Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zemin tribünlere yakın olsun diyoduk ama bu da sanki aşırı çok yakın gibi. zemin biraz küçük kalacakmış gibi. fotoğraflardan öyle anlaşılıyo. ben mi yanılıyorum acaba

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      çok merdiven var ya...maça girmek için okadar merdiveni kim çıkacak,hadi biz genciz ya yaşlılar falan
      15 merdiven de çık artık kırılmassın... Yok şehre uzak yok merdivenler fazla. Yani utanmasanız niye meydana yapılmadı diye yakınacaksınız. Hayat kolay değil arkadaşım biraz emek göstermek lazım.

Yorum

• Platforma cikmak icin Merdivenlerde engelli vatandaşlarimiz için rampa veya asansör gözükmuyor.Acaba onların girişleri başka bir yerden mi.Mutlaka vardır.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          15 merdiven de çık artık kırılmassın... Yok şehre uzak yok merdivenler fazla. Yani utanmasanız niye meydana yapılmadı diye yakınacaksınız. Hayat kolay değil arkadaşım biraz emek göstermek lazım.

çıkmak mesele değil,yaşlılar için dedim ben

bu arada 15 değil,28 basamak

adam 28 basamak çıkacak,felç geçirecek hali kalmayacak,işin yoksa tribüne çıkmak için de 20 basamak daha çıkacak
          20 basamak ta tribüne girişte ettimi 48 basamak
          En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 15:42.
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Harbi çok basamak var ya ikişer ikişer çıkar ölürüz

Yorum

• o merdivenlerin dışardan gözükmesi hiç hoş durmaz bence..
              Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harbi çok basamak var ya ikişer ikişer çıkar ölürüz
                İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o merdivenlerin dışardan gözükmesi hiç hoş durmaz bence..
                yaaa demessek kimse çıkıp ta o merdivenler ne diye kimse söylemeyecekti,,
                gündemde tutmak lazım,belki değişir

sumelada bile daha az merdiven var
                En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 16:16.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Zafer abinin işaretlediği yere yürüyen merdiven yapılması şart.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    41.000 kapasite olacagini hic göstermiyor stad. Juventusun yeni stadi da 41.000 kapasite.
                    Kapasite ilk 40.000 olarak açıklanmıştı sanırım. Taraftarın 61 takıntısı üzerinde 40.061, 41.061, 41.461 oldu. Artık nasıl yaptılarsa. Biraz daha zorlansaydı 41.661 yaptık tamamdır da diyebilirlerdi. Açık artırma gibi birşey oldu. Ben de Akyazı'nın 40 bin'den fazla olacağını düşünmüyorum. Juventus Arena toplamda 51 basamaklı bir stat. Akyazı ise 49 basamaklı. Juve'nin vip/protokol tarafında loca harici toplamda 32 basamak bulunurken bizde Vip/protokol tarafında toplamda 29 basamak mevcut. Maraton ve kale arkalarına eklenen localardan dolayı, loca önlerindeki 2 basamak sırasının da localara katılma ihtimali olursa 40-40+ bir kapasite zor gibi. Yani Juve Arena ile çok aşırı bir fark olmasa da bizim stadyum daha çok 38-40 bin arası gibi duruyor.

Hele ki Juventus Arena ile Konya stadını karşılaştırınca Konya stadının Juventus Arena'dan büyük olmasını anlayamıyorsunuz. İnsan hayret ediyor.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Konyanın stadı tam ova, bozkır stadı olmuş

Yorum

• Merdiven olayını şöyle çözeriz ya tam merdivenin altına stat önü köftecilerine bir mekan yaparsak, 2 yarım ekmek bol soğanlı köfteden sonra merdivenler çıkılır, bir zorluk görmüyorum ben ama köfteciler oraya yerleştirilmeyecekse asla merdivenler olmamalı, ya yürüyen merdiven olmalı ya yıkılmalı böyle rezillik olmaz, ha köfteci olacaksa bir şey yok ama ya mantıklı, köfteciler olmalı.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzon gibi coğrafyada 40 merdivenden korkmak
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• merhaba arkadaşlar.
                            akyazı stadımız beni de heyecanlandırıyor. fazlasıyla. ve bu forumda çok dolu dolu paylaşımlar var.

eeee mesleğimizde mimar. tuttuğumuz takım TRABZONSPOR.

bizede artık buraya üye olmak ve aranıza katılmak düştü

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon gibi coğrafyada 40 merdivenden korkmak
                              stadın kaplaması naylon mebran gibi olacak ona ne diyorsun ?
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok merdiven var ya...maça girmek için okadar merdiveni kim çıkacak,hadi biz genciz ya yaşlılar falan
                                Bu toprağın insanı alışıktır yokuş çıkmaya. yaşlılarımız bizden iyi çıkar emin ol

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X