Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Niye mi giriyorum? Ibret vesikasi oldugu icin giriyorum bu basliga. Bakip bakip aciyorum halimize, sagolasin basligin demirbasi olarak yardimci oluyorsun bu duruma.
    Kendini kandırıyorsun sen, sende merak içinde bu gün yeni resim bilgi var mı diye girip çıkıyorsun bu başlığa.

Yorum

• Yahu gecin su hikayeleri de gercekle yüzlesin.

Hala daha hayal alemindesiniz, nasil bir fantazidir bu anlamadim gitti.

Kendinizin dahi inanmadigi hatta anlamadigi cikarimlar koymayin ortaya.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yahu gecin su hikayeleri de gercekle yüzlesin.

Hala daha hayal alemindesiniz, nasil bir fantazidir bu anlamadim gitti.

Kendinizin dahi inanmadigi hatta anlamadigi cikarimlar koymayin ortaya.
        Sen kendi pencerenden bakmaya devam et MaEsTrO. Biz hayal aleminde değiliz , fantezide kurmuyoruz. Bu zamana kadar bitmeyecek başlanmayacak denilen stadyum, şimdilerde de bu şekilde eleştiriliyor. Kendi adıma konuşuyorum heyecan duyuyorum bu fantezi diye adlandırılır veya hayal dünyası çokta dert değil

Yorum

• Sarhos da sarhos oldugunu reddeder, ben sarhosum demez.

O yüzden anliyorum bu inkar halinizi.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Sarhos da sarhos oldugunu reddeder, ben sarhosum demez.

O yüzden anliyorum bu inkar halinizi.
            Seninle aynı düşünceyi taşımak zorundamıyız ? Buda yeni moda oldu aynı düşüncede olmadın mı yandın, eleştirilmekten hoşlanmazlar ama eleştirmekten de geri kalmazlar.
            En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 22:08.

Yorum

• Ben stadi begenmek zorunda miyim?

Hazretlerinin caldigi kupanin diyetini kabullenmek zorunda miyim?

Kiytirik bir stad icin davami unutmak zorunda miyim?

Stad olunca ucacagiz, kacacagiz, yikacagiz fantazilerine kanmak zorunda miyim?
              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Ben stadi begenmek zorunda miyim?

Hazretlerinin caldigi kupanin diyetini kabullenmek zorunda miyim?

Kiytirik bir stad icin davami unutmak zorunda miyim?

Stad olunca ucacagiz, kacacagiz, yikacagiz fantazilerine kanmak zorunda miyim?
                Kimse sana beğen,kabullen,unut,kan demiyor. Sanki gırtlağına oturmuşlar da zorla beğeneceksin bunu diyorlar, boşuna ehvamlanma

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kimse sana beğen,kabullen,unut,kan demiyor. Sanki gırtlağına oturmuşlar da zorla beğeneceksin bunu diyorlar, boşuna ehvamlanma
                  Kendi yazdiginla celisiyorsun.

E ben size benimle ayni seyi düsün mü dedim? Size direk bir lafim mi oldu da benimle laf yaristiriyorsunuz? Mesajmi alintilayip fitili atesleyen sizsiniz.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Bu düzende sicramamiz imkansiz lakin sicrama kelimesinden iki harf atinca ortaya cikan eylemi gerceklestirmemiz baki.

Hala daha statla sampiyonluk geleceginizi saniyorsunuz.
                    Burada lafı uzay boşluğuna mı söyledin . Lafı söyle sonra alıntılıyarak fitili ateşleyen biz olalım. Zeytin yağı gibi su üstüne çıkmak buna denir sanırım. Neyse bu kadar yeter.!
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 22:41.

Yorum

• Birakin beyler hadi gelin stadi konusalim.

Son aylarda stad tez sekilde yükselmeye basladi ve birseyler oluyor.Hayirlisi bakalim heyecan var tabi hele hele gurbette olanlar icin.

Saygilar

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        içimden bir ses bu stadın ilerde Trabzonspor için müthiş bir sıçrama tahtası olacağını söylüyor
                        Bu kepaze düzende, bu rezil düzende hep sıçrasak ne olur? Yine şikeyle, yalanla, dolanla, hileyle, hurdayla şampiyonluklarımız çalınmayacak mı zannediyorsun? Yine şike yapanların yanına kar kalmayacak mı zannediyorsun? Yine siyasiler, medya, iş dünyası suçlunun yanında yer almayacak mı zannediyorsun?
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Yarasi olan gocunuyormus demek ki.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

Yarasi olan gocunuyormus demek ki.
                            He güli he

Yorum

• Kimlere laf anlatmaya calisiyormusuz meger.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kepaze düzende, bu rezil düzende hep sıçrasak ne olur? Yine şikeyle, yalanla, dolanla, hileyle, hurdayla şampiyonluklarımız çalınmayacak mı zannediyorsun? Yine şike yapanların yanına kar kalmayacak mı zannediyorsun? Yine siyasiler, medya, iş dünyası suçlunun yanında yer almayacak mı zannediyorsun?
                                ilk şampiyonluğumuzda bir hevestir olsun renk kattı dediler. 2 oldu şanstır dediler. 3 oldu kedidir o kedi dediler. 4 5 6 derken herkes bu küçük ama yüreği büyük şehre karşı omuz omuza verdi.. şampiyonluğumuz bir kez mi çalındı ? hayır. peki buna rağmen mücadeleyi bıraktık mı? hayır. stat yeniledik, üstünü kapattık, transfer yaptık, bilet alıp maça gittik.. sonuç değişti mi? hayır.. bundan sonra da belki değişmeyecek ama hem hakkımız olan kupamıza hem de yeni stadımıza bu kadar yaklaşmışken düzen böyle gidecek diyip işin içinden çıkmak bana çok basit ve korkakça geliyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X