Agustos ayinda zaten kaba insaat bitecek. Aralik ayinda ise cati bitecek. Ondan sonra ki sorun zemin ve alt yapisi olacak, onuda yeni sezona yetistirecekler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlatformun alti otopark mi olacak?
Yorum
-
İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlatformun alti otopark mi olacak?
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Projeyi görmedik daha !!keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Galiba korktuğum şey başımıza geliyo. Kale arkaları tribün altları kabak gibi meydanda olacak. İlk yapılan tribün arkası gibi devam etseler olmuyor sanki...
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba korktuğum şey başımıza geliyo. Kale arkaları tribün altları kabak gibi meydanda olacak. İlk yapılan tribün arkası gibi devam etseler olmuyor sanki...
Gesendet.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDisardan mi iceriden mi?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMembranla kaplandıktan sonra tribün altları kabak gibi meydanda olacak.
Gesendet.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaliba korktuğum şey başımıza geliyo. Kale arkaları tribün altları kabak gibi meydanda olacak. İlk yapılan tribün arkası gibi devam etseler olmuyor sanki...
Gesendet.
Aynen yine moralim bozuldu tribünlerin arkası kapalı gidiyordu ne güzel bende animasyon hatalı diye düşünmüştüm. Ama kale arkası dış taraftan iğrenç gözükecek. Ah sadri aaahhhh
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadı naylon poşetlen kaplasalar daha iyi olmazmıydı en azından bu yapılacak kaplamadan daha güzel gözükür
Yorum
-
İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba şu an stad inşaatını canlı izleyebilen var mı arkadaşlar,ben 3 gündür izleyemiyorum,linkte mi bir sorun oluştu acaba
Sorunsuz izleyebiliyorum bu linkten..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum