Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu yan tarafa ne yapıyorlar çözemedim ben bunu;

Platforma inis cikis merdiveni

Yorum

• Ortadaki kirişler zeminden yüksek olacak galiba?

Yorum

• Stat çok kötü. Apartman dairesi gibi olmuş.

Yorum

• Tribüne bak Allah'ım...

Facia loca...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• aslında platformun giriş çıkış yeri uzatılıp daraltılarak gemi şekli verilebilir stada... stad ortada olur platformun ucu daraltılarak gemi şekli verilebilir tepeden bakınca güzel olur...
            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yemin ederim çok farklı diller konuşuyoruz ya.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yahu bizim stadin gorseli hala niye cikmadi her yerde farkli gorseler var.

Bir de o Mersinin stadi ne oyle saklanmis yasadisi santral gibi facia yeminle.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Kim ne söylerse söylesin.Bence stad güzel.Bittiğinde daha da ihtişamı ve güzelliği ortaya çıkacaktır.İnşallah nice şampiyonlukları bu stadta yaşarız

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kim ne söylerse söylesin.Bence stad güzel.Bittiğinde daha da ihtişamı ve güzelliği ortaya çıkacaktır.İnşallah nice şampiyonlukları bu stadta yaşarız

aynen katılıyorum

Yorum

• Yukarıdaki resimlere baktım da, bu yeni apartmanlar nereye yapılıyor? Teraslı dubleks var mıdır acaba? Bu arada neden başlığın ismi Stadyum Projesi? Stad bu değil herhalde, çok şakacısınız.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yukarıdaki resimlere baktım da, bu yeni apartmanlar nereye yapılıyor? Teraslı dubleks var mıdır acaba? Bu arada neden başlığın ismi Stadyum Projesi? Stad bu değil herhalde, çok şakacısınız.
                        Mesajına bakılırs şakacı sen oluyorsun sanırım

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yukarıdaki resimlere baktım da, bu yeni apartmanlar nereye yapılıyor? Teraslı dubleks var mıdır acaba? Bu arada neden başlığın ismi Stadyum Projesi? Stad bu değil herhalde, çok şakacısınız.
                          Sen istersen avni akerde oyna.Bizim stadımız akyazıda olacak.Avni aker yıkılana kadar idare edersin.Olmadı halı sahada oynarsın

Yorum

• [QUOTE=A.Ali Karanis;1919577250]
                            Şimdi dün akşam oynanan Mersin İY - Orduspor maçında arkadaşımın çekip gönderdiği fotoğrafları paylaşacağım stad hakkında az çok bilgi vermesi açısından.

Şu stad, bırakın Mersin'i de,Türkiye'ye yakışıyor mu ?!
                            Çadır gibi duruyor bakınca,yazık !
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu bizim stadin gorseli hala niye cikmadi her yerde farkli gorseler var.

Bir de o Mersinin stadi ne oyle saklanmis yasadisi santral gibi facia yeminle.
                              Ben sordum.Revize projeler yeni onaylandı.Görsellerle ilgili çalışmalar yapılacak dedi.Yapılacak yani ne zaman belli değil.Stad bitince de olabilir.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yahu şu apartman işini bi geçin artık. tutturmuşsunuz bi apartman da apartman, duyan da sanacak ki tribün yerine 25 katlı rezidans yapılıyor. normalde zaten kapalı tribünün olduğu o alan kullanılmayacaktı, basın tribünü o bu derken, o kısmı ayırıp loca yapmışlar işte. bence güzel de oldu. diğer tribünler bitince çok daha güzel görünecektir.

tamam hepimiz en iyisi olsun isteriz ama sırf laf olsun diye de eleştirmenin yerin dibine sokmanın alemi yok.

ayrıca stadın normalde bi kat yüksekte olması da çok iyi oluyo bence, daha heybetli durur. bi husus da şu ki, eğer yere sıfır olsaydı stadın dışı cam değil menbran olduğu için tribün arkalarında kullanım alanları çok az olacaktı. şimdi o alanlar podyum şeklinde sıralanmış oluyor. bu haliyle daha gösterişli duruyor.

ama benim hala tek çekincem dış kaplamanın nasıl olacağı. konya stadının ki böyle ama bizim dış kaplama daha köşeli, o birleşme yerleri nasıl olacak vs. onlar önemli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X