirol61 tarafından düzenlendi; 15.12.2013, 22:53.

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katkınız ve paylaşımınız için teşekkürler.

Ülkemizde uzmanlık ve mühendislik gibi şeylerin pek önemi olmadığı için hala basit problemler ile uğraşmak durumunda kalıyoruz.

Ayrıca çalışmaların fotoğrafları için emek veren arkadaşlara da teşekkürler.
                          dediklerine katiliyorum. malesef ülkemizde her sey "hallederiz, merak etmeyin" ile yürüyor

İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          turkıyede boyle alttan ısıtmaşı stat varmı acaba merak ettım ?
                          bir tek sivasta var diye biliyorum 2 senedir. diger statlarda yok sanirim.

İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          simdi bizim stat kesin altan isitmali olacakmi ?
                          kesinlikle olmalidir. ama sanmiyorum yapacaklarini.

almanyada eger 1. ve 2. ligte oynamaya hak kazandiysan kesinlikle alttan isitma yaptirmak zorundasin. eger yoksa gecis süreci uygulaniyor ve eninde sonunda yapiyorsun

Yorum

• Tam Zamanı

En son Ogün' tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 14:34.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaşlar Juventus'un stadını çok beğeniyordunuz maç yapmaya gidiyoruz hadi hayırlısı.

Yorum

• doya doya bakın şimdi juve'nin stadının resimlerine
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X