mesafe konusunu bence dert etmemelı trabzondakı kardeslerımız.ıstanbulda ankarada maca gıtmek oyle cokta kolay degıl ...ıstanbuldakı olımpıyat stadı sehır dısında.ankarada sehır merkezınde ama bır sıncandan etımesgutta oturan o sehır trafıgınde en az 30 km gıtmek zorunda hadı batıkent desenız oda 20 km ....mesafeden zıyade ınsanlar trafıkten dolayı saatler once yola cıkmak zorunda .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkıyede boyle alttan ısıtmaşı stat varmı acaba merak ettım ?
Yorum
-
Spartak'ın stadının dışı
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Burada 40 bin kapasitenin üstünde ki tüm stadlar mevcut..
En son hakankurt1967 tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 00:04.
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatkınız ve paylaşımınız için teşekkürler.
Ülkemizde uzmanlık ve mühendislik gibi şeylerin pek önemi olmadığı için hala basit problemler ile uğraşmak durumunda kalıyoruz.
Ayrıca çalışmaların fotoğrafları için emek veren arkadaşlara da teşekkürler.
İlk olarak Ufuk Turgut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkıyede boyle alttan ısıtmaşı stat varmı acaba merak ettım ?
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesimdi bizim stat kesin altan isitmali olacakmi ?
almanyada eger 1. ve 2. ligte oynamaya hak kazandiysan kesinlikle alttan isitma yaptirmak zorundasin. eger yoksa gecis süreci uygulaniyor ve eninde sonunda yapiyorsun
Yorum
-
Tam Zamanı
En son Ogün' tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 14:34.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum