zemin tribünlere yakın olsun diyoduk ama bu da sanki aşırı çok yakın gibi. zemin biraz küçük kalacakmış gibi. fotoğraflardan öyle anlaşılıyo. ben mi yanılıyorum acaba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok merdiven var ya...maça girmek için okadar merdiveni kim çıkacak,hadi biz genciz ya yaşlılar falan
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 merdiven de çık artık kırılmassın... Yok şehre uzak yok merdivenler fazla. Yani utanmasanız niye meydana yapılmadı diye yakınacaksınız. Hayat kolay değil arkadaşım biraz emek göstermek lazım.
çıkmak mesele değil,yaşlılar için dedim ben
bu arada 15 değil,28 basamak
adam 28 basamak çıkacak,felç geçirecek hali kalmayacak,işin yoksa tribüne çıkmak için de 20 basamak daha çıkacak
20 basamak ta tribüne girişte ettimi 48 basamakEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 15:42.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbi çok basamak var ya ikişer ikişer çıkar ölürüzİlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo merdivenlerin dışardan gözükmesi hiç hoş durmaz bence..
gündemde tutmak lazım,belki değişir
sumelada bile daha az merdiven varEn son zafer6161 tarafından düzenlendi; 02.06.2014, 16:16.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle41.000 kapasite olacagini hic göstermiyor stad. Juventusun yeni stadi da 41.000 kapasite.
Hele ki Juventus Arena ile Konya stadını karşılaştırınca Konya stadının Juventus Arena'dan büyük olmasını anlayamıyorsunuz. İnsan hayret ediyor.
Yorum
-
Merdiven olayını şöyle çözeriz ya tam merdivenin altına stat önü köftecilerine bir mekan yaparsak, 2 yarım ekmek bol soğanlı köfteden sonra merdivenler çıkılır, bir zorluk görmüyorum ben ama köfteciler oraya yerleştirilmeyecekse asla merdivenler olmamalı, ya yürüyen merdiven olmalı ya yıkılmalı böyle rezillik olmaz, ha köfteci olacaksa bir şey yok ama ya mantıklı, köfteciler olmalı.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Trabzon gibi coğrafyada 40 merdivenden korkmakForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon gibi coğrafyada 40 merdivenden korkmak2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok merdiven var ya...maça girmek için okadar merdiveni kim çıkacak,hadi biz genciz ya yaşlılar falan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum