Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonun büyükşehir olması trabzona çağ flan atlatmıyor. Bırakın büyümeyi neredeyse küçülecek.

Hala havalimanının 2900 m den 3200 m ye çıkarılmayacağı, havalimanından havaalanına dönüştürülmesi hala gündemde.

Akyazı şehre bir hava katıp trabzonspora sınıf atlatacaktır. Başka bir bombası olmayacak.
    Büyükşehirden öncede sonrada trabzonda yapılan tek şey bazı bölümlerdeki kentsel dönüşüm, konut ve yol

Yukarıda söylendiği gibi büyükşehir hamlesi tamamen siyasi. Büyükşehir yasası ile büyükşehir olan şehirler büyük flan değil. Hepsi saçma sapan durumda.

Sanayi veya üretime yönelik yapılan yatırım neredeyse 0.

Trabzonun hala bir ciddi bir organize sanayisi yok. Otomotiv sanayi bile parça pincik, tam şehrin göbeğinde pislik yuvasından ibaret.

Trabzonun büyümediğini bölge müdürlüklerinin bir bir samsuna taşındığından anlayabilirsiniz.

Bu arada reklama ihtiyacı olmayan şirket/marka yoktur ama Swarowskinin gerçekten ihtiyacı yok

büyümek baska sey gelisme baska sey
    ikimisi seylerde kücülerekde gelisim elde edersin

kentel dönüsüm , konut ve yol yani kentsel altyapi(en büyük eksigimiz rayli sistem) sanayiye ve üretime yatirimi getirecek en önemli etkendir
    avrupa sehirleri baska bisey yaptigi yok gerisi kendisinden geliyor
    3 yildir dünyada yasam kalitesi kiyaslamasinda 1. sirada olan sehirde yasiyorum 30 yildir
    nerelerden buraya gelindigin yasadim

swarovskiyi kim taniyordu 15 sene önce
    fiona nin amerikaya gidip kristallerini tasimasi icin starlara nasil yalvardigini buranin insani biliyor
    üstüne tasimalari icin para veriyordu

simdi dersin tabi reklama ihtiyaci yok, ayni red bull, milka, manner,vs..

sen daha milkada mannerda trabzon findigi camelda karadeniz tütünü oldugunu bilmiyorsundur
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 14:15.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Nüfusu azalmaya devam eden bir şehir 10 yıl sonra büyüyecek öyle mi?

Buna Trabzon'da yaşayan ve buranın şartlarını bilen herkez güler geçer.

Trabzon'un büyükşehir olmasının ciddi anlamda hiçbir artısı yok, olmayacakta.

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konuyu önemsiz gibi görürken birden aklıma geldi. Bu yeni yapılan stadyumda yaşlılar için engelli vatandaşlar için gerekli ulaşım kolaylıkları yapılıyor mu gerekli özen var mı bunu merak ettim doğrusu.
        mimarın gördüğü

bizim gördüğümüz

aslında olan 41981.mesajda
        En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 14:36.
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          faruk özak alana kruvaziyer liman yapmak istediklerini açıklamış. Tokiden ve Başbakandan onay alabilirsek yapacaz falan demiş.

pardonya kruvaziyer nedir anladım
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pardonya kruvaziyer nedir anladım
            Seni mı kırcaz, girdim google:
            Kuruvaziyer gemi, üzerinde birçok konaklama, yemek, eğlence seçenekleri bulunan; yüksek hizmet standartlarına sahip; programlanmış belirli rotalarda turistik amaçlı olarak çalışan yolcu gemileridir.
            Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seni mı kırcaz, girdim google:
              Kuruvaziyer gemi, üzerinde birçok konaklama, yemek, eğlence seçenekleri bulunan; yüksek hizmet standartlarına sahip; programlanmış belirli rotalarda turistik amaçlı olarak çalışan yolcu gemileridir.
              eyvallah sağolasin kardeş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                büyük sehir olmak nasil sanayisini izmitin ilerletdiyse ayni öylen trabzonun kendi islevlerinde kendini gelistirmesine destek olacaktir
                Hocam ben diyorum ki, İzmit'in sanayisini İzmit'in büyükşehir olması ilerletmedi. İzmit konumu itibariyle büyükşehir olmasa da o öneme sahipti. Anadolu'daki firmaların mallarını yurtdışına çıkarabilecek en yakın yerlerden biri olması ve İstanbul'a yakın bir liman şehri olması İzmit'i merkezi yer yaptı. Doğal olarak İzmit büyükşehir olmadan önce de sanayi merkezlerinden biriydi. İzmit 2004'ten onlarca yıl öncesinde de cazibe merkeziydi. İş imkanlarının artması doğal olarak nüfusu da etkiledi, çok göç aldı.

"İzmit, ülke imalat sanayinde en gelişmiş 1.inci şehirdir. Birçok büyük firmanın fabrikaları, bu şehirde bulunmaktadır. İzmit ekonomisinin tamamına yakını sanayiye dayalıdır. İstanbul gibi büyük bir ticaret merkezine yakın bir konumda olup, transit karayolu taşımacılığına imkân vermektedir. 5 devlet limanı, 43 özel iskele ile deniz yolu taşımacılığında önemli bir yere sahiptir.

İzmit´e ayrı bir ekonomik potansiyel kazandıran Seka Kağıt Fabrikası da oldukça eskidir (1934). Bu fabrika ile önce dokuma ve orman ürünleri etrafında oluşan endüstri kompleksi daha sonra Petrol Ofisi (1941), Tüpraş (1960) ve Petkim (1965)´in kurulmasıyla petrol ürünleri etrafında gelişmiş; son yıllarda da organik kimya, metal, gıda, ilaç, gübre, boya ve tersane endüstrilerine yönelerek çok çeşitlilik kazanmıştır."

kaynak
                En son erolizmts tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 14:57.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Beyler kony epey dağılmış sanırım. Statın tribün ısıtması yok, bu konuya yoğunlaşıp firmaya bildirmemiz gerekli..

Yorum

• Bizim stadin dis kaplamasi en az Konya stadinin kadar guzel olacakmi ?

Yorum

• bu kaplama ve stadın bitmiş halinin görüntüsü. bu durum kabullenildimi?

karadeniz, fırtına, dalgalar, trabzonspor denince akla gelen ve simgesel bir anlamı olan bir kaplama ve şekil olsa, kötümü olur.

bu karadeniz dalgasının olduğu fotoğrafdaki form şekil ve renkler, uydurularak stadımıza yapılsa, muhteşem olmazmı?

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende ilk zamanlar projeyi çok eleştirmiştim ,ancak artık stadımız yapıldı..Bu saatten sonra hayallerimizin mükemmelini aramamız bence bizi mutsuz eder...Bu stad en az 50 yıl bizim stadımız olacak..biz öldükten sonra cocuklarımız burda maclar izleyecek...şampiyonluklar kazanacağız burada..Velhasıl artık bu stadı bence benımseyelım...zamanında kötüledik diye küsmeyelim..
                        En büyük problemde bu işte bu stad en az bi 50 sene bu takıma hizmet edecek ama bi kaç tane andaval yüzünden içinde kaçak apartman gibi locası olan ucube bi stadımız oluyor. ve dahada kötüsü onca taraftardan kimse bunun için hiçbir organizasyon yapmadı nasıl olsa stad yapılıyor bunada şükür kaç yıldır süründürüyolar sesimizi çıkartmayalımda bunu yapsınlar modundayız. Bu stadı öve öve bitiremeyen arkadaşlar bi zahmet şu locaların dünyada beğenilen büyük takım stadlarından bi örnek göstersinler bizde aydınlanalım bu kaçak apartman locasının mucidi kimmiş ona bi teşekkür edelim. Birde hani geçenlerde kamera koymuşlarya stadın inşaatına konya ve bursa stadında uzun süredir var o canlı izleme olayı ama bizimki gibi sırf bak kamera var girin bakın demek için yapılmamış gerçekten o alan hakkında bişeyler görebilmek için yapılmış. http://www.sehirkameralari.com/yeni-...ehir-kamerasi/

Şu anda Türkiyede yapılan stadlar içinde en kötü mimariye sahip stad bizimkisi malesef. beşiktaş,bursa,konya hatta sivasın stadları bizden çok daha iyiler. bu projeyi bize reva görene yazıklar olsun.

Şunuda belirteyim en hızlı ilerleyen proje bizimkisi ama o açıdan işi yapan firmayı tebrik etmek lazım. vodafone arenadan çok sonra başladılar ama şu anda ondan ileride gibiler.

Hiçbişeyi değiştirmiyeceğini bile bile bunları niyemi yazdım yeni yapılan ve var olan güzel futbol stadlarını gördükten sonra bize reva görülen ucube canımı sıktığı için yazdım. Saygılar.
                        Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
                        Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Engelli ve yaşlılar için dikey platform alırlar; 30-40 bin TL arasındadır maliyeti. Böyle bir proje için detayın detayıdır. Merdiven sayısını dert etmek için bir sebebiniz yok.
                          Naber?

Yorum

• İlk olarak Jetaime tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En büyük problemde bu işte bu stad en az bi 50 sene bu takıma hizmet edecek ama bi kaç tane andaval yüzünden içinde kaçak apartman gibi locası olan ucube bi stadımız oluyor. ve dahada kötüsü onca taraftardan kimse bunun için hiçbir organizasyon yapmadı nasıl olsa stad yapılıyor bunada şükür kaç yıldır süründürüyolar sesimizi çıkartmayalımda bunu yapsınlar modundayız. Bu stadı öve öve bitiremeyen arkadaşlar bi zahmet şu locaların dünyada beğenilen büyük takım stadlarından bi örnek göstersinler bizde aydınlanalım bu kaçak apartman locasının mucidi kimmiş ona bi teşekkür edelim. Birde hani geçenlerde kamera koymuşlarya stadın inşaatına konya ve bursa stadında uzun süredir var o canlı izleme olayı ama bizimki gibi sırf bak kamera var girin bakın demek için yapılmamış gerçekten o alan hakkında bişeyler görebilmek için yapılmış. http://www.sehirkameralari.com/yeni-...ehir-kamerasi/

Şu anda Türkiyede yapılan stadlar içinde en kötü mimariye sahip stad bizimkisi malesef. beşiktaş,bursa,konya hatta sivasın stadları bizden çok daha iyiler. bu projeyi bize reva görene yazıklar olsun.

Şunuda belirteyim en hızlı ilerleyen proje bizimkisi ama o açıdan işi yapan firmayı tebrik etmek lazım. vodafone arenadan çok sonra başladılar ama şu anda ondan ileride gibiler.

Hiçbişeyi değiştirmiyeceğini bile bile bunları niyemi yazdım yeni yapılan ve var olan güzel futbol stadlarını gördükten sonra bize reva görülen ucube canımı sıktığı için yazdım. Saygılar.

üstat, eline sağlık. gerçekten tespitleriniz harika ve çok doğru. çok hızlı yapılıyor. bu çok güzel. ancak yapılanlar içinde en çirkini olacak. çocuk legosu gibi. ben inanmıyorum kaplamanın öyle olacağına. tam bir aymazlık olur. birde şunu anlamıyorum. trabzon şehrindeki mimarlar odası kuvvetlidir. fakültede iyi mimar hocalar profesörler var. bu konuya nasıl eğilmiyorlar, yada bizmi duymuyoruz bilmiyorum.

Yorum

• sadece beşiktaşın stadı proje olarak harika. kolonatlı ve o tarihi çevreye uygun anlamı olan harika bir proje.

diğerleri sıradan zaten. bizimkisi sıradanın en kötüsü.

bu konu çok önemli aslında. yukarıda paylaştım. karadeniz dalgasını andıran, o renkleri ve formu içeren simgesel bir dış kabuk olabilir. düşünsenize, deplasmana gelen takımlar, sahaya çıkıp baktıklarında üzerine gelen ve kendilerini yutacak gibi hissettiren formu görüyorlar. maça 1-0 mağlup başlarlar

Yorum

• stadyumla ilgili benimde küçük ama önemli bir önerim var oda stadın skorbodunu sahanın ortasına tepeye çelik halatlarla asılması böylelikle herkesin göre bileceği çok estetik bir görüntü oluşur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X