Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kalan boş alanların Trabzonspor'a 49 yıllığına devredilmesi için baskı yapılmalı
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Altyapı eğitimi en büyük gelir ve getiriyi sağlar.Becerebilirsen.
      Avm için yer bulurken sinema ya yer bulamamanız ilginç."kültür merkezi derken"derken? Bu zihniyet devam ettikçe yeşil alan için çok daha yukarlara çıkmak zorunda kalacaksınız.
      Yukarıda yazdıklarımı öncelikli olarak Trabzonspor un gençleri için istiyorum. İnsana Futbol oynamayı öğretmekle, insanı eğitmek farklı şeyler. Bu alanlar Trabzonspor un gençlerine hizmet etmeli.aksi takdirde;

Avm, otel, terminal vs yaparak orada yeni bir şehir yaratmak.stadyumu bile kendine ait olmayan Trabzonspor a hiçbirşey kazandırmaz.Avni Aker de şehrin içinde. Kazandırdığı ortada.

fırtına ihtilal efsane
      İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi konu dışı olacak ama ben Trabzons merkeze ilk gittimde çok dikkatimi çekmişti bu durum. lokantanın birine girdik arkadaşımla adamlarda ne hoşgeldin var ne buyur etme var pizza söyledik adam pizzaları getirdi ve afiyet olsun bile demedi
        Bende geçen sene gittim Trabzona benim başımada bu geldi. Maalesef sorunlu bir şehiriz.

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Video ve fotoğraf galerisi.
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Stadi Design olarak begenmiyorum.Merak ettiklerim:
            -Stadi diktiler Etrafini,altyapisini,Trafik yollarini vs. ne zaman biter.Onlar bitmeden stad bitmis sayilmaz.
            -Kesin bilgi olarak sadece GSGM kocaman bir bina dikecek.
            -diger makettlerde gördümüz seyler daha belli degil revizyon edile bilinir.
            -300 den 600 cikartilmis dolgu alani.Benim hatirladim bizi kiyi kanunu ile oyaladiklari zamani sadece Spor tesisleri yapilir demistiler.
            -simdi su bos kalan yerler kimlere verilecek?bize mi yoksa baskalarina mi?neler yapilacak oralara.
            -Stad icin nereleri verecegiz bilen var mi Avni Aker ve Yavuz Selim belli.Daha fazla verilecek mi?
            -tesisleri Akyazi tasimak yanlis olur.Sahilden fazla daha cok ic kisma tasimak dogru olur.
            -bir yüksek rakim antremani icin tesis de kurulmali.
            En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 01.05.2014, 09:45.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Trabzon şehri 122 locanın 22 tanesini 150 bin dolardan alsın ben başka birşey demiyorum.

Yorum

• malesef biz cok sey istiyoruz.. mesela stat oyle yada boyle guzel bir sekilde bitecek.. ancak o stadin mimarisine uygun binalar yollar cevre duzenlemeleri yapamazsak ki bunu yepyeni sifirdan yapilmis bir arsa uzerinde dusunuyoruz demekki bizden hicbir halt olmaz.. bazi sehirler vardir ve bazi caddeleri cok meshurdur.. geri kalan caddeleri de oyle yada boyledir.. bu amerikada bile boyle Los angeles downtown a gittiginizde hersey harikadir ama iki sokak asagisinda homeless lari gorursunuz dilenen insanlari gorursunuz.. bari en azindan akyazi guzel birseye benzesin..

ama eminim akyazi cogu rant ugruna yandaslara oy verencilere peskes cekilecek.. ve belkide hic pahasina satilacak. hic oyle olurmu bukadarda degil demeyin.. gidin bakin espiyede park pide restorani vardir deniz kenarinda.. artik orada degil artik yol kenarinda bir apartman altina tasindilar.. gidin sorun sahibine niye boyle oldu ondan dinleyin gerisini..

konu baska yerlere gidiyor ama akyazinin durumuna bakmak icin ulkemizin ustunde durdugu konuma bakalim.. bu yuzdende cok bir beklentide bulunmayalim. arkadaslar bar yapilsin demis. hangi kafa yapisindaki yoneticimiz varda bu fikre ön ayak olacak ? deniz kenari sahilden bahsediliyor.. bu kafa yapisi denize girmeyi bile yasaklar kusra bakmayin bu boyle.. rizede ilk halka acik havuz yapildi. erkeklerin girdigi saatler ile bayanlarin girdigi saatler farkli.. yani ben esimle kizimla cocugumla havuza ayni anda giremiyorum mesela.. kafa yapisina bak. ama onlara gorede ben cok genis mezhepliyim.. ama hakikat boyle mi ?

herneyse benim Akyazidan temennilerim tum akyaziyi icine alacak yapilacak tum mimarlarin bir butunluk gosterecegi, kus bakisi bakildiginda binalar arasinda uyumsuzluk olmayacagi.. yesil alanlarin yogunlukta bu yesil alanlarin bir kisminda acik hava tiyatrosunun olmasi gerektigi 4 tane teniz kortu yapacagina 2 tane teniz kortu 1 tane basketbol sahasi bir tane voleybol sahasi yapilmasi gerektigi.. plaj yapilacaksa bu plajda en az 5 adet voleybol sahasi ( iki tane direk dikeceksin cok bisey degil ) avm konusunda kesinlikle avm ye karsiyim.. hele hele kapali avm ye toptan karsiyim.. secilmis markalarin oldugu acik hava avm si super olur.. hatta ufak bir cadde bile yaratilabilir.

kesinlikle cayci kofteci durumcu falan bunlarin olmamasi gerektigine inaniyorum.. uzun sokak zaten tavuk durumcu sokagi olmus.. isteyen gitsin orda yesin..

bunlar yapilmazsa akyazi sadece stadyumdan ibaret tum dunyanin sadece orada stat var diyecegi bir mekan olacaktir.. geri kalan bilmem kac donumluk arsaninda hicbir onemi kalmayaktir..
                u will need justice at the end..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "Gemiye benzeyen stadyum" cümlesinden sonrasını okumadım. Kafa buluyorlar sanki bizle anasını sataym...

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Manevi mana da aklıma bir fikir daha geldi, şimdi işte bjk'de temele not attılar, futbolcusu teknik ekibi reklam filmi falan çekti gibi olaylar var ben çok daha manevi ve cafcaflı değil ama manası olan bir şey yapılmasını düşündüm.

Bence şu yapılsa tarihe çok tatlı bir anı olarak geçer.

Projenin mühendisleri şefleri sorumlusu her kimse 1 günlüğüne sadece 1 günlüğüne stat inşası duracak, aslında belki de çok daha hızlı ilerler o gün bilinmez ama şöyle bir şey yapılmalı. Kulüp taraftarı 1 günlüğüne inşaata almalı, sloganı, efsaneye bir harçta sen at, mabedin bir küreğini de sen salla, artık ne olursa sloganı bilemem, o gün görsel olarak insanlar gelmeli ve mühendislerin eşliğinde inşaata yardım etmeli, ya yardım etmeli bu kadar, düşünsenize bir çocuk çalışan işçiye bir alet edavat uzatıyor, yada bir orta yaşlı abi ağır bir şeyi kaldırıp bir yere götürüyor, bir dede bir ürünün yerleştirilmesinde yardımcı oluyor yada bir nene bir teyze bir abla su uzatıyor, terini siliyor işçilerin, bunları planlamaya gerek yok, şehrin insanlarını inşaata bırak bunlar kendi kendine oluşacak sahnelerdir, ayrıca yani görselin dışında şehrimizde pek tabii bir çok inşaat işinden anlayan binlerce insan var, o gün inşaat aşırı derecede ilerleyebilir bile Samimi gerçekten yardım edebilirler, ya bir gün hiç bir şey kaybettirmez ve çok şey kazandırır, evet bir teyze bir abla bir amca not yazıp temele atmaz ama gelir çimento torbası kaldırır, sadece şunu yaptırabilmek için bile bu kulüpte yönetici olmak isterdim, sonrasında istifa etmemi isteseler eder giderdim ama şunu yaptırmak isterdim.

Çok zor değil, bazı ufak şeyler çok manalıdır, keşke yapılabilseydi.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Dolgunun diğer tarafı tam bir muamma ne yapılacak ne zaman yapılacak belli değil stadyum ve diğer spor tesisleri 2015 mayıs ayında inşallah teslim edildiğinde diğer taraf ne durumda olacak belli değil 2 proje de eş zamanlı yürütülmeliydi bence geç kalındı.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamadigim sey buraya alisverismerkezi yapmak cokmu zor ? Sürekli yasayan biyer olmasi icin tek sart alisveris merkezi gerisi bos
                        İyi de yapılmayacağını nereden çıkardınız ki?

Podyumun altında kalan 1 kat komple alış veriş merkezi gibi işletmelere açılabilir.

Ki projede de Podyumun altında alış veriş için mağazalar görünüyor...

Bir ''Forum'' ayarında olmaz. Fakat yine de mağazalar olur.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Yukardaki Video, Protokoll 4000, Maraton 15000, kale arkalari 2x 7500 seyirci diyor. 40000 seyirci olmicakmiydi?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Aga cok merak ediyorum sonunda ne gibi birsey cikacak.Sanirim ordakilerin kimsenin bir projesi yok.Adamlar devet siri sakliyor sanki.25 % olayi vardi o da yalan oldu sanirim.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Altyapi egitimi ile akyaziyi yasayan trabzonspora ciddi bir gelir kapisi olacak projeler üretmenin ne gibi bir alakasi var ?

Sinemayi nereye kurmayi düsünüyosun ? Kültür Merkezi derken? Yesil alan görmek isteyen bizim memlekette yukarilara dogru cikiyo deniz kenarina inmez, senede kac konser oluyo trabzonda ? Tiyatro Kültürünü genclere asilamasi Trabzonunsporun görevimi ?

Bu konu uzar gider, görüsüne saygi duyuyorum ama bu sekilde Akyazi Kayip Sehir olur. Iyi geceler.
                              Senede baya konser oluyor Trabzon'da. Hayri Gür ve KTÜ şenlik alanından başka konser alanı yok Trabzon'da. Konser sayısı bu yüzden az. Sponsor sanatçı getirecek ama alan yok. Kasım ayında Murat Dalkılıç konseri yıkık dökük Dünya Ticaret Merkezinin altında yapıldı.

Yorum

• Esnaf konusunda ben de her yıl gittiğimde dumur oluyorum adeta:

''Bir markete girmiştim.Kola aldım.Şişe kola 0,75 kuruştu çok ucuz diye fiyatı teyid etmek maksadıyla,üzerindeki fiyat doğru mu?Neden bu kadar ucuz?''Dediğimde;

-Aliy misun,Almay misun?Almayacasan bırak oni haburaya!''

Diye bir tepkiyle karşılaşmış,hemen akabinde;

''Arkadaş için bir de sigara alacağım.''

-''Ne kadar x marka sigara?''

-''''8,50 TL.

''Ödemek için kredi kartını uzattım.''

-''Heee;haşimdi sen oni ucuz dedun ya.''

-''Eeee?''

-''Habundanda kredi kartıyla ödeduğun için 0,75 kuruş ÇAKAYRUM sana!''

-''O niye?''

-''E fark aliyruk.''

-''Abicim al da Niye Çakayrum diyorsun?''

-''E aliyrum işte.Çakayrum!''

-''Neyse,sen çak abi bana oradan ne kadarsa.Ayrıca ben ilk defa duyuyorum bu söylediğinizi.Yani kredi kartıyla fark için 0,75 kuruş almayı.''

-''Sen nerelusun?''

-''Trabzon.''

-''Nerede otiriysun?''

Alacağım bir sigara bir kola sorguya çekildik!

-''İstanbul'da oturuyorum ama ben ilk defa gördüm''

-''Vay enayiler,çakamaylar mi?E bular nasi kar edey?''

Amca çakmaya yer arıyor...

-''Dedim amca allah aşkına çek şuradan ne kadarsa acelem var.''

-''Biz nabayruk burada?Tövbe estağfurullah.Al!Habuni da unutma.Hayde güle güle''

Unutmuyorum 4 yıl öncesiydi bu vakka ve inanılmaz sinirlenmiştim çıktığımda marketten...

Esnaf eğitim programları düzenlenmeli Trabzon'da...

Tabi cesaret edebilecek birileri varsa...

Yorum

Çalışıyor...
                                X