Şu stadı bi ben izleyemedim arkadaş. Kamerayı seçiyorum. Oynata tıklıyorum. Canlı izleme başarısız oldu diyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen yine moralim bozuldu tribünlerin arkası kapalı gidiyordu ne güzel bende animasyon hatalı diye düşünmüştüm. Ama kale arkası dış taraftan iğrenç gözükecek. Ah sadri aaahhhhOnur Recep Kivrak
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba korktuğum şey başımıza geliyo. Kale arkaları tribün altları kabak gibi meydanda olacak. İlk yapılan tribün arkası gibi devam etseler olmuyor sanki...
Gesendet.
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu tam anlayamadım ben. Nasıl meydanda olacak?
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthis olscak.
Yorum
-
resimi atabildimmi bilmiyorum siyahla gösterdiğim yerlere
veya daha uygun bir yere Trabzonspor veya adına bir kompleks yapılmalı
3d yi kullananlardan yardım veya farklı veya gelişmiş fikirler bekliyorum başkana veya yönetime sunulabilirsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu tam anlayamadım ben. Nasıl meydanda olacak?
Yani ortaya bu merdiven alti görüntüsü cikacak.
Ha bizimki yariya kadar örtü ile kapatilmis sekilde görünecek biraz.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum