* Bizim projeyi tasarlayan Mimar çizerken Kör olmuş....
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
43 fotoğraf var 1 tanesi karşı tepeden değil panoramik bir tane fotoğraf yok,buraya fotoğraf ekleyen arkadaşlar bunlardan 10 kat daha bilinçli, gazetecilik bu mu ?
Yerel Medya'da kalite yerlerde Gazetecilik falan degil yaptiklari.
hane bitti de maç mı oynuyolar? 1 senedir resmen yerinde sayıyor bursa stadı çoktan bitmesi gerekirdi. 1 Haziran 2011 de temeli atıldı 2.5 yıl oldu ve hala çatısı yapılacak en az 6 ayı daha var yane 3 yılda ancak bitirilebilecek. senin stadınsa devasa bir alan doldurularak yapılıyor ki 4700 kazık çakılacak. artı ekstra sahalar kamp eğitim merkezi vs.. çok daha zahmetli bir iş ve taahüt edilen süre bana göre çok az zaten yetişmezde. ancak buna rağmen çalışmalar hızlı gidiyor bursa stadından da çok daha hızlı.. bunu ezbere söylemiyorum her gün alandan geçen biri olarak söylüyorum..
Bizim insanımız başkasının malını övmeye bayılır huy hep aynı huy. Kendi malı kötü başkasının malı hep iyi. 100 Sayfadır hep aynı muhabbet benim takip edebildiğim juventus, bursa başka konu yok. Birde büyük taraftarız diyede araya sıkıştırılıyor ama sonuca ulaşacak eyleme sıra gelince büyük taraftar naraları atanlar ortalık da görünmüyorlar laf çok ama icraat yok . Trabzon da yaşayanlar veya bordomavi.net Trabzon taraftarlarının aklına gelmiyormu şöyle 50 kişi,100 kişi ile şantiyeye gitmek istekleri iletmek diye. Veya şantiyede çalışan bir işçiyle demi iletişim kurulamıyor. Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
Bizim insanımız başkasının malını övmeye bayılır huy hep aynı huy. Kendi malı kötü başkasının malı hep iyi. 100 Sayfadır hep aynı muhabbet benim takip edebildiğim juventus, bursa başka konu yok. Birde büyük taraftarız diyede araya sıkıştırılıyor ama sonuca ulaşacak eyleme sıra gelince büyük taraftar naraları atanlar ortalık da görünmüyorlar laf çok ama icraat yok . Trabzon da yaşayanlar veya bordomavi.net Trabzon taraftarlarının aklına gelmiyormu şöyle 50 kişi,100 kişi ile şantiyeye gitmek istekleri iletmek diye. Veya şantiyede çalışan bir işçiyle demi iletişim kurulamıyor. Bakın BJK stadyum inşaatının forumuna Bjk_mabet denilen bir kişi aracılığıyla stadyum çalışmaları hakkında her gün bilgi alınıyor. Bu kişi stadyum inşaatında çalışan bir çaycı sadece, ama hiç bir muallak kalmadı akıllarında çünkü bütün sorulanları cevapladı. Trabzon da olan medyadan umudu kestik artık, biz uzaktakiler bu yükü sizin üstlenmenizi bekliyoruz ama hiç kimse bu yükün altına girmiyor.
Bak arkadaşım burası bir platform herkesin düşüncesi belli olur sonra sonuca gidilir. Ama burada öyle olmuyor ellerini bağlayıp benim fikrim bu bilinsin diyor ee sonuç ne olacak ne yapacağız denildiğinde ses yok sıra ona geldiğinde tekrar benim fikrim buydu ha bilinsin havası var böylede olmaz ki Stadyum çirkin değil, tutturmuşlar çadır diye membran sanki muşamba küçümsüyorlar, ama aynı maddenin şeffafını Bjk stadyumunda uyguladıklarında ouww adamlar yapıyor diyorlar.
Göz var izan var, diger projelere bakin bir de buna. O kadarini kestirebiliyoruz sükür. Biz bu peoje degissin diye elimizden ne geliyorsa yaptik, bu baslik senelerdir var. Belediyesinden tut mimarina kadar kac kurum veya kisiye ulasildi burada. Kac kez temsilci secildi ya da bireysel olarak Almanya'daki mimarla ve sonrasinda projeyi alan firmayla görüsüldü. Bunlari bilmeden yapmadiniz, etmediniz, söylem var eylem yok demeyin. Yazdiklarim az bile, ne mail kampanyalari düzenlendi. Erdogan Bayraktar'in katildigi bir tv programinda sunucuya ulasip bütün rahatsizliklari ilettik. Tabiri caiz ise adamin seyinde bile olmadi.
Forumda yeni oldugunuz icin bilmeyebilirsiniz ama cok emek veren oldu bu ise.
En son MaEsTrO tarafından düzenlendi; 17.01.2014, 00:12.
Yorum