İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 sene önce 8.5 ne sigarasıymış acabaAmca cidden çakmış . . .
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zihniyeti değiştiremezsin maalesef..trabzon rize maalesef öyle esnafla dolu.herhalde paraya cok doymuş olsalar gerek..gerçekten trabzon da yaşayan insanların ben başka şehirlere cok sık gittiklerini sanmıyorum..esnaflıktan bi haber insanlar..
Hani market kasasında durmak adama koyuyormuş gibi...
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zihniyeti değiştiremezsin maalesef..trabzon rize maalesef öyle esnafla dolu.herhalde paraya cok doymuş olsalar gerek..gerçekten trabzon da yaşayan insanların ben başka şehirlere cok sık gittiklerini sanmıyorum..esnaflıktan bi haber insanlar..Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bakildiginda degerlendirilebilirse Trabzon'a ve Trabzonspor'a cok buyuk degerler katacak bir proje umarim hersey bizim cikarimiza olur.
Proje icin nuru albayrak a bi tesekkur etmek lazim aslinda.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
İzmir'de bakkallık yapan bi Trabzonlu olarak bu esnaflık olayı hakkında bilinmeyen bi çok şey olduğunu düşünüyorum , doğal olarak kendimden örnek vericem insanlar o kadar garip ki biraz samimi davransanız size tanrılık taslar eğer bu bi bayansa size sapık muamelesi yapabiliyo ben de nötr bi vaziyette karşılıyorum müşteriyi bunun benim mizacım olduğunu düşünüyodum ama meğer kanla memleketle de bi bağantısı varmış , manisalı bi esnaf misal olarak müşterinin ağzından girer burnundan çıkar , yalar adamı yutar bizim insanımız o yörelere göre daha serkeş daha ilkeli bu yüzden hanzo olarak algılanıyoruz ama burda asıl olay müşteride bitiyo
Yorum
-
Konuya yönetici olarak ben müdahale etmezsem, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu müdahale edecek gibi.
O yüzden konumuza dönelim lütfen.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuya yönetici olarak ben müdahale etmezsem, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu müdahale edecek gibi.
O yüzden konumuza dönelim lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManevi mana da aklıma bir fikir daha geldi, şimdi işte bjk'de temele not attılar, futbolcusu teknik ekibi reklam filmi falan çekti gibi olaylar var ben çok daha manevi ve cafcaflı değil ama manası olan bir şey yapılmasını düşündüm.
Bence şu yapılsa tarihe çok tatlı bir anı olarak geçer.
Projenin mühendisleri şefleri sorumlusu her kimse 1 günlüğüne sadece 1 günlüğüne stat inşası duracak, aslında belki de çok daha hızlı ilerler o gün bilinmez ama şöyle bir şey yapılmalı. Kulüp taraftarı 1 günlüğüne inşaata almalı, sloganı, efsaneye bir harçta sen at, mabedin bir küreğini de sen salla, artık ne olursa sloganı bilemem, o gün görsel olarak insanlar gelmeli ve mühendislerin eşliğinde inşaata yardım etmeli, ya yardım etmeli bu kadar, düşünsenize bir çocuk çalışan işçiye bir alet edavat uzatıyor, yada bir orta yaşlı abi ağır bir şeyi kaldırıp bir yere götürüyor, bir dede bir ürünün yerleştirilmesinde yardımcı oluyor yada bir nene bir teyze bir abla su uzatıyor, terini siliyor işçilerin, bunları planlamaya gerek yok, şehrin insanlarını inşaata bırak bunlar kendi kendine oluşacak sahnelerdir, ayrıca yani görselin dışında şehrimizde pek tabii bir çok inşaat işinden anlayan binlerce insan var, o gün inşaat aşırı derecede ilerleyebilir bileSamimi gerçekten yardım edebilirler, ya bir gün hiç bir şey kaybettirmez ve çok şey kazandırır, evet bir teyze bir abla bir amca not yazıp temele atmaz ama gelir çimento torbası kaldırır, sadece şunu yaptırabilmek için bile bu kulüpte yönetici olmak isterdim, sonrasında istifa etmemi isteseler eder giderdim ama şunu yaptırmak isterdim.
Çok zor değil, bazı ufak şeyler çok manalıdır, keşke yapılabilseydi.
Helal
Yorum
-
Konuyu uzatmak değil amacım ama birşeyi yanlış anlayan arkadaşlara ben münferit bir örnek aktardım.
Geneli itibariyle sadece benim gördüğüm bazı değişik durumlardan birtanesini aktardım ve esnaftaki genel hava da bu zaten.
Müşteride sıkıntı vardır.Benim esnafım yapmaz öyle şey.Çok cana yakındır o yüzden çakmıştır.Burada müşteride bence sorun vardır diyen arkadaşları ellerinden öpüyorum.Dialog ortada...
Arkadaşlar ben de TrabzonluyumBenim memleketim insanı şöyledir,böyledir.Bunu en az senin kadar iyi biliyorum ve esnafımızın belli bir bölümünde sorun var.Bunu dile getirmek için bir anekdot paylaştım.
Yoksa kimin haddine esnafa bazı yapılanlar genel olarak esnafımızda var olan davranışlar,hatalı ve yanlıştır demek.
Neyse Stat hakkında küçük birşey söyleyeyim;
Herkesin bir hayali vardı ama yapılan model bu.Bizim de sözümüzün dinlenmesini,fikrimizin en azından sorulmasını istedik ama nerede yaşadığımızı unuttuk bir an.
Ne demiş şair:''Hayalle yaşayanın ...''
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyu uzatmak değil amacım ama birşeyi yanlış anlayan arkadaşlara ben münferit bir örnek aktardım.
Geneli itibariyle sadece benim gördüğüm bazı değişik durumlardan birtanesini aktardım ve esnaftaki genel hava da bu zaten.
Müşteride sıkıntı vardır.Benim esnafım yapmaz öyle şey.Çok cana yakındır o yüzden çakmıştır.Burada müşteride bence sorun vardır diyen arkadaşları ellerinden öpüyorum.Dialog ortada...
Arkadaşlar ben de TrabzonluyumBenim memleketim insanı şöyledir,böyledir.Bunu en az senin kadar iyi biliyorum ve esnafımızın belli bir bölümünde sorun var.Bunu dile getirmek için bir anekdot paylaştım.
Yoksa kimin haddine esnafa bazı yapılanlar genel olarak esnafımızda var olan davranışlar,hatalı ve yanlıştır demek.
Neyse Stat hakkında küçük birşey söyleyeyim;
Herkesin bir hayali vardı ama yapılan model bu.Bizim de sözümüzün dinlenmesini,fikrimizin en azından sorulmasını istedik ama nerede yaşadığımızı unuttuk bir an.
Ne demiş şair:''Hayalle yaşayanın ...''
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi benim mesajım size ithafen değildi sizin başınıza gelen çok spesifik hakikaten yorumunuz okudum ve size sonuna kadar hak verdim inanın yazdığım yorumun sizinle hiç bi alakası ya da size hiç bir iğnelemes yoktu inanın ki.
Yorum
Yorum