Göz var izan var, diger projelere bakin bir de buna. O kadarini kestirebiliyoruz sükür. Biz bu peoje degissin diye elimizden ne geliyorsa yaptik, bu baslik senelerdir var. Belediyesinden tut mimarina kadar kac kurum veya kisiye ulasildi burada. Kac kez temsilci secildi ya da bireysel olarak Almanya'daki mimarla ve sonrasinda projeyi alan firmayla görüsüldü. Bunlari bilmeden yapmadiniz, etmediniz, söylem var eylem yok demeyin. Yazdiklarim az bile, ne mail kampanyalari düzenlendi. Erdogan Bayraktar'in katildigi bir tv programinda sunucuya ulasip bütün rahatsizliklari ilettik. Tabiri caiz ise adamin seyinde bile olmadi.
Forumda yeni oldugunuz icin bilmeyebilirsiniz ama cok emek veren oldu bu ise.
Ne yani şimdi senin bu düşüncene bakarsak atıl bırakalım stadyum işini uğraş vermeyelim bilgi sahibi olmaya gerek yok yani değmez diyorsun nasıl olsa kötü bir proje dimi ?
Atil birakilsin demiyoruz, zaten kalmaz ki bu saatten sonra da bir sey degismez. Ama kötü olan seyi de kimse kabullenmemi beklemesin. Ben sahsen Avni Aker'in bu haline raziyim. Bu yapilan stadimsi sey benim stadim degil. Isteyen kaderine razi olup kabullesin. Zaten Trabzon halkinin kaderidir önüne gelene razi olmak. Büyükler sana ne reva görecekse eyvallah diyip sesini cikarmayacaksin. Bunlarin düsturu bu.
Atil birakilsin demiyoruz, zaten kalmaz ki bu saatten sonra da bir sey degismez. Ama kötü olan seyi de kimse kabullenmemi beklemesin. Ben sahsen Avni Aker'in bu haline raziyim. Bu yapilan stadimsi sey benim stadim degil. Isteyen kaderine razi olup kabullesin. Zaten Trabzon halkinin kaderidir önüne gelene razi olmak. Büyükler sana ne reva görecekse eyvallah diyip sesini cikarmayacaksin. Bunlarin düsturu bu.
daha once bu konuda forumda konusulduysa baslik yada link verebilirmisin rica etsem baskalarinin fikirlerini merak ediyorum.
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Kimse kabullen diye dayatma yapmıyor ki sana, sadece bu aşamadan sonra yapılacak;stadyum hakkında ince detaylar, inşaat aşaması, resim, kamera gibi isteklerin karşılanması için bir şeyler yapılamaz mı sence
Bizim insanımız başkasının malını övmeye bayılır huy hep aynı huy. Kendi malı kötü başkasının malı hep iyi. 100 Sayfadır hep aynı muhabbet benim takip edebildiğim juventus, bursa başka konu yok. Birde büyük taraftarız diyede araya sıkıştırılıyor ama sonuca ulaşacak eyleme sıra gelince büyük taraftar naraları atanlar ortalık da görünmüyorlar laf çok ama icraat yok . Trabzon da yaşayanlar veya bordomavi.net Trabzon taraftarlarının aklına gelmiyormu şöyle 50 kişi,100 kişi ile şantiyeye gitmek istekleri iletmek diye. Veya şantiyede çalışan bir işçiyle demi iletişim kurulamıyor. Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
Abi yazmak istemiyordum ama tam yeri geldi şimdi, dayanamayacağım.
Ben sty inşaatı aradım bilgi almak için, şantiyenin telefonunu verdiler daha iyi bilgi alırsınız dediler. Aradım şantiyeyi bi herife bağladılar. Dedim böyle böyle taraftar olarak inşaatın son durumunu öğrenmek istiyoruz, yardımcı olabilir misiniz dedim, ''berberlerde, bakkallarda bilgi var'' dedi. Dedim biz berberden öğrenmek istemiyoruz ilk ağızdan duymak istiyoruz dedim, ''napacaksınız bilgiyi eylem mi yapacaksınız?'' dedi. ''Bu bilgiler gazetelerde çarşaf çarşaf yazıyor zaten'' dedi. Dedim bi gazete 4700 kazık diyor, diğeri 3000 küsür diyor daha kazık konusunda anlaşamadılar, bunlardan mı öğreneceğiz biz bilgiyi? bilgi vermek istemiyorsanız usulünce söyleyebilirsiniz, dalga geçmenize gerek yok diyip kapattım.
Şimdi bu adama sövmeyi çok isterdim ama forum kuralları var işte...
Kimse kabullen diye dayatma yapmıyor ki sana, sadece bu aşamadan sonra yapılacak;stadyum hakkında ince detaylar, inşaat aşaması, resim, kamera gibi isteklerin karşılanması için bir şeyler yapılamaz mı sence
O dedikleriniz icin de ugrasildi, kamera olayi güvenli olmadigi icin yapilamiyormus! (Palavranin bu kadari) Fotograf olayi da renktaslarimizin emeklerine kaliyor ki stadin yeri cok sapa, gidilmesi zor. Kisin ayaz kesiyor. Uzaktan foto almak icin de iyi bir makine lazim. Dönem dönem bir sekilde foto alan oluyor ama her gün olmasi zor. Artik alana girince güvenlik kovaliyormus dediler. O sorun da var. Ha bence ileride cok baski olursa kamera koyacaklar mecburen.
En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 17.01.2014, 00:51.
Noldu f1? Dün bize dediğin gibi sanadamı "afkur" dediler?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Anlamadım ibrahim size ne zaman afkur dedim? Fatih arkadaş bi mesaj yazmış ona cevap verdim, konuyu bilmiyorum ama bişey moralini bozmuş demek ki. Benim başıma da aynı şey gelmişti, ben de bi süre uğramamıştım foruma ondan Fatih'e destek olmak istedim. Çok düşüncesiz arkadaşlar çıkıyor bazen malesef.
Sen niye üzerine alındın ki? İstemeden kırdıysam özür dilerim.
şu google maps e 3d model nasıl atılır bilen varmı daha doğrusu herkezin görebilmesi için nasıl ekleyeceğiz sadece ben goruyorum şimdilik dolgunun üstüne ekledim stadı daha iyi bakılır 3 boyutlu diye. ama benden başka kimse goremiyor yani paylaşmıyor. bi türlü beceremedim yardımm.
Ben sty inşaatı aradım bilgi almak için, şantiyenin telefonunu verdiler daha iyi bilgi alırsınız dediler. Aradım şantiyeyi bi herife bağladılar. Dedim böyle böyle taraftar olarak inşaatın son durumunu öğrenmek istiyoruz, yardımcı olabilir misiniz dedim, ''berberlerde, bakkallarda bilgi var'' dedi. Dedim biz berberden öğrenmek istemiyoruz ilk ağızdan duymak istiyoruz dedim, ''napacaksınız bilgiyi eylem mi yapacaksınız?'' dedi. ''Bu bilgiler gazetelerde çarşaf çarşaf yazıyor zaten'' dedi. Dedim bi gazete 4700 kazık diyor, diğeri 3000 küsür diyor daha kazık konusunda anlaşamadılar, bunlardan mı öğreneceğiz biz bilgiyi? bilgi vermek istemiyorsanız usulünce söyleyebilirsiniz, dalga geçmenize gerek yok diyip kapattım.
telefon numarasını bir de ben alabilir miyim bekir görelim bakalım o kazıkları bakkalı berberi.sinirlendim şimdi
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Numarayı rica edebilir miyim ?
Bir de biz konuşalım bakalım kimmiş bu öz güveni yüksek insan evladı!
Olmazsa kalkar gider o kazıkları beraber sayarız!
Yorum