Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Inanilmaz hizli gidiyor...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Ya mimara dersin, yaparsin degisikligi. Babasinin hayrina yapmiyor ya, adam zaten almis alacagini.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünler yakınlaştırılabilirse çok iyi olur dış cepheden umudu kestik.
        Aslında Twitterdaki yetkili bunun için adresi verdi. Mimarı ikna etmeye kaldı her şey. Toplu Email falan göndersek belki bir şeyleri değiştirebiliriz ama malum şike süreci bir çok kişinin iştahını kırdığı için bu konuda arada kaynadı gitti. Kader diyip bükeceğiz boynumuzu...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kale arkalarını değiştirmek için hala şansımız varsa bunu yetkiliye iletelim

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslında Twitterdaki yetkili bunun için adresi verdi. Mimarı ikna etmeye kaldı her şey. Toplu Email falan göndersek belki bir şeyleri değiştirebiliriz ama malum şike süreci bir çok kişinin iştahını kırdığı için bu konuda arada kaynadı gitti. Kader diyip bükeceğiz boynumuzu...

aslında evet yapılabilir ama form yöneticileri başlatması lazımböyle birşeyi..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kesinlikle haklısın bi şekilde yapılması gerekiyor tabi forum yöneticileri bu işe nasıl bakıyor önemli olan bu.

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kesinlikle haklısın bi şekilde yapılması gerekiyor tabi forum yöneticileri bu işe nasıl bakıyor önemli olan bu.
                beyler kaçırdığınız bir şey var.mimarı ikna etmek dille olmayacak. mimar proje değişimi için muhtemelen yüklü bir meblağ talep edebilir. bedavaya kimse projeyi revize etmez sanırım. ee . tokide bu saatten sonra para öder mi bilinmez. ama yinede mete arata sormakta fayda var. ama meta arata teklifi biz değil tokinin muhatap olması gerekli

Yorum

• Şirketin elinde kalan son 485 gün

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    En önemli şey bu bence, eğer tribünler sahaya yakın olmayacaksa hayal kırıklığı olur.. Bunu değiştirme şansımız varsa onun üzerinde durmalıyız..

Tribünlerin sahaya yakınlığı old trafford taki gibi olsa çok iyi olurdu..

Içi böyle olsun dışını isterse poşetle kaplasinlar
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• 2015-2016 sezonuna yetişsin de başka bir şey istemiyoruz..
                      Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                      Komünar..

Yorum

• 6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)

bana göre en önemli kısım bu. eğer yetkililere bmn yöneticileri kale arkaların neden tek kat olmasını istendiği ile ilgili bir yazı gönderip ikna ederlerse kale arkaları tek kat olur.
                        bence bu değişiklik dış cepheden daha önemlidir.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)

bana göre en önemli kısım bu. eğer yetkililere bmn yöneticileri kale arkaların neden tek kat olmasını istendiği ile ilgili bir yazı gönderip ikna ederlerse kale arkaları tek kat olur.
                          bence bu değişiklik dış cepheden daha önemlidir.
                          tam isabet olmuş tabi bunu bir şekilde yapabilirsek dediğin gibi yada bordomavi.net ekibi iyi bir çaşlma ile sunum yapabilirse imkansız gibi değil sanırım.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2015-2016 sezonuna yetişsin de başka bir şey istemiyoruz..
                            stat sorumlusu 1.5 yılda hazır olacak dedi bugun ki açıklamasında.

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tam isabet olmuş tabi bunu bir şekilde yapabilirsek dediğin gibi yada bordomavi.net ekibi iyi bir çaşlma ile sunum yapabilirse imkansız gibi değil sanırım.
                              Bu aşamada kale arkalarının artık değişmesi gibi bir durum söz konusunun olacağını zannetmiyorum.

Yorum

• Mimariden ve cizimden anlayan arkadaslar kimler?
                                Ağasarli'nin dedigi sayet duzeltme imkani varsa mudahale edelim?
                                Gerekli cizimler yapilip ilgili arkadasa sunulur.
                                Kimler ilgilenebilir bu konuyla?
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X