İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Platform localrin arklarda mi olacak? Gerçi proje resimlerini simdi inceledim cari platformun üstünden basliyor ve platform 2 kat üzerine kurulmus
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMimarın inşaat başlamadan önce Skyscrapercity forumunda Horyanlı nicki ile yazan arkadaşa attığı mailde sıra bilgileri şöyleydi.
Numarali Tribun: 23 sıra (alt kat) - 2 kat loca (49 adet) - 9 sıra (üst kat)
Maraton Tribun: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Kale Arkası Tribün: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi burada baktığımız zaman Gökhan Karakaşın yaptığı habere güveneceğiz projeyi o gördü. Loca üstünde kalan tribün 3 basamak. Alt kat 22 sıra kale arkaları da aynı 22 sıra olacak.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet üst kat 24 ,alt kat 22 demişti. Bir öz eleştiride kendime getireyim; Ben okuduğumu biliyorum iyide hatırlıyorum alt kat için 24, üst kat için 25 diye ama yanlış bilgiymiş demek bu yüzden özür dilerim herkesten .
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO haberi yapan arkadaşa nasıl güveneceksin anlamadım kapasite 40.061 dedi kapalı tribünü için ise 19 basamak dedi kesit planında 19 görülmez 22 görülür ayrıca loca üstü için 3 sıra dedi geçenlerde şantiye şefinin paylaşıp sildiği kesit planında ben en az 7 basamak saydım tam belli değildi ama 3 olmadığı kesin.
Ulan ağlanacak halimize gülüyoruz artık, ne iş bu ya...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet, o yeni yapılmaya başlanan yerin arkası komple platform, aşağı yukarı tribün kadar genişliği var.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgbi o kadar genişliğe platformu olurmuş yaa.. Eğer bu kadar genişliği var ise birakin catida o alt tarflarini kapatmasinlar. Maratonunda ayni olduğunu düşünürsek bu tribün altkarina restorantı yaplsa iyi is yapar. Buda gelir demek. Eğer tribün altlari kapatilacaksa catindan o alt tarafi acik olmasi düşüncesine kapildim şuanda. Buralarda bile gelir elde edebiliriz. Disariya atacan masalari oooh mis karsinda trabzon, karadeniz, doğa, yeşillik, bu staddan adam akilli gelir elde etmemiz lazim. Yönetim tek loca konusunda bakmamali buralara. İs yerleri bile kurulabilir. $$$$$$$$$ para para para
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO platforma çatıda oturtulacak Koray o zaman o kadar dolaşım alanı kalmayacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgbi o kadar genişliğe platformu olurmuş yaa.. Eğer bu kadar genişliği var ise birakin catida o alt tarflarini kapatmasinlar. Maratonunda ayni olduğunu düşünürsek bu tribün altkarina restorantı yaplsa iyi is yapar. Buda gelir demek. Eğer tribün altlari kapatilacaksa catindan o alt tarafi acik olmasi düşüncesine kapildim şuanda. Buralarda bile gelir elde edebiliriz. Disariya atacan masalari oooh mis karsinda trabzon, karadeniz, doğa, yeşillik, bu staddan adam akilli gelir elde etmemiz lazim. Yönetim tek loca konusunda bakmamali buralara. İs yerleri bile kurulabilir. $$$$$$$$$ para para para
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa hu agbi birakta az hayal kurim yaa
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMutlaka. Balkona masa atma olayı da düşünülebilir. Maç günü sıkıntı olabilir ama diğer günler iyi iş yaparAma her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan ( balkon )caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 21:35.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgbi bu fatih agbi bütün hayallerini yiktiAma her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgbi bu fatih agbi bütün hayallerini yiktiAma her ne kadar yer kaplasada yine o kenar kisimlarina masa koysan caafe de olsa nargile ile yine iyi bir is imkani olabilir ve müşteri kesinlikle çekebilir diye dusunuyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum