Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kale arkası ve maratonun üst katı 24 müydü, o konuda bişey demiş miydi?
    evet üst kat 24 ,alt kat 22 demişti. Bir öz eleştiride kendime getireyim; Ben okuduğumu biliyorum iyide hatırlıyorum alt kat için 24, üst kat için 25 diye ama yanlış bilgiymiş demek bu yüzden özür dilerim herkesten .

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Platform localrin arklarda mi olacak? Gerçi proje resimlerini simdi inceledim cari platformun üstünden basliyor ve platform 2 kat üzerine kurulmus
      Evet, o yeni yapılmaya başlanan yerin arkası komple platform, aşağı yukarı tribün kadar genişliği var.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mimarın inşaat başlamadan önce Skyscrapercity forumunda Horyanlı nicki ile yazan arkadaşa attığı mailde sıra bilgileri şöyleydi.

Numarali Tribun: 23 sıra (alt kat) - 2 kat loca (49 adet) - 9 sıra (üst kat)

Maraton Tribun: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)

Kale Arkası Tribün: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
        Wuuuuu, en az 8 sayfamız daha var abi

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi burada baktığımız zaman Gökhan Karakaşın yaptığı habere güveneceğiz projeyi o gördü. Loca üstünde kalan tribün 3 basamak. Alt kat 22 sıra kale arkaları da aynı 22 sıra olacak.
          O haberi yapan arkadaşa nasıl güveneceksin anlamadım kapasite 40.061 dedi kapalı tribünü için ise 19 basamak dedi kesit planında 19 görülmez 22 görülür ayrıca loca üstü için 3 sıra dedi geçenlerde şantiye şefinin paylaşıp sildiği kesit planında ben en az 7 basamak saydım tam belli değildi ama 3 olmadığı kesin.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

evet üst kat 24 ,alt kat 22 demişti. Bir öz eleştiride kendime getireyim; Ben okuduğumu biliyorum iyide hatırlıyorum alt kat için 24, üst kat için 25 diye ama yanlış bilgiymiş demek bu yüzden özür dilerim herkesten .
            Neyine özür diliyorsun Fatih? Hekimoğlu abimizin yazdıklarına baksana adam zamanında ne demiş... Bu stad bitmeden tam ne olacağını bilmek imkansız

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O haberi yapan arkadaşa nasıl güveneceksin anlamadım kapasite 40.061 dedi kapalı tribünü için ise 19 basamak dedi kesit planında 19 görülmez 22 görülür ayrıca loca üstü için 3 sıra dedi geçenlerde şantiye şefinin paylaşıp sildiği kesit planında ben en az 7 basamak saydım tam belli değildi ama 3 olmadığı kesin.
              Tam ortadan kesit alınmıştır abi ondan 19 görünmüştür

Ulan ağlanacak halimize gülüyoruz artık, ne iş bu ya...

Yorum

Evet, o yeni yapılmaya başlanan yerin arkası komple platform, aşağı yukarı tribün kadar genişliği var.
                Agbi o kadar genişliğe platformu olurmuş yaa.. Eğer bu kadar genişliği var ise birakin catida o alt tarflarini kapatmasinlar. Maratonunda ayni olduğunu düşünürsek bu tribün altkarina restorantı yaplsa iyi is yapar. Buda gelir demek. Eğer tribün altlari kapatilacaksa catindan o alt tarafi acik olmasi düşüncesine kapildim şuanda. Buralarda bile gelir elde edebiliriz. Disariya atacan masalari oooh mis karsinda trabzon, karadeniz, doğa, yeşillik, bu staddan adam akilli gelir elde etmemiz lazim. Yönetim tek loca konusunda bakmamali buralara. İs yerleri bile kurulabilir. $$$$$$$$$ para para para

Yorum

• Bu arada forumunu yeni açan izleyicilerimiz için; 4-5 sayfa geride bugünün fotoğrafları vardır, biraz karıştırdık da biz başlığı, kusura bakmayın

Yorum

Agbi o kadar genişliğe platformu olurmuş yaa.. Eğer bu kadar genişliği var ise birakin catida o alt tarflarini kapatmasinlar. Maratonunda ayni olduğunu düşünürsek bu tribün altkarina restorantı yaplsa iyi is yapar. Buda gelir demek. Eğer tribün altlari kapatilacaksa catindan o alt tarafi acik olmasi düşüncesine kapildim şuanda. Buralarda bile gelir elde edebiliriz. Disariya atacan masalari oooh mis karsinda trabzon, karadeniz, doğa, yeşillik, bu staddan adam akilli gelir elde etmemiz lazim. Yönetim tek loca konusunda bakmamali buralara. İs yerleri bile kurulabilir. $$$$$$$$$ para para para
                    O platforma çatıda oturtulacak Koray o zaman o kadar dolaşım alanı kalmayacaktır.

Yorum

O platforma çatıda oturtulacak Koray o zaman o kadar dolaşım alanı kalmayacaktır.
                      Ya hu agbi birakta az hayal kurim yaa

Yorum

Mutlaka. Balkona masa atma olayı da düşünülebilir. Maç günü sıkıntı olabilir ama diğer günler iyi iş yapar

Yorum

Ya hu agbi birakta az hayal kurim yaa
                          Epey kalır yine, darlanma sen, maç günleri dışında atarız biz masamızı

Yorum

Mutlaka. Balkona masa atma olayı da düşünülebilir. Maç günü sıkıntı olabilir ama diğer günler iyi iş yapar
                            Agbi bu fatih agbi bütün hayallerini yikti Ama her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan ( balkon )caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
                            En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 21:35.

Yorum

Agbi bu fatih agbi bütün hayallerini yikti Ama her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
                              Yer olacak mutlaka baksana düşmeyelim diye duvar bile yapılıyor oraya çok düşünceliler

Yorum

Agbi bu fatih agbi bütün hayallerini yikti Ama her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
                                Şüphesiz. Deniz tarafı kale arkası Trabzon'un yeni cazibe merkezi olmaya aday

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X