Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu aşamada kale arkalarının artık değişmesi gibi bir durum söz konusunun olacağını zannetmiyorum.
    yinede denememiz gerekmıyormu.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mimariden ve cizimden anlayan arkadaslar kimler?
      Ağasarli'nin dedigi sayet duzeltme imkani varsa mudahale edelim?
      Gerekli cizimler yapilip ilgili arkadasa sunulur.
      Kimler ilgilenebilir bu konuyla?
      İnşaatın başladı kale arkalarının bir tarafının bağlantısının olacağı loca tarafının 2. katının hazırlıkları neredeyse bitmek üzere o yüzden tek katlı olmaz bu saatten sonra.

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yinede denememiz gerekmıyormu.
        Çok geç kalındı..

Yorum

• Adamlar daha yapimina baslamamis seffaf catiyi degistiremiyorlar, stadin betonarmesini nasil degistirsinler? Güyada sizin icin en iyisini yapmaya calisiyoruz diyorlar, salladiklari yok bizi...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Twitim olmadigi için soracagim soruyu yetkili kişiye iletirseniz sevinir... Lütfen cevaplarinida yollarmisiniz...
            1) stad geliri ne kadar olması bekleniyor?
            2) stad içinde ki dükkânlar sadece cafe mi olacak giyim mağazalarda koyacakalar mi?
            3) bos olan alanlarda terminal ve oteller yapilmasi konuşuluyordu bunlar dogrumu? Yapılacaksa orada olan otellerden terminalden ücret talep edileckmi bu ücret TS bütçesine mi girecek?
            4) yapilacak olan diğer cim sahalarda turubun olacakmi?
            5) diş kaplamaya bordo mavi isiklandirma yapilamaz mi?

Lütfen sorarsaniz sorarsaniz sevinirim. 2 yildir merak ediyorum bu sorularima çevap bulamadim..
            En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 00:29.

Yorum

• İlk olarak Korax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Twitim olmadigi için soracagim soruyu yetkili kişiye iletirseniz sevinir... Lütfen cevaplarinida yollarmisiniz...
              2) stad içinde ki dükkânlar sadece cafe mi olacak giyim mağazalarda koyacakalar mi?
              3) bos olan alanlarda terminal ve oteller yapilmasi konuşuluyordu bunlar dogrumu? Yapılacaksa orada olan otellerden terminalden ücret talep edileckmi bu ücret TS bütçesine mi girecek?

Lütfen sorarsaniz sorarsaniz sevinirim. 2 yildir merak ediyorum bu sorularima çevap bulamadim..
              Terminalin yapımına başlanacak ama geçici olacak prefabrik olarak yapılacak daha sonra farklı bir yere taşınacak oradaki terminalin görev süresi yanılmıyorsam 7 yıl daha az da olabilir. Ayrıca o dolgu alanının yarısını Trabzonspor'a tahsis edildi diğer yapılardan ücret talep edemezsin . 2. maddene gelince onun cevabını da verdi Cafe,Ts Clup vs. diye cevapladı.
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 00:39.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Korax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Twitim olmadigi için soracagim soruyu yetkili kişiye iletirseniz sevinir... Lütfen cevaplarinida yollarmisiniz...

Dış kaplama için ışıklandırma soruldu. Yönetici olabilir diye cevap verdi.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Terminalin yapımına başlanacak ama geçici olacak prefabrik olarak yapılacak daha sonra farklı bir yere taşınacak oradaki terminalin görev süresi yanılmıyorsam 7 yıl daha az da olabilir. Ayrıca o dolgu alanının yarısını Trabzonspor'a tahsis edildi diğer yapılardan ücret talep edemezsin . 2. maddene gelince onun cevabını da verdi Cafe,Ts Clup vs. diye cevapladı.
                  teşekkürler agbi...

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dış kaplama için ışıklandırma soruldu. Yönetici olabilir diye cevap verdi.
                    Saolasin gardasim

Yorum

• saha ile turubun arasindaki mesafe ne kadar ???????????? mesafeler çok uzakmış diyolar bunu başkana sölesek düzeltemezlermi ????
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşlar tribün mesafesine bu kadar takılmamalı 7-10 metre arası olacak ama çok onemli değil çünkü çok baskı yapan taraftar profilimiz yok bence stadın dış kısmı daha önemli bence.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İnşaat beklediğimden de hızlı ilerliyor, inşallah 2015-2016 sezonuna yeni stadyumumuzda başlarız.

Yorum

• Bazı yetkili cümleler okuyunca çıldırıyorum, Abi Allah'ın emri mi ya, ayet olarak mı indi proje? Yok öyleymişte değişmezmiş, yok şöyle olmuş da bunu isteyemezmişiz, nedir abi günah mı tribünlerin stada yakın olmasını istemek veya herhangi bir ergonomik görünüm istemek, iyi o zaman toki 2+1 ev yapar gibi yapsın çıksın var mı böyle bir dünya ya, tüm el alem istediği gibi stat yapacak bize "siz susun ne yaparsak o işte" bu tavıra çıldırıyorum sanki yoklukta kalmış düşmüş stat ile kandırılacak kitle var burada.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Uzayda yürüyen stadyum da yapılsa ben Akyazı projesine kar-şı-yım. Akyazıya her şey yapılmalı ama stadyum Avni Aker'in yerine yapılmalı. Şehirden koparıp stadı götürmek uzun vadede Trabzonspor-şehir bağını koparacaktır ki en büyük tehlike o....
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Allah ın emri diyebiliriz bazılarına göre
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X