Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok romantik arkadaşlar varmış burada yahu...

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      neye göre tutmaz ? bana açıklamasını da yap içini doldur bu dediğinin. avni akerin benim için tek olumlu yanı burada kazandığımız 7 lig ve onlarca kupa şampiyonluğu o kadar.. fiziksel açıdan bana ve taraftara eziyetten başka bir şey vermiyor.. akyazı kompleks olarak seçilebilecek en güzel yerdi. ve iyi ki de oraya yapılıyor. gerçek taraftarı şimdi görecez. en azından "şehrin göbeğinde" dediğimiz stadı 15 bin kişi zor gönderiyordu bir de şehirden 3-5 dk mesafede ki yerde taraftarı görelim.. ne de olsa her yerde futbol şehri demeyi biliyor herkes..
      şundan bahsediyorum.dünyanın en modern stadına sahip olsak bile o atmosferi yakalamamız bana göre mümkün değil.mevcut stadın fiziksel açıdan yetersiz olduğunu inkar etmiyorum.peki şunu düşünelim.orada aldığımız galibiyetlerde, Hüseyin Avni Aker'in, günün imkan ve koşullarıyla en çok da inançla yapılmış o stadda aldığımız galibiyetlerdeki kadar sevinebilek miyiz?yeteri kadar içten ağlayabilecek miyiz?yeteri kadar öfkelenebilecek miyiz?o stad sadece bir beton yığını değil.o kadar çok anlam ifade ediyor ki.sence Trabzon' halkının en çok doldurma ve heslere karşı bilinçlenmesi konusunda ortak paydada buluşan insanlar boş mu düşünüyor?Trabzonspor'un stadını denizden çaldığımız o yerin üstüne inşa etmek ne kadar doğru?Trabzonspor'u Trabzonspor yapan kıyılarına sertçe vuran o özgür dalgalar değil mi?.
      Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
      Son nefese kadar Trabzonspor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şehrin dışındaki boşluklara (çoğu zaman doğal doku tahrip edilerek) yapılan 5-10 blok ile mi "planlı yapılaşma" oluyor?

Veyahut mevcut yapıları (planlı veya plansız yapılmış olsun) yıkıp yerlerine alışveriş merkezleri dikmek?

Belli bir plan var da o plan ne planı?

Trabzon'da kıt kanaat geçinen yığınları, ellerindeki bir kaç tutar dalı alarak zenginmiş hissi veren para harcama mekanlarına doluşturmak da bir planın ürünü tabi. Futbol bunun neresinde? Söyleyeyim; "10 dakika uzağında" ...
        Kentsel dönüşüm yapılan her yere alış veriş merkezi yapılmıyor olayı çarpıtma bence. 10 dk ileri alınınca mı plan oluyor Avni akerin yerinde olsa plan olmayacak mıydı .

Yorum

• olaya duygusal yönden bakmam normal değilmi.Endüstriel futbolu yıkan Anadolu devrimi gerçekleştirmiş bir takımın taraftarı olduğuma göre bence normal.
          Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mihribansoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olaya duygusal yönden bakmam normal değilmi.Endüstriel futbolu yıkan Anadolu devrimi gerçekleştirmiş bir takımın taraftarı olduğuma göre bence normal.
            O açıdan bakmamak anormal bir durum.

Ama ne yazık ki taraftarımız bu gerçeklerin farkında değil, bu konuda da ısrar ediyor.

Yorum

olaya duygusal yönden bakmam normal değilmi.Endüstriel futbolu yıkan Anadolu devrimi gerçekleştirmiş bir takımın taraftarı olduğuma göre bence normal.
              Mihriban her şeyin bir yaşama zamanı var doğar yaşar ve ölür. Avni aker de doğdu yaşadı ve yıkılacak miadı doldu artık olayı o kadar da duygusallığa vurmanın anlamı yok. 7 şampiyonluk kazanıldı evet ama bu onun yıkılmasına engel değil. İçimizde avni aker olacaktır kimse onu söküp atacak değil.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kentsel dönüşüm yapılan her yere alış veriş merkezi yapılmıyor olayı çarpıtma bence. 10 dk ileri alınınca mı plan oluyor Avni akerin yerinde olsa plan olmayacak mıydı .
                Avni Aker'in yeri ve etrafı düzgün şekilde kullanılsa planlı derdim. Trabzon'un en güzel yerlerinden biri bertaraf edildi.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bursaspor da yeni stadını farklı bir yere yapıyor ama şehrin tam göbeğindeki bir yere.
                  Ha şimdi dersiniz ki Trabzon'da yer mi vardı da yapılmadı; Avni Aker'i yıkardın, aynı yere yapardın ne yapacaksan.

Bursa'daki yeni stat 80 bin Trabzonlu'nun yaşadığı bir mahalleye yapılıyor bu arada, burada bir kupa finali oynamak efsane olur..

Yorum

• Olaya stadyum olarak bakmayın Trabzon olarak bakın bence Akçabatla birleşmesi adına böyle bir yatırım gerekliydi. Bu benim düşüncem. Neyse bu konuyu tartışmak havanda su dövmek kadar saçma dolgusu bitmiş stadyum başlamış geriye dönüşü olmayan bir konu hakkında tartışmak gereksiz.

Yorum

• korkum ve endişem Trabzonspor'un manevi açıdan bazı şeyler kaybedicek olması.

Yorum

• Yenildigimiz sey endustriyel futbol. Bende Avni Aker'in yerinde yapilsin isterim ama, malesef Avni Aker'in yerinde endustriyel futbolun gereklerine uygun birseyler yapabilmek mumkun degil (Akyazi'da ne kadar yapiliyor ayri bir tartisma konusu). Ayrica bazen degisiklik iyidir. Takimin ve sehrin biraz degisiklige ihtiyaci var ve atalarimizin dedigi gibi tebdil-i mekanda ferahlik vardir. Buyuk hedeflerimiz varsa, sampiyonluklar kazanmak istiyorsak buyumek zorundayiz ve bunun parcalarindan biri de modern, gelir getirici satdyum. Yine soyluyorum malesef Mevcut yerde bunu yapabilmek mumkun degil...
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• 06.03.2014

İsmail Tatlici

Yorum

• Tribununde diklik derecesini cok iyi ayarlamislar ..ne cok nede az
                            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• tribünler biraz daha dik yapılabilirdi...

Yorum

korkum ve endişem Trabzonspor'un manevi açıdan bazı şeyler kaybedicek olması.
                                Halihazırda kaybettiği onca manevi şeyden sonra mı?
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X