Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugüne ait fotoğraflar sanırım. kale arkası üst kat beton dökülmüş. baya dik görünüyor. alt kat daha yatay üst kat dik çok güzel duruyor.
    Evet onlar bugüne ait. Yanlız deniz tarafındaki kale arkasi ve protokol tribünü bilrsmye başlamış. Çaktırmadan ilerliyorlar valla

Yorum

• O değilde o merdivenler iyi hoş ama engelliler nasıl çıkacak oradan, ya da engelliler için ayriyeten bi asansör vs. var mı?

Yorum

• Geçen ABD ile bu stadyumda oynamıştık milli maçı, New York Red Bull Arena bizim stadın yarısı büyüklüğünde ve şeref tribünü de bizimki gibi >> http://upload.wikimedia.org/wikipedi...bull_arena.jpg
        t @Selim_Turan

Yorum

• Stad bitmeden ya da belli bir aşamaya gelmeden yıkıcı eleştiriler yapmak bana göre yersiz. Gelsin görelim çocuklar gibi bitsin görelim bence.
          Ayrıca alt katin açısının üst katta diklesmesi ayrı bir hava katacak tribünlere.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            neyse buraya fikir yazarken muhalif görüşlere hazırlıklı olmalıyım çünkü hepimiz Trabzonlu veya Trabzonsporluyuz )))

içinde otel olmalı
            içinde kütüphane olmalı
            içinde TS CLUP olmalı
            içinde çocuklar için oyun alanı olmalı ama bordo-mavi
            içinde teleskop olmalı
            içinde lokanta olmalı
            büyük bir bayrak dalgalanmalı

bu fikri beğenen ve 3d çalışması yapıp yönetime sunabilecek olan varsa sevinirim tabii önce fikir alışverişi yapalım öngörüşlerim bunlar geliştirilebilir

Güzel fikirler
            Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stad bitmeden ya da belli bir aşamaya gelmeden yıkıcı eleştiriler yapmak bana göre yersiz. Gelsin görelim çocuklar gibi bitsin görelim bence.
              Ayrıca alt katin açısının üst katta diklesmesi ayrı bir hava katacak tribünlere.
              Bittikten sonra eleştirmenin ne manası var ?

Çabamız en güzeli olması..
              Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak gabric tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bittikten sonra eleştirmenin ne manası var ?

Çabamız en güzeli olması..
                Değişmeyecek şeylere yapilan eleştirilere kastım. Merdivenler, tribün dikligi vb.
                Çatının o şekilde olmasını, misafir seyircinin protokol tarafında en üstte catinin altinda falan olmasini, kameradan görünmesini istemiyorum bende
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Değişmeyecek şeylere yapilan eleştirilere kastım. Merdivenler, tribün dikligi vb.
                  Çatının o şekilde olmasını, misafir seyircinin protokol tarafında en üstte catinin altinda falan olmasini, kameradan görünmesini istemiyorum bende
                  Saçma sapan eleştirilere kulak asılmıyor bence, rüzgar gibi gelip geçiyor

Kameradan gözükmez bence.. TT Arena'da da aynı yerde, ben daha televizyondan göremedim orayı..

Kameranın açısıyla ilgili eleştiriler var, net bir bilgi verilebilse çok iyi olacak.

Hala bir videomuz yok ona yanarım..

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O değilde o merdivenler iyi hoş ama engelliler nasıl çıkacak oradan, ya da engelliler için ayriyeten bi asansör vs. var mı?

her şeyi taraftar düşünüyor/biliyor zaten mimar,mühendis,uefa standartları felan hikaye, yok hükmünde. Ne güzel taraftar topluluğuyuz böyle..
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• kale arkasındaki fotoğrafa bakılırsa localar kabak gibi ortaya çıkmayacak.. En azından öyle duruyor.. üst kısım biraz aşağı sarkıyor gibi.. içe gömülü olcak sanırım..

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her şeyi taraftar düşünüyor/biliyor zaten mimar,mühendis,uefa standartları felan hikaye, yok hükmünde. Ne güzel taraftar topluluğuyuz böyle..

Abicim günümüzde herkes mühendis. Şimdiki çocuklar canavar, bilgisayarı söküp takıyor. İnşaat desen herkes inşaat yapıyor mühendise ne gerek var ? Mimar zaten lüzumsuz masraf. Elektrik mühendisi hepten gereksiz elektrik akıp gidiyor. Okumayla olmuyor o işler (!)

Yani fazla yorma kafanı.
                        En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 03.06.2014, 12:15.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Tribünler gayet dik mi yoksa bana mı öyle geliyor?
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tribünler gayet dik mi yoksa bana mı öyle geliyor?
                            çok kavga çıkar burda çekirdek kabuklarını direk öndekinin üstüne atar olmaz böyle rezillik

Yorum

• bu ust kat baya baya dik oluyor.. az kaldi 90 derece olacak
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu ust kat baya baya dik oluyor.. az kaldi 90 derece olacak

45 derece gibi duruyo
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X