Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zemin işi bende soru işareti yarattı. zemin bataklık gibi, stad yapıldıktan sonra sahanın zemini pirinç tarlasına döner

Yorum

• Feyenord'un yeni stadyum projesinin görseline bak bir de bizim ucubenin görseline bak..

Yorum

• stad yapiliyor yapilmasina da kacimizin icine siniyor proje tasarim sifir

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Feyenord'un yeni stadyum projesinin görseline bak bir de bizim ucubenin görseline bak..

Vallaha çok çirkin buna bakılırsa bizimki daha güzel
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• O stadın yapımında görev almış görevi ne olursa olsun tüm emekçi kardeşlerimizin isimlerinin yaşatılmasından yanayım. Stadyum bittiğinde başından sonuna kadar görev alan herkesin isimlerinin yer aldığı küçük bi anıt yapılabilir. ama bence muhakkak böyle bişey yapılması lazım. misal orada çalışan inşaat işçisi ali amca ilerde çocuğuna bak burada benim de ismim var bu stadyumu ben yaptım dese çok güzel olur bence.

madem ki bu kulüp, güçlünün iktidarına karşı en büyük devrimi yapmış, güçsüzün sesi olmuş, orada emek veren herkesin ismini yaşatmak da bu kulübün boynunun borcu olmalı.

tüm isimler ihaleyi alan şirketin mali kayıtlarında mevcuttur zaten.

Erol bey'e twitterdan iletmeyi düşünüyorum bu fikri.

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yukardaki Video, Protokoll 4000, Maraton 15000, kale arkalari 2x 7500 seyirci diyor. 40000 seyirci olmicakmiydi?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
              Benimde kafama takıldı cevap verebilecek olan yokmu. Adamın anlatmasına göre 35.000 rakamı çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi de yapılmayacağını nereden çıkardınız ki?

Podyumun altında kalan 1 kat komple alış veriş merkezi gibi işletmelere açılabilir.

Ki projede de Podyumun altında alış veriş için mağazalar görünüyor...

Bir ''Forum'' ayarında olmaz. Fakat yine de mağazalar olur.
                Forum Trabzon'un ortakları kim? Trabzonsporlular ise belki Trabzonspor adına yapılacak yeni bir alışveriş merkezinin yapılmasına ses çıkarmazlar? En azından engel olmazlar değil mi? Yoksa kazancımız düşecek diye engel mi olurlar?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon şehri 122 locanın 22 tanesini 150 bin dolardan alsın ben başka birşey demiyorum.
                  Ben geçen gün önemli bir pazarlama misali verdiğime inanıyorum. Trabzon'da olmazsa yurt içinden, ya da komşu ülkelerden Trabzonsporlu iş adamları bulunabilir. Hatta bir havayolu şirketiyle sponsorluk anlaşması yapılıp o insanlara uçak biletleri gönderilebilir. Bir sezonda bir loca 50 bin TL'lik uçak bileti masrafı yapsa 50x122=6 milyon 100 bin TL eder. Sponsorluk bunu haydi haydi karşılar. O zaman 100-200 bin dolarlara çok daha rahat satarsınız. Getirisi çok daha yüksek. Maksat hem para kazanmak, hem de camianın önemli isimlerini kaynaştırmak. Aralardaki bağlar güçlendikçe Trabzonspor da potansiyelinin, gücünün farkına varır. Loca meselesi çok önemli
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 02.05.2014, 10:09.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• EŞİ BENZERİ YOK

Yayınlanma Tarihi : 02 Mayıs 2014 / 09:29

Bu Yazı Toplam 319 defa okunmuş ve 0 adet yorum yapılmıştır.

Etiketler: akyazı, Erol Ağaoğlu, Stadyum, Trabzonspor

Yüklenici firmanın insanüstü gayretiyle çok hızlı ilerleyen ve 2015 yılında teslimi düşünülen Akyazı’daki stadın isim hakkı satışı konusunda da gelişmeler var. Henüz netleşmeyen konuyla ilgili olarak Trabzonspor yönetimi, TOKİ’nin stadın kullanım hakkını henüz vermemesinden dolayı resmi girişimde bulunamıyor.

Loca Sayısı 122 Oldu

Akyazı dolgu alanı üzerine yapılacak olan spor kompleksi içinde yer alan ve Trabzonspor’un 2015-2016 sezonu başından itibaren maçlarını oynamaya başlayacağı stadyumun yapımı son hızla devam ediyor. Stadyumda son dönemlerde yapılan değişiklikler dikkat çekerken, stadyum yapımını merakla takip eden Trabzonsporlular isteklerini Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Erol Ağaoğlu’na sosyal medya aracılığı ile iletmeye devam ediyor. Bu isteklerden en önemlisi loca sayısı olarak dikkat çekiyor. Trabzonspor’un yıllık kazancını doğrudan etkileyecek bu konuda daha önce projede 49 adet olarak belirlenen loca sayısı 122’ye çıkarıldı.

Farklı Bir Stadyum

Konuyla ilgili yapılan baskılar sonucunda Trabzonspor yönetimi de nihayet adım atma kararı aldı ve geçtiğimiz günlerde TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda projenin değişmesi sağlanarak loca sayısı 122’ye çıkarıldı. Öte yandan yeni locaların tribün bütünlüğünü bozmaması açısından kat aralarında olacak şekilde bütün stadyumu dönecek şekilde projelendirildiği öğrenildi. Akyazı’ya yapılan stadyumun en önemli özelliklerinden biri de ‘podyum’ üzerine inşa ediliyor olması. Türkiye’deki diğer stadyumlardan çok daha farklı bir hava katacak olan bu durum taraftarların büyük ilgisini çekerken, podyumun zemin katı kafeteryalar ve sosyal alanlara ayrılarak yine Trabzonspor’a gelir sağlanacak.

Bu İsteklere Kulak Verin

Ancak stadyum inşaatını takip edenlerin yetkililerden önemli bir isteği var. Mevcut projede tribünlerin üstünü örten çatı yapısının, stadyumun dışında tamamen yere ulaşmaması ve üçgenimsi büyük boşlukların bulunmasından taraftarlar hayli rahatsız. Bu boşluklardan da tribün basamaklarının stadyum dışından görülmesinin görüntü bütünlüğünü bozduğu düşünülüyor. Çatı yapısının stat dışında tamamen zemine indirilerek, letlerle ışıklandırılması ile Allianz Arena’daki gibi göz alıcı bir görünüme kavuşması şimdilik en öne çıkan taraftar isteği. Kapasitesinin 40 bin 61 kişi olarak revize edildiği stadyumda yok yok bulunmuyor. Tribün ısıtması, stadyum içi kafeteryaları, gollerin tekrar izlenebildiği led TV’lerden tutun da wifi internete kadar taraftarların konforu için her şey düşünülmüş

Yorum

• Tribün ısıtması, stadyum içi kafeteryaları, gollerin tekrar izlenebildiği led TV’lerden tutun da wifi internete kadar taraftarların konforu için her şey düşünülmüş

bunlar var mı gerçekten. özellikle ısıtma olayı
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• bencede bunlar varsa çokgüzel bide çatı senin yazdığım gibi olursa muhteşem olur loca sayısı 122 olması bencede çok iyi oldu
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribün ısıtması, stadyum içi kafeteryaları, gollerin tekrar izlenebildiği led TV’lerden tutun da wifi internete kadar taraftarların konforu için her şey düşünülmüş

bunlar var mı gerçekten. özellikle ısıtma olayı
                          Bu saydıklarınız varsa ucube görüntüsüne aldırış etmeden helal olsun deriz, ama hiç sanmıyorum
                          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Esnaf konusunda ben de her yıl gittiğimde dumur oluyorum adeta:

''Bir markete girmiştim.Kola aldım.Şişe kola 0,75 kuruştu çok ucuz diye fiyatı teyid etmek maksadıyla,üzerindeki fiyat doğru mu?Neden bu kadar ucuz?''Dediğimde;

-Aliy misun,Almay misun?Almayacasan bırak oni haburaya!''

Diye bir tepkiyle karşılaşmış,hemen akabinde;

''Arkadaş için bir de sigara alacağım.''

-''Ne kadar x marka sigara?''

-''''8,50 TL.

''Ödemek için kredi kartını uzattım.''

-''Heee;haşimdi sen oni ucuz dedun ya.''

-''Eeee?''

-''Habundanda kredi kartıyla ödeduğun için 0,75 kuruş ÇAKAYRUM sana!''

-''O niye?''

-''E fark aliyruk.''

-''Abicim al da Niye Çakayrum diyorsun?''

-''E aliyrum işte.Çakayrum!''

-''Neyse,sen çak abi bana oradan ne kadarsa.Ayrıca ben ilk defa duyuyorum bu söylediğinizi.Yani kredi kartıyla fark için 0,75 kuruş almayı.''

-''Sen nerelusun?''

-''Trabzon.''

-''Nerede otiriysun?''

Alacağım bir sigara bir kola sorguya çekildik!

-''İstanbul'da oturuyorum ama ben ilk defa gördüm''

-''Vay enayiler,çakamaylar mi?E bular nasi kar edey?''

Amca çakmaya yer arıyor...

-''Dedim amca allah aşkına çek şuradan ne kadarsa acelem var.''

-''Biz nabayruk burada?Tövbe estağfurullah.Al!Habuni da unutma.Hayde güle güle''

Unutmuyorum 4 yıl öncesiydi bu vakka ve inanılmaz sinirlenmiştim çıktığımda marketten...

Esnaf eğitim programları düzenlenmeli Trabzon'da...

Tabi cesaret edebilecek birileri varsa...

Bizde İstanbulda oturuyoruz... Genelde sigaraya kart çeken yerler komisyon alır 0,75 tl gibi büfe bakkal gibi, hatta bazı yerler sigaraya kart çekmez komisyonda almaz çekmiyoruz kardeşim der...valla bu trabzon a özgü birşey değil....

Ama ''Çakayrum'' Lafı Bence Trabzon a Özgü )
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Degerli Renkdasim,

Oncelikle Kayserispor ile karsilastirilmamiz gerektigini dusunuyorum. Soyle ki, Bir cirpida Trabzonspor taraftari olup her sene onemli miktarlar vererek Loca alabilecek capta 30-40 isadami aklima geliyor. Agaoglu, Ascioglu, Usta, Mehmet Ali Yilmaz, Sener Kardesler, Varlibas, Mehmet Nazif Gunal'in Ailesi, Bozoglu, Imamoglu, Emre Aksoy (AKS Insaat), Jet Fadil vs... Bu kisiler kombine almazlar ama boyle bir locayi sirf takima destek olsun diye alirlar. Gelmeseler bile bir sekilde kullanirlar. Bu localari Trabzon'da olanlar satin almayacaklar. Yanilgiya dusmeyelim.

Sonra sponsorlariniza daha konforlu ortamlar hazirlamaniz lazim. Simdi egri oturup dogru konusalim, hangi sponsorumuz onemli misafirini alip Avni Aker'de mac izlemeye getirir. Ama bir locasi olursa ve stat guzel olursa bunu yapabilir.

Takima aidiyet duyan, maddi gucu yerinde olan kisiler yapar bunu. Ben bile yurtdisindan gidemeyecegimi bile bile gecmis yillarda kombine almissam, bunu bircok isadami da yapacaktir. 120-130'u belki satamazsiniz ama ben 75-80 adetten asagi dusecegini de sanmiyorum.

Sezonluk 25 bin kombine ve 80 loca ile (ortalama 500 tl; 25.000*500=12.500.000 TL + 80*80.000=6.400.000 - toplam 18.900.000 TL) 6.300.000 Euro sezon basinda kasaniza koyma imkaniniz var. Eger buyuk takimiz diyorsak ve bunu da beceremiyorsak zaten kendimizi ayri kategoriye alma zamanimiz gelmistir.
                              bu saydığın lavukların her biri 1 er milyon dolar verse localara 10 milyon dolar eder ve biz her sene bunların parasıyla bir topcu alırız basit hesap
                              @ okşoholu

Yorum

• Bu üstteki haber bana masa başı gibi geldi burayı takip eden biri bunu rahatlıkla yazabilir ama 1-2 farklılık var kapasite 40.061 olarak revize edildi diyor yani kapasite düşürüldü anlamı çıkıyor buradan yönetici kapasite düşmeyecek demişti.

Ayrıca tribün ısıtması yoktu o sonradan mı eklendi yoksa bu masa başı haberciliğin bir katkısı mı merak ediyorum.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Çalışıyor...
                                X