Arkadaşlar daha önce veril dimi bilmiyorum ama site kurmuş yönetim resimler mevcut içinde akyazistadi.com
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar daha önce veril dimi bilmiyorum ama site kurmuş yönetim resimler mevcut içinde akyazistadi.com
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber de yönetimden bahsediyordu arkadaşın emeğine sağlık..
Yorum
-
Gece çalışmasından.
Gece daha bir heybetli duruyor sanki meret
Ayrıca, bu açıdan locaların o apartmanı andıran görüntüsü de bir nebze ortadan kalkmış sanki. Koltuklar yerleşince daha da azalacak gibi geliyor bana, inşallah yanılmayız.En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 14:10.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://instagram.com/p/nvhymuo7QB/
Gece çalışmasından.
Ayrıca, bu açıdan locaların o apartmanı andıran görüntüsü de bir nebze ortadan kalkmış sanki. Koltuklar yerleşince daha da azalacak gibi geliyor bana, inşallah yanılmayız.
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://instagram.com/p/nvhymuo7QB/
Gece çalışmasından.
Ayrıca, bu açıdan locaların o apartmanı andıran görüntüsü de bir nebze ortadan kalkmış sanki. Koltuklar yerleşince daha da azalacak gibi geliyor bana, inşallah yanılmayız.
Gerçekten de çok heybetli görünüyor, bu senenin sonuna kadar kaba inşaat biter muhtemelen diğer yapıların kaba inşaatına geçerler.
Yorum
-
* Senede 130 trilyonda kazansan bu staddan sadece kendini tatmin edersin Trabzonlu, sistem aynı,Hırsızlar aynı. Neyse siz ambulans girişlerini, sahaya uzaklığı tartışmaya devam edin önemli hususlar bunlar. Ha pardon mebranda önemli tabi !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum