Niye mi giriyorum? Ibret vesikasi oldugu icin giriyorum bu basliga. Bakip bakip aciyorum halimize, sagolasin basligin demirbasi olarak yardimci oluyorsun bu duruma.
Kendini kandırıyorsun sen, sende merak içinde bu gün yeni resim bilgi var mı diye girip çıkıyorsun bu başlığa.
Hala daha hayal alemindesiniz, nasil bir fantazidir bu anlamadim gitti.
Kendinizin dahi inanmadigi hatta anlamadigi cikarimlar koymayin ortaya.
Sen kendi pencerenden bakmaya devam et MaEsTrO. Biz hayal aleminde değiliz , fantezide kurmuyoruz. Bu zamana kadar bitmeyecek başlanmayacak denilen stadyum, şimdilerde de bu şekilde eleştiriliyor. Kendi adıma konuşuyorum heyecan duyuyorum bu fantezi diye adlandırılır veya hayal dünyası çokta dert değil
Sarhos da sarhos oldugunu reddeder, ben sarhosum demez.
O yüzden anliyorum bu inkar halinizi.
Seninle aynı düşünceyi taşımak zorundamıyız ? Buda yeni moda oldu aynı düşüncede olmadın mı yandın, eleştirilmekten hoşlanmazlar ama eleştirmekten de geri kalmazlar.
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 22:08.
Kimse sana beğen,kabullen,unut,kan demiyor. Sanki gırtlağına oturmuşlar da zorla beğeneceksin bunu diyorlar, boşuna ehvamlanma
Kendi yazdiginla celisiyorsun.
E ben size benimle ayni seyi düsün mü dedim? Size direk bir lafim mi oldu da benimle laf yaristiriyorsunuz? Mesajmi alintilayip fitili atesleyen sizsiniz.
Bu düzende sicramamiz imkansiz lakin sicrama kelimesinden iki harf atinca ortaya cikan eylemi gerceklestirmemiz baki.
Hala daha statla sampiyonluk geleceginizi saniyorsunuz.
Burada lafı uzay boşluğuna mı söyledin . Lafı söyle sonra alıntılıyarak fitili ateşleyen biz olalım. Zeytin yağı gibi su üstüne çıkmak buna denir sanırım. Neyse bu kadar yeter.!
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 22:41.
içimden bir ses bu stadın ilerde Trabzonspor için müthiş bir sıçrama tahtası olacağını söylüyor
Bu kepaze düzende, bu rezil düzende hep sıçrasak ne olur? Yine şikeyle, yalanla, dolanla, hileyle, hurdayla şampiyonluklarımız çalınmayacak mı zannediyorsun? Yine şike yapanların yanına kar kalmayacak mı zannediyorsun? Yine siyasiler, medya, iş dünyası suçlunun yanında yer almayacak mı zannediyorsun?
Bu kepaze düzende, bu rezil düzende hep sıçrasak ne olur? Yine şikeyle, yalanla, dolanla, hileyle, hurdayla şampiyonluklarımız çalınmayacak mı zannediyorsun? Yine şike yapanların yanına kar kalmayacak mı zannediyorsun? Yine siyasiler, medya, iş dünyası suçlunun yanında yer almayacak mı zannediyorsun?
ilk şampiyonluğumuzda bir hevestir olsun renk kattı dediler. 2 oldu şanstır dediler. 3 oldu kedidir o kedi dediler. 4 5 6 derken herkes bu küçük ama yüreği büyük şehre karşı omuz omuza verdi.. şampiyonluğumuz bir kez mi çalındı ? hayır. peki buna rağmen mücadeleyi bıraktık mı? hayır. stat yeniledik, üstünü kapattık, transfer yaptık, bilet alıp maça gittik.. sonuç değişti mi? hayır.. bundan sonra da belki değişmeyecek ama hem hakkımız olan kupamıza hem de yeni stadımıza bu kadar yaklaşmışken düzen böyle gidecek diyip işin içinden çıkmak bana çok basit ve korkakça geliyor..
Yorum