Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * Albert Einstein seni diyerek kafana göre kurnazlık yapmayacaksın senin tuttuğun fare kadar benim kedi sevmişliğim var
    Sedat kediyi fareyi bırak da sana soru sorduktan sonra verdiğin cevap normal mi sence ? Albert Einstein verdiğin cevaba bence en hafif tepkiydi !

Yorum

• içimden bir ses bu stadın ilerde Trabzonspor için müthiş bir sıçrama tahtası olacağını söylüyor

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        içimden bir ses bu stadın ilerde Trabzonspor için müthiş bir sıçrama tahtası olacağını söylüyor
        Bizler anlamayız Ahmet Nede olsa anlamamaya programlanmışız

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizler anlamayız Ahmet Nede olsa anlamamaya programlanmışız
          sorun anlamamak değil sorun anlatabilmek. delilsiz belgesiz bilgisiz içinde ki kuru bir sesi anlamamız beklenemez zaten neyse ikili polemik olmasın.

bjk stadından her gün düzenli bilgiler vs geliyor çalışanlardan. bizde bi tane vardı onu da kovduk sağolsunlar. ama inşaatları kıyaslayınca stadımız çok iyi gidiyor. bitse de herkes rahatlasa.

Yorum

• * Öyle sıçrayacağız'ki Mars'ta Şampiyon olan ilk Türk takımı olacağız,bende inanıyorum
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorun anlamamak değil sorun anlatabilmek. delilsiz belgesiz bilgisiz içinde ki kuru bir sesi anlamamız beklenemez zaten neyse ikili polemik olmasın.

bjk stadından her gün düzenli bilgiler vs geliyor çalışanlardan. bizde bi tane vardı onu da kovduk sağolsunlar. ama inşaatları kıyaslayınca stadımız çok iyi gidiyor. bitse de herkes rahatlasa.
              kuru bir sesi anlamamız beklenemez zaten

Bu ne güzel cevaptır helal
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.03.2014, 21:03.

Yorum

• Bu düzende sicramamiz imkansiz lakin sicrama kelimesinden iki harf atinca ortaya cikan eylemi gerceklestirmemiz baki.

Hala daha statla sampiyonluk geleceginizi saniyorsunuz.
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Öyle sıçrayacağız'ki Mars'ta Şampiyon olan ilk Türk takımı olacağız,bende inanıyorum
                  bi tanede olumlu mesaj yaz be arkadaşım

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu düzende sicramamiz imkansiz lakin sicrama kelimesinden iki harf atinca ortaya cikan eylemi gerceklestirmemiz baki.

Hala daha statla sampiyonluk geleceginizi saniyorsunuz.
                    Burada stadyum olunca şampiyonluk geleceğinden bahseden kim ? Bunu nerede okudunuz nerede duydunuz. Güzel bir stadyumun heyecanı içinde olmak suç mu ?

Yorum

• Kale arkasından protokol tribünü

İsmail Tatlıcı İnstagram..

Yorum

Burada stadyum olunca şampiyonluk geleceğinden bahseden kim ? Bunu nerede okudunuz nerede duydunuz. Güzel bir stadyumun heyecanı içinde olmak suç mu ?
                        Neyin heyecani arkadasim bu? Futbol sonuc oyunudur, kimse stadin askina desteklemnez takimini. Ortada sonuc olmadiktan sonra, adamlar nokta nokta ruhumuza tecavüz ettikten sonra Avni Aker'de olsan ne yeni stada gecsen ne?

Tutturmussunuz bir stad türküsü gidiyorsunuz.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• * Delilsiz,Belgesiz,Bilgisiz 82 Puan aldın (Yazıyla : seksen İki ) Şampiyonluğunu çaldılar Stad yapıyorlar, yarın yine çalarlar Hvauz yaparlar onunla oyalanırsın, ondan sonra yine çalarlar tesis yaparlar felan filan bitmez yani. Ha ben betonla mutluyum bana karışma arkadaş diyorsanız onada eyvallah
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Neyin heyecani arkadasim bu? Futbol sonuc oyunudur, kimse stadin askina desteklemnez takimini. Ortada sonuc olmadiktan sonra, adamlar nokta nokta ruhumuza tecavüz ettikten sonra Avni Aker'de olsan ne yeni stada gecsen ne?

O zaman ne işin var bu başlıkta söylermisin bana neden takip ediyorsun bu inşaat başlığını ?

Yorum

O zaman ne işin var bu başlıkta söylermisin bana neden takip ediyorsun bu inşaat başlığını ?
                              Niye mi giriyorum? Ibret vesikasi oldugu icin giriyorum bu basliga. Bakip bakip aciyorum halimize, sagolasin basligin demirbasi olarak yardimci oluyorsun bu duruma.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

ölmüş bitmiş avrupaya bile gidemeyen gs statla birlikte kazandığı yüksek paralarla ve iyi bir idare ile 2 yıl şampiyon oldu.. geçiniz bu lafları.. sen 82 puan aldın ama devre arası ekonomin mükemmel olsaydı çok iyi bir forvet alsaydın 83 puanla şikeye rağmen şampiyon olacaktın belki... kısaca bu zaman da futbol = para, para = yeni ve yüksek kapasiteli stat.. denklemi kurmak zor değil.. istisnaları söyleyenler çıkacaktır şimdi.. eğer sen istisna olmayı istemiyorsan tabi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X