Inanilmaz hizli gidiyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünler yakınlaştırılabilirse çok iyi olur dış cepheden umudu kestik.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Twitterdaki yetkili bunun için adresi verdi. Mimarı ikna etmeye kaldı her şey. Toplu Email falan göndersek belki bir şeyleri değiştirebiliriz ama malum şike süreci bir çok kişinin iştahını kırdığı için bu konuda arada kaynadı gitti. Kader diyip bükeceğiz boynumuzu...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında Twitterdaki yetkili bunun için adresi verdi. Mimarı ikna etmeye kaldı her şey. Toplu Email falan göndersek belki bir şeyleri değiştirebiliriz ama malum şike süreci bir çok kişinin iştahını kırdığı için bu konuda arada kaynadı gitti. Kader diyip bükeceğiz boynumuzu...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle haklısın bi şekilde yapılması gerekiyor tabi forum yöneticileri bu işe nasıl bakıyor önemli olan bu.
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn önemli şey bu bence, eğer tribünler sahaya yakın olmayacaksa hayal kırıklığı olur.. Bunu değiştirme şansımız varsa onun üzerinde durmalıyız..
Tribünlerin sahaya yakınlığı old trafford taki gibi olsa çok iyi olurdu..
"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)
bana göre en önemli kısım bu. eğer yetkililere bmn yöneticileri kale arkaların neden tek kat olmasını istendiği ile ilgili bir yazı gönderip ikna ederlerse kale arkaları tek kat olur.
bence bu değişiklik dış cepheden daha önemlidir.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)
bana göre en önemli kısım bu. eğer yetkililere bmn yöneticileri kale arkaların neden tek kat olmasını istendiği ile ilgili bir yazı gönderip ikna ederlerse kale arkaları tek kat olur.
bence bu değişiklik dış cepheden daha önemlidir.
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2015-2016 sezonuna yetişsin de başka bir şey istemiyoruz..
Yorum
-
İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam isabet olmuş tabi bunu bir şekilde yapabilirsek dediğin gibi yada bordomavi.net ekibi iyi bir çaşlma ile sunum yapabilirse imkansız gibi değil sanırım.
Yorum
-
Mimariden ve cizimden anlayan arkadaslar kimler?
Ağasarli'nin dedigi sayet duzeltme imkani varsa mudahale edelim?
Gerekli cizimler yapilip ilgili arkadasa sunulur.
Kimler ilgilenebilir bu konuyla?Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum