Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşaatın % 25'i tamamlanmadan bilgi verilemez, kanun var diyen arkadaşın da, bu arkadaşın sözüne maden bulmuş gibi atlayan ''iyimser hülyaların romantik çocukları''nın da, neden bu olmayan ''gizemli yasa''nın arkasına saklanarak ateş ettikleri yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor... Neymiş kale arkalarına mesafe 10 metre, yan çizgilere 8,5 metreymiş... Günaydın Trabzon diyelim...

İki gündür herkes atıp tutuyor, kendince bulduğu kaynaklardan bilgiler aktarıyordu. Ne oldu, hepsi fos çıktı... Ha, bu arkadaşlarımıza söyleyecek lafımız yok... Kulübün yapamadığını-yapmak istemediğini yapmaya çalışıyorlardı... Bir de yıllardır bu forumda binlerce fikir beyan etmiş insanlara posta koymak için evirip çevirenler çıktı ortalığa ki, asıl ziyanlık olanlar bunlar...Neyse, ayakları zamanla yere basar... Biz alışkınız, zamanımız da var çok şükür...
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 17:03.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Projenin "henüz %25'ine bitmemesine rağmen" edindiğimiz bilgiler bomba gibi düşüyor. 10 metre.. Süpermiş... Bari maraton tribün mesafelerini de 10'ar metre yapsınlar koşu pisti bile koyarız oraya, o kadar geyiği dönen koşu pistine de kavuşmuş oluruz.
      Ben ehliyet parkuru yapılmasından yanayım. At yarışı pisti de yapılabilir... Çılgın projem ise, uçak pisti yapılması...

Yorum

• Kulup olarak 10 metrelik kismi degerlendirelim
        Oralara piknik icin mangallik, kamelyalar döşenebilir
        Hatta kurban bayramlari icin bile kullanilabilir
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 17:04.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• mühendise söylüyorum buralara girip bilgi falan verme

s€+%&$ böyle stadi

mainz'a projelenmis stadi bize kakalayin
          tribünleri yatay olsun
          sahaya mesafe olimpik stadlara es deger yapin
          ha birde yamayla örtün

auuuu denizin üstünde yapiyoruz dünyada tekdir deyip trip atin buralarda...
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kulup olarak 10 metrelik kismi degerlendirelim
            Oralara piknik icin mangallik, kamelyalar döşenebilir
            ts clubleri avm leri o araya diksinler tövbe...her b.ku bize kakaliyorlar yahu inanamiyorum
            nedir bu taraftarin cektigi
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben ehliyet parkuru yapılmasından yanayım. At yarışı pisti de yapılabilir... Çılgın projem ise, uçak pisti yapılması...
              Abi, deniz kenari olmasi sebebiyle denize bakan kale arkasinin iptal edilmesi lazim, bence acik kalsin ki oradan sorunsuz bir sekilde yuk gemisinin stada girisi mumkun olsun.

Dunyada esi benzeri olmayan stad olsun, her galibiyetten sonra taraftar gemiye biner bir karadeniz turu yapip geri gelir. Yenilgilerde ise futbolculari toplu halde denize dokeriz.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                mühendise söylüyorum buralara girip bilgi falan verme

s€+%&$ böyle stadi

mainz'a projelenmis stadi bize kakalayin
                tribünleri yatay olsun
                sahaya mesafe olimpik stadlara es deger yapin
                ha birde yamayla örtün

auuuu denizin üstünde yapiyoruz dünyada tekdir deyip trip atin buralarda...
                Kanka ben baska takim taraftarlari ile stad bahsi acilinca bize dikilen fore kaziklari ovuyorum. Diyom bize bi kazik attilar. Gormeniz lazim. Allah Allah 10 metre
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanka ben baska takim taraftarlari ile stad bahsi acilinca bize dikilen fore kaziklari ovuyorum. Diyom bize bi kazik attilar. Gormeniz lazim. Allah Allah 10 metre

kac kazik oldugunuda soyleseydin

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir kale arkası tribününü Akçaabat merkezine yapacaklarmış, diğerini de Kuran Kursu'nun oraya. Net bilgi, yayalım.
                    Bence masrafa gerek yok. Tribün yapılmasın, aşağı kale arkasından maç izleyeceklere kayık, yukarı kale arkasında olacaklara hamsi ızgara ve kömür verilsin. Maratoncular evden naylon iskemle ve çekirdeklerini getirir zaten. Eh, kapalıya bir şeyler yaparlar artık... Önerim, konteyner tribünü... Localar konteynerlerden yapılsın. Yeminle en az 10 milyon dolar tasarruf ettirdim kulübe... Artık bi kombine verirler... Kayıklardan olsun...

Yorum

• kimse k.bakmasında nası bir yönetimimiz varsa bir Allah'ın kulu açıklama yapmıyor nerede işini bilmeyen bir adam var stat yöneticisi diye koymuşlar bir şey bildiği de yok başımızda böyle yönetim olduktan sonra daha çok kazık çakarlar bize....

Yorum

• Ya harbi cok guluyorum aglanacak halimize. Yorumlariniz super

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kimse k.bakmasında nası bir yönetimimiz varsa bir Allah'ın kulu açıklama yapmıyor nerede işini bilmeyen bir adam var stat yöneticisi diye koymuşlar bir şey bildiği de yok başımızda böyle yönetim olduktan sonra daha çok kazık çakarlar bize....
                          Tesuf ederim kaziklari dolgu alanina cakiyorlar

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kale arkası mesafesi 10 metre ise o araya fındık dikip değerlendirmek lazım.

YOK... AKÇAABAT ZEYTİN AĞACI... Turgut Kafkas, yarım saat önce sohbet ederken dedi ki: "Dünyânın eniyi zeytini"

kadiryeter

26.02.2014 İskenderpaşa Mah. TRABZON.
                            En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 17:16.

Yorum

• İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi, deniz kenari olmasi sebebiyle denize bakan kale arkasinin iptal edilmesi lazim, bence acik kalsin ki oradan sorunsuz bir sekilde yuk gemisinin stada girisi mumkun olsun.

Dunyada esi benzeri olmayan stad olsun, her galibiyetten sonra taraftar gemiye biner bir karadeniz turu yapip geri gelir. Yenilgilerde ise futbolculari toplu halde denize dokeriz.
                              Benim önerilerime 10 basar... Tebrik ediyorum kardeşim... Seneye Şampiyonlar Liginde karşımıza Chelsea çıkarsa, Abramoviç buradan girebilir yatıyla... Kuru yük gemileri için depo olarak da kullanılabilir. Soğuk hava deposu olabilir. Her şey olabilir.

Yorum

• Acaba stadi yapanlarin içi acimiyomu 10 metrelik bosluga baktikca?
                                Kimse itiraz etmiyo mu arkadaş 10 metre nedir diye?
                                Trabzonsporluluk ölmüş yeminle
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X