Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkesin güzellik algısı farklıdır. Saygı duymak gerek...

Loca tribünü hariç her şey olumlu görünse bile ah o localar ah...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• alman mönchengladbach stadinin tribününe benzetiyorum. tabiki aynisi olmiyacak o kesin

Yorum

• Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..

Yorum

• İlk olarak Magic61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hep iddia etmistim, bu stadyum la tipa tip ayni..
          Evet, çok benziyor...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• stadyumun en guzel en cazip tarafi platform olayi olacak.. bu platform olayni gercekten cok sevmeye basladim.. her turlu elestirebiliriz icindeki apartman vari ucubeyi ama bu platform olayi cok basarili olacak. umarim oraya acilacak magazalar dukkanlar hergun calisma saatlerinde, eger cafe falan yapilacaksa gece gec saatlere kadar acilmasi gerekir..
            En son only ts tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 12:02.
            u will need justice at the end..

Yorum

• platformun stadin 4 bir yanini dolastigini gozunuzde canlandirin.. super otesi.. su acidan hergun bir resim cekilseydi ve stat bittiginde bir film yapilsaydi.. keskee

Yorum

• yinede su stadin cati yapisi gibi olamayacak.. tam bir mabet ti bu !

stadin deniz tarafi aynen bu sekilde gercekten yapilacak mi ?

yada boylemi yapilacak..

bu resim su andaki biten numarali tribunun ta kendisi.. vip ustunde 6 sira koltuk var..

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mesajına bakılırs şakacı sen oluyorsun sanırım
                  İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen istersen avni akerde oyna.Bizim stadımız akyazıda olacak.Avni aker yıkılana kadar idare edersin.Olmadı halı sahada oynarsın
                  he uşaklar, ben Bursa'da oynamayı düşünüyorum, ya da ne bileyim "stad" yapılan herhangi bir yerde. Bu localar da nostalji sanırım, hani eskiden çatıdan izlerlerdi ya millet, yakışır...

Yorum

• Stadyumun, antreman tesislerinin 49 yıllığına kiralamasını bir an önce yapmalıyız (Gelirleri bırakmadan). Ayrıca alandaki boş yerlerin de Trabzonspor'a kazandırılması çok önemli
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ufak tefek dokunuşlarla şahane bir stadımız olabilir diye düşünüyorum ben,
                      tabi ki bunu düşünecek çap ta yöneticimiz olursa,eğer yoksa taraftar baskı kurabilirse,
                      mesela dış cephe camla kaplanır,o sevmediğimiz çatı bordo-mavi ışıklandırılırsa olumsuz bakan çoğu renktaşın görüşü değişecektir.Ama olursa tabi
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 12:21.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        en az alemdar61 kadar boş bir adamsın
                        * İşin acı tarafı sen adam bile değilsin
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• * Bu stad bitince Şampiyon olucağını zannedersin,zannettiriler işte olucak olan,kendini kandırmaya devam. İşin komiği Mersin,Konya stadını beğenmeyen kafa buraya övgüler yağdırıyor yahu sen sözde büyük takımsın Almanya'nın sıradan takımın reddettiği projeyi sana kitlediler ne anlatıyorsunuz hala !
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• VE REVİZE EDİLEN PROJENİN İLK FOTOĞRAFLARI

Akyazı Loca 1.kat (+10.00)

Ts Akyazı Loca 2,3 (+14.00-+ 18.00)

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Şu stadın altında veyahut yanına avm tarzı bir şey yapılmazsa çok ayıp edilir bence tam alışveriş merkezi yapılacak yer, sağlam markaları koyacaksın paşalar gibi gelen alacak gelen alacak, 24 saat çalışan stat öyle olur, ben olsam bir gece kulübü de yaparım denize nazır, otelde olsun. Umarım etraf yavan kalmaz değerlendirilir.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Proje resimlerini anliyan birileri aciklayabilirmi mesela 1400 1800 ne dir
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X