Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anayasada sahil şeritleri kapatılamaz diye bir madde var diye biliyorum. Bölümümle alakalı gözüme çarpmıştı. Şimdi biz Sahil şeridini kapatabilecek miyiz ? bu konu hakkında bilgisi olan var mı. Yoksa ben mi yanlış anladım.

Edit ;

“Kıyılar, Devletin hüküm ve tasarrufu altındadır. Kıyılar, herkesin eşit ve serbest olarak yararlanmasına açıktır,”
    En son Sercan Keleş tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 16:51.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• yine şantiye şefi ismail beyin instagramından alıntı
      stat bir terslik olmazsa (araya ramazan ayı girecek olsada) en gec eylül ortasına betonarme bitmiş olacak sekilde çalışıyor ki is planında çok daha erken diye hesapliyoruz. Çevre düzenlenmesinde en büyük zaman dolgu işlerine gidecek. Onuda günde 300 kamyon malzeme ile halletmeye çalışıyoruz. Burası belki 200 milyon TL gözüken bir iş ama 2 milyon TL bir yatırım yapılıyor. Köprülü kavsaklar tüneller bunlar için istimlak bedelleri... ve hepsi stadın açılışına kadar bitmiş olacak. Proje de bazı güncellemeler normalde bize ek süre olarak geri döner ama proje Müdürümüz bu süreleri (bize ciddi anlamda zaman kaybettirsede) kullanmadan normal takviminde işi teslim etmek istediğini ve bu yönde işi sıkı tutmamizi istedi. Kısacası çevre düzenlemesi , aydinlatmalar, yeni yolların hizmete girmesi vb hepsi is teslim süresine kadar bitmiş olacak.

yine şantiye şefi ismail beyin instagramından alıntı
      Loca olarak tasarlanan yer normalde servis alanı olarak kullanılacak olan yerler. Ek kat veya ek bir yükseltme veya buna benzer birsey yok.

yine şantiye şefi ismail beyin instagramından alıntı
      tanıtım filmi, stat içi canlı yayın vb üzerinde şuanda çalışılıyor zaten. sahanın tamamını görmeyen koltuk kesinlikle olmayacak. Yani şuanda ki avni aker stadında Vip A nin zemin seviyesindeki gibi bir sorun yok

ayrica yapılan sdatın maketten biraz daha faklı olduğunu belirtiyor
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 17:10.

Yorum

• İlk olarak gezgin3661 tarafından gönderildi
        ayrica yapılan sdatın maketten biraz daha faklı olduğunu belirtiyor
        Soru sorabilme ihtimaliniz varsa, stadyum halâ neden gizemli? Yeni görseller yayınlayacaklardı iptal mi oldu?
        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 17:12.
        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• anlaşılan kale arkalarındaki boş servis alanları kullanılıp loca yapılmış bu güzel bişey gerçekten. arayada bi restaurant tarzı her iki kale arkasınada güzel olur. maketten bağımsız bi yapı çıkacak ortaya aslında.

Yorum

sdatın çoğunluk kimseye danişilmadan bunu yaptık bu olacak tavrindan beğenmiyor yorumuna verdiği cevap
            -bu olay tamamen eski yönetimin is bilmezligi. Şuanda ki yönetime bıraktıkları enkazın bir parçası. Allah'tan IHO ve ekibi işbaşında. ( dışarıdan salak eleştiriler gelsede her adımda müdahil olma gayretindeler) ama hepsi bir yere kadar. Durum su; senin karşı tarafta yapılan yeni apartmanın yapımına ben burdan ev kiralayacagim diye inşaata karisman gibi birsey. Ki şuanda yönetim karışıyor. Takdir edilmesi gereken yerde farklı şeylere çekiliyor .

Yorum

• locaların sayısı arttırıldı ama satılabilecekmi o localar?
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

sdatla ilgili değişikliklere kim karar veriyor ve siz müdahil olabiliyor musunuz sorusuna verdiği cevap
                -Şuanda temeli çıkmış yerler olduğu için müdahale şansımız yok. Tescil ettirilmiş bir proje. Sadece proje mükellefi, yani projeyi çizen dizaynı yapan mimar ve Mühendis grubu proje Müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunarak yapıyorlar. Ki bizim en fazla etkimiz proje Müdürümüz ile yaptığımız toplantılarda dile getirebildigimiz durumlardir. Onun dışında bize verilen projeyi en iyi şekilde yapmak amacımız.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Soru sorabilme ihtimaliniz varsa, stadyum halâ neden gizemli? Yeni görseller yayınlayacaklardı iptal mi oldu?
                  çekim yapıldığını belirtmiş önümüzdeki günlerde yayınlanabilir emin değilim
                  En son gezgin3661 tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 17:37.

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    burda kedikulaklari filan okudum arada bir. öyle birsey nerden ciktiki?

bide sunu sorcam skorbord nereye gelicek projede yeri bellimi? hatirliyorsam bi resimde cok dandik köseye koyulmustu. insallah normal sekilde kale arkalarina birer tane takilir.
                    kale arkasi tavanina asiliydi

ihalede dogru hatirliyorsam 1 skorbord vardi

karsi tarafa bence avni akerdekini asacaklar

samsunglan isim hakkinda anlasirsagik sanmam bizim skorboarda izin versinler
                    ayarlarlar bitane
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kale arkasi tavanina asiliydi

ihalede dogru hatirliyorsam 1 skorbord vardi

karsi tarafa bence avni akerdekini asacaklar

samsunglan isim hakkinda anlasirsagik sanmam bizim skorboarda izin versinler
                      ayarlarlar bitane
                      Hâlâ Samsung falan diyorsunuz, Türk Telekom ile anlaşmamız bitti, göreceğiz bakalım hangi firma ile anlaşacaklar.

Bu çapsız yönetim uluslararası bir marka ile kesinlikle anlaşamaz.

Avni Aker'deki skorbord şimdiden pert olmuş durumda.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 17:49.

Yorum

sdatın çoğunluk kimseye danişilmadan bunu yaptık bu olacak tavrindan beğenmiyor yorumuna verdiği cevap
                        -bu olay tamamen eski yönetimin is bilmezligi. Şuanda ki yönetime bıraktıkları enkazın bir parçası. Allah'tan IHO ve ekibi işbaşında. ( dışarıdan salak eleştiriler gelsede her adımda müdahil olma gayretindeler) ama hepsi bir yere kadar. Durum su; senin karşı tarafta yapılan yeni apartmanın yapımına ben burdan ev kiralayacagim diye inşaata karisman gibi birsey. Ki şuanda yönetim karışıyor. Takdir edilmesi gereken yerde farklı şeylere çekiliyor .
                        Sallamış bu İho'cu şantiye şefi. Yani haddini aşmış. Koca Trabzonspor'a stat yapacak olan adamlar zahmet edip kulübe mi danışmışlar nasıl stadyum istendiğine dair. Söz hakkı mı tanımışlar Sadri Şener'e? Erdoğan Bayraktar, arkadaşı olan mimarın elinde kalan ikinci el projesini kakalamış kulübe. Sadri'nin yerinde ben de olsam kulübe dikte edilen vasat projeden sonra "ne yaparsanız yapın" moduna girerdim. Allahtan İHO varmış diyor bir de.
                        İkincisi sanki ilk halinden çok farklı birşey yapıyorlarmış gibi laf sokmuş aklınca. Enkaz bırakmışmış. Seyirci çıkışlarını revize edip loca eklemişler de bunun havasını mı atıyor!
                        En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.05.2014, 18:08.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• erol bey paylaştı Beklediğiniz Ts Akyazı Kamera şifresi: IP No: 78.186.40.224 kullanıcı adı: ts şifre: ts bu şekilde bağlanabilir Google Chrome tavsiye edilir

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hâlâ Samsung falan diyorsunuz, Türk Telekom ile anlaşmamız bitti, göreceğiz bakalım hangi firma ile anlaşacaklar.

Bu çapsız yönetim uluslararası bir marka ile kesinlikle anlaşamaz.

Avni Aker'deki skorbord şimdiden pert olmuş durumda.
                            samsung un bu is icin yoklama yaptigini bildigimden

gaysarayin %80 forma sponsoruda opel olacak

bu isler senin yönetiminin capina bakmiyor

türkiyede isim hakkina para yatirilacak bi akyazi var bi de kadinköy
                            türkiyede bu ise girecek uluslararasi sirket sikeci kulübün eskimis stadinami parayi yatirir,
                            sifir stad temiz klüp trabzonami

2 aya her sey belli olur
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kamera dan İlk Görüntü

Yorum

• Program indirmek gerekiyor yazıyor benim yayında.. yoksa ben mi açmayı beceremedim
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X