yüksek kaliteli pikselli resim olsa iyi olurdu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Valla kaliteli bi mebran kullanılır ve bir dış aydınlatma yapılırsa bence stadyum çok güzel görünebilir.
ben iki dakikada şöyle çok amatörce bişey yaptım. bu minvalde dış aydınlatmayla güzel bi görünüm elde edebilir. mesela bu şekilde aydılatılmış bi stadyum bence TT arenadan aha güzel görünüyo.
bu saatten sonra değiştirilmesi imkansız şeyler yerine böyle ekstra şeyler için kamuoyu oluşturulabilir.
mesela bi yıllık kol reklamı karşılığında sponsor yardımıyla dış aydınlatma ve bu minvaldeki ekstra şeyler finanse edilebilir.
birde daha büyük görseller varsa boş bi zamanda daha profesyonel bişey yapabilirim.En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 27.02.2014, 23:53.
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kaliteli bi mebran kullanılır ve bir dış aydınlatma yapılırsa bence stadyum çok güzel görünebilir.
ben iki dakikada şöyle çok amatörce bişey yaptım. bu minvalde dış aydınlatmayla güzel bi görünüm elde edebilir. mesela bu şekilde aydılatılmış bi stadyum bence TT arenadan aha güzel görünüyo.
bu saatten sonra değiştirilmesi imkansız şeyler yerine böyle ekstra şeyler için kamuoyu oluşturulabilir.
mesela bi yıllık kol reklamı karşılığında sponsor yardımıyla dış aydınlatma ve bu minvaldeki ekstra şeyler finanse edilebilir.
birde daha büyük görseller varsa boş bi zamanda daha profesyonel bişey yapabilirim.
Yorum
-
İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünlerin sahaya yakınlığı, açısı, akustiği, toplam kaç kişi alacağı çok ama çok önemli ama daha önemli bir şey var;o tribünlerde kimlerin olacağı...
Çarşı'dan veya Bursa texas tribününden 5.000 kişi bizdeki 20.000 kişiden daha çok ses çıkartıp takıma daha fazla çoşku verebiliyorsa sorun sadece tribünlerin dizaynında değildir.
Kentte tekrar heyecan yaratıp, stadı doldurabilecek bir futbol takımı oluşturabilmek ayrı bir konu. Onu yapamazsak zaten vay halimize. O güzelim statta 8-10.000 kişiye oynamak takımı daha da olumsuz etkileyecektir.
Ben bu ihtimali de geçiyorum. Diyelim ki her maç 40.000 kişiye oynayacağız. Bu 40.000 kişinin kaçının avucunda çekirdek olacak, kaçı öndeki heyecandan ayağa kalktığında "ya bi oturun da maç seyredelim" diyecek,kaçı sadece gol kaçırdığımızda futbolculara sövmek için heyecanlanacak. Tribünlerde kaç parça taraftar grubu olacak. Şu anda 4-5 olan sayı stat büyüyünce amip gibi bölünerek 8-10'a çıkacak mı.?
Biri tezahürat yaptığında , diğeri eşlik edip çoşkuyu arttıracağına , alakasız başka bir tezahüratla hepimizin aklını karıştırmaya ve kılaklarını tırmalamaya devam edecek mi?
Bence 40.000 kişinin hangi açıda ve hangi mesafede oturacağından çok, taraftar profilinin nasıl olacağı daha doğrusu nasıl olmas gerektiğine dair klübü yönetenleerin neler yapması gerektiğini konuşmalıyız.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor tribünleri hiç bir zaman çarşı veya texas gibi olamaz. Taraftar profillerimiz çok farklı. Stadyuma bağırmak için gelen genç nesil Trabzon'da daha kısıtlı. Kapalı tribün ve maraton tribününün hatrı sayılır bir kısmı orta yaş ve üzeri insanlardan oluşuyor. O yüzden bu tribünleri 5 dakika bilemediniz 10 dakika ayakta saklar tezahürat yaptırabilirsiniz. Bizim çözmemiz gereken sorun 40.000 kişiyi nasıl aynı anda tezahürat yaptırırz değil, kale arkalarında ki 17 farklı pankartı olan, 4 farklı ses çıkaran grupları nasıl bir araya getirebiliriz olmalıdır. Ama bu bile çok zor. Yönetim bu olaya el koymadıktan sonra kendi kendine veya bizim burada istişare etmemizle bu sorun çözülmez.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğin sorunu ancak akıllı bir yönetim çözer. Taraftar gruplarına gelin buraya diyecek görüşlerini bildirecek ve tek bir isim adı altında toplanacaklar. Nasıl ki Gs ultra grubu ile, Bjk çarşı gurubu ile birlikte yürüyorsa bu oluşacak taraftar gurubu da Trabzonsporun sesi olacak, yumruğu olacak. Bunu başarabilecek tek şey akıllı bir yönetimdir bence. Yeni gelecek yönetime bordo mavi.net olarak tek bir ağızdan bu isteği iletirsek etkili olacağını düşünüyorum.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Erol ağa oğluna sorduğum soruda verdiği cevap; Işıklandırma ve ses konusunda şüpheniz olmasın,dışarıdan bakıldığında stadyum dışarıdan mükemmel görünecek.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dediğin sorunu ancak akıllı bir yönetim çözer. Taraftar gruplarına gelin buraya diyecek görüşlerini bildirecek ve tek bir isim adı altında toplanacaklar. Nasıl ki Gs ultra grubu ile, Bjk çarşı gurubu ile birlikte yürüyorsa bu oluşacak taraftar gurubu da Trabzonsporun sesi olacak, yumruğu olacak. Bunu başarabilecek tek şey akıllı bir yönetimdir bence. Yeni gelecek yönetime bordo mavi.net olarak tek bir ağızdan bu isteği iletirsek etkili olacağını düşünüyorum.
Böyle bir ortamda bu grupları birleştirebilecek bir yönetim olabilir mi? Açık söyleyeyim, hiç sanmıyorum. Trabzon'da taraftar grupları kısa vadede kolay kolay birleşmez..
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* O zaman daha bişey sormaya gerek yok çünkü bugüne kadar söylediklerinin hepsi çıktı dimi
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da hiçbir yönetim bu bedava bilet olayını bitirmediği sürece bu gruplar sittin sene birleşmezler. Bu biletlerden hepsi büyük gelirler elde ediyor. Kimse kendi gelirini bırakıp da başka bir grupla birleşmez.. Bu işin maddi tarafı. Bir de diğer tarafı var ki orası daha beter. Bu grupların hepsi en iyi benim havasındalar.. Hepsinin önceliği kendi gruplarının ismidir.. Her yere pankartla gitmelerinin sebebi bu.. Ve işin kötü tarafı hiçbiri de yanlış yaptığını kabul etmez. Yanlış olduğunu bilse de kendi grubu yaptıysa doğrudur. Öz eleştiri hepsinde sıfır..
Böyle bir ortamda bu grupları birleştirebilecek bir yönetim olabilir mi? Açık söyleyeyim, hiç sanmıyorum. Trabzon'da taraftar grupları kısa vadede kolay kolay birleşmez..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum