Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu stadı bi ben izleyemedim arkadaş. Kamerayı seçiyorum. Oynata tıklıyorum. Canlı izleme başarısız oldu diyor
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• şuan izliyorum son durum bu

Yorum

• Kullanıcı adı ve şifre sayfası çıkıyor giriyorum ama sayfa öylece duruyor açılmıyor bile.2-3 gün öncesine kadar hiç bir sorun yaşamadan izleyebiliyordum
        ANADOLU KAPLANI

Yorum

• bilmeyenler için

kullanıcı-sifre ts

sonra canlı izleme

sonra sol üsteki 2 kutucuğu işaretlicekseniz
          tablodaki linkte tıkla indir sonra izle...

Yorum

• hayır arkadaş,bana bir kastı var,şifreyi kullanıcı adını giriyorum,ööylece bekliyor,hiç bişey olduğu yok
            ANADOLU KAPLANI

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen yine moralim bozuldu tribünlerin arkası kapalı gidiyordu ne güzel bende animasyon hatalı diye düşünmüştüm. Ama kale arkası dış taraftan iğrenç gözükecek. Ah sadri aaahhhh
              Müthis olscak.
              Onur Recep Kivrak

Yorum

• Maraton tribünüyle, yol tarafı kale arkasının birleşeceği yerde..
                henüz hiçbir işlem yok ...daha temel atılmamış gibi.... o bölge için özel bir calışmamı var..?
                gördüğüm kadarıyla hala fore kazık işlemi devam ediyor sanki o bölgede...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galiba korktuğum şey başımıza geliyo. Kale arkaları tribün altları kabak gibi meydanda olacak. İlk yapılan tribün arkası gibi devam etseler olmuyor sanki...

Gesendet.
                  Bu konuyu tam anlayamadım ben. Nasıl meydanda olacak?

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merdivenler filan açıkta kalacak, tribun altlari filan. Onu diyor.

Yorum

• Kenarların oval dönmesi çok iyi oldu.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Müthis olscak.
                        Stadın bu şekilde frikik vermesi mi müthis olacak ???

Yorum

• resimi atabildimmi bilmiyorum siyahla gösterdiğim yerlere
                          veya daha uygun bir yere Trabzonspor veya adına bir kompleks yapılmalı
                          3d yi kullananlardan yardım veya farklı veya gelişmiş fikirler bekliyorum başkana veya yönetime sunulabilir
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yani ortaya bu merdiven alti görüntüsü cikacak.

Ha bizimki yariya kadar örtü ile kapatilmis sekilde görünecek biraz.
                            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1. resimdeki tepelere veya ortada olabilir
                              samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Biz, o tepenin müteahitler anasini aglatmasin diyoruz. Ama taraftar müteahitten önce davranmis.
                                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X