İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçimden bir ses bu stadın ilerde Trabzonspor için müthiş bir sıçrama tahtası olacağını söylüyorNede olsa anlamamaya programlanmışız
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizler anlamayız AhmetNede olsa anlamamaya programlanmışız
neyse ikili polemik olmasın.
bjk stadından her gün düzenli bilgiler vs geliyor çalışanlardan. bizde bi tane vardı onu da kovduk sağolsunlar. ama inşaatları kıyaslayınca stadımız çok iyi gidiyor. bitse de herkes rahatlasa.
Yorum
-
* Öyle sıçrayacağız'ki Mars'ta Şampiyon olan ilk Türk takımı olacağız,bende inanıyorumTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun anlamamak değil sorun anlatabilmek. delilsiz belgesiz bilgisiz içinde ki kuru bir sesi anlamamız beklenemez zatenneyse ikili polemik olmasın.
bjk stadından her gün düzenli bilgiler vs geliyor çalışanlardan. bizde bi tane vardı onu da kovduk sağolsunlar. ama inşaatları kıyaslayınca stadımız çok iyi gidiyor. bitse de herkes rahatlasa.
Bu ne güzel cevaptır helalEn son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 21:03.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Öyle sıçrayacağız'ki Mars'ta Şampiyon olan ilk Türk takımı olacağız,bende inanıyorum
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu düzende sicramamiz imkansiz lakin sicrama kelimesinden iki harf atinca ortaya cikan eylemi gerceklestirmemiz baki.
Hala daha statla sampiyonluk geleceginizi saniyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada stadyum olunca şampiyonluk geleceğinden bahseden kim ? Bunu nerede okudunuz nerede duydunuz. Güzel bir stadyumun heyecanı içinde olmak suç mu ?
Tutturmussunuz bir stad türküsü gidiyorsunuz.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
* Delilsiz,Belgesiz,Bilgisiz82 Puan aldın (Yazıyla : seksen İki ) Şampiyonluğunu çaldılar Stad yapıyorlar, yarın yine çalarlar Hvauz yaparlar onunla oyalanırsın, ondan sonra yine çalarlar tesis yaparlar felan filan bitmez yani. Ha ben betonla mutluyum bana karışma arkadaş diyorsanız onada eyvallah
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin heyecani arkadasim bu? Futbol sonuc oyunudur, kimse stadin askina desteklemnez takimini. Ortada sonuc olmadiktan sonra, adamlar nokta nokta ruhumuza tecavüz ettikten sonra Avni Aker'de olsan ne yeni stada gecsen ne?
Tutturmussunuz bir stad türküsü gidiyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman ne işin var bu başlıkta söylermisin bana neden takip ediyorsun bu inşaat başlığını ?Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyin heyecani arkadasim bu? Futbol sonuc oyunudur, kimse stadin askina desteklemnez takimini. Ortada sonuc olmadiktan sonra, adamlar nokta nokta ruhumuza tecavüz ettikten sonra Avni Aker'de olsan ne yeni stada gecsen ne?
Tutturmussunuz bir stad türküsü gidiyorsunuz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum