Bekir kardeşim resimler için ve harcadığın emek ve zamanın için teşekkürler şuana kadarki en güzel ve en detaylı resimler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkadar mesafe yok orda taş çatlasın 7 yada8 dirANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 metre ile 9 metre arası ama çizginin gerçekten saha ölçüsümü.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stadyum demeye bin sahit lazim.
Bu mesafe Saha çizgileri ile mi belirleniyor. Yoksa Çimlerin bittiği o yerle mi.
Çünkü o arada 2 metre var nerden baksanDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak ismail.tatlici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bir ek daha yapayım, Sabah ki Toplantıda burda yazılı elestirilerin bir kısmını az cok dile getirdim, sonuc olarak suandaki inşaa sı devam eden A-B-L blokların inşaa hızını artırma ve mart sonuna Loca tarafı olan 150m lik yerin betonarmesi bitmis olacak,
işte ondan sonra neyin nasıl olacagı ile ilgili daha fazla fikir sahibi olunacak gibime geliyor.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMart sonu ile ilgili yazı
Yorum
-
resimler gerçekten harika. haftada 2 3 kez geçiyorum oradan ancak bu resimler gerçekten çok net gösteriyor çalışmaları. her fotoğrafta 20 30 kişi çalışıyor. maaşallah diyeyim.
bu arada hayri güre gittim bugün peşinden 19 mayısa.. yeni stat yeni salon gibisi yok.. kısa sürede bitecek inşallah..
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkadar mesafe yok orda taş çatlasın 7 yada8 dir2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum